Ingyenes Immortals Fenyx Rising demó érkezett

Szerző: xoki | 2021. January 29. | hír | 12 hozzászólás

Ingyenes demó érkezett a Ubisoft legfrissebb nyílt világú játékához, az Immortals Fenyx Risinghoz. A francia cégre nem igazán jellemző az ilyen verziók kiadása, ezért sokakat meglepetésként ért a játék ingyenesen letölthető próbaverziója, de ennek köszönhetően most már bárki kipróbálhatja a játékot.

Maga az Immortals Fenyx Rising egy nagy, nyílt világú akció-kalandjáték, amelyet a görög mitológia inspirált. Értelemszerűen emiatt rengeteg veszélyes mitológiai lénnyel találkozunk majd, melyek ellen különleges képességeink segítségével szállhatunk majd harcba. A demóban a küklopszok titkait fedezhetitek fel egy harccal, fejtörőkkel és felfedezéssel telepakolt küldetés során.

A demó PC-n érhető el, amelyet a Uplay-ről tölthettek le.

Immortals Fenyx Rising
Immortals Fenyx Rising
Immortals Fenyx Rising
Megjelenés: 2020. December 03. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ubisoft Quebec
Hozzászólások: 12
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
wgeorge85 avatar
Stadia-n már végig vittem a Demo-t, de ez arra jó hogy megnézzük azt hogy hogyan fut saját gépen.
0
0
0
0
no avatar
A francia cégre nem igazán jellemző az ilyen verziók kiadása
- ebben nem értünk egyet. eleve volt demo belőle, de csak Stadiara egy határozott ideig. Plusz a nagyobb címeihez - AC kivételével - folyamatosan van trial hozzáférés a free hétvégék mellett.
Breakpoint, Wildlands, Division 1, The Crew 1 trial, The Crew 2 (4 órás demó), Rayman Legends, Division 2 trial...

Hja és a The Crew 2 gold ismét leértékelve 18€-ra, annyit meg bőven megér ha akármelyik arcade NFS tetszett.
0
0
0
0
TRACERHD avatar
A ***omat azt hittem már hogy ingyenes lett 😆
0
0
0
0
💬 8
no avatar
@TRACERHD: Annyira nem lett sz*r hogy megjelenés után két hónappal free legyen 😃 Még a Mass Effect Andromeda-nak is kellett 6 hónap hogy Origin Accessbe (akkoriban kb az volt a "kiörgedett de még pénzt akarunk belőle" EA játékok otthona) bekerüljön 😃

Viccen kívül:
A történet korrekt lett, van benne pár fordulat és bár sok helyen 50 órákat írnak, sajnos nálam csak 36 órát tartott az első végigjátszás úgy, hogy az összes történethez kapcsolódó mellékküldetést is megcsináltam, és csak a napi-heti feladatok maradtak ki, mert az nem a végigjátszás része hanem az openworld/érdeklődés fenntartásért van bent.

Összességében kellemes élmény volt, de nálam hosszú távon nem hozza azt az openworld élményt amit pl a Division 2 hozott a maga 1200+ órájával. 42€-t vagy kevesebbet megér, 60€-ért nem vettem volna meg sajnos.
0
0
0
0
no avatar
@Palanova: De még mennyire nem rossz, bőven megérte az árát. A Valhalla kimaxolása óta mással sem játszok.
0
0
0
0
no avatar
@Petpong: Kellemes és érdekes, de nem több száz órás szerintem. 1-2 végigjátszás van benne és annyi.
0
0
0
0
no avatar
@Palanova: Elég is az. A legtöbb játékot jó ha egyszer kijátszom, jó példa erre a COD legújabb kampánya. 5-6 óra jó kis lövöldözés, és ennyi.
0
0
0
0
no avatar
@Petpong: Na igen a cod kampányok. Érdemes a titanfall 1-2 kampányt is lenyomni ha még nem volt meg.

De pl openworld cím esetében a párszáz óra nem egy extrém elvárás és mégis kevés tudja meglépni nálam. Pl Division 2 1200+ óra, de ott a társaság az amit sokat tett hozzá. Fenyx esetében mivel single only, így ez az opció nem játszik.
0
0
0
0
no avatar
@Palanova: A Titanfall 2 megvolt, az első valahogy nem tetszett annyira. Division 2 - ben single van pár száz órám, ahogy az Assassins legutóbbi három részében is. Online valahogy nem mozgat meg.
0
0
0
0
no avatar
@Petpong: Na és ott a válaszod: Division 2 is openworld és simán bele tud rakni az ember párszáz órát, akár egyedül is, de hozzáteszem csapatban kellemesebb. Mi hárman toljuk még ami hátra van belőle, az S4 manhuntokat...de azonkívül nem megyünk már be, mert nincs miért. Raid felejtős, Summit el van b*szva, heti invaded unalmas így 2 év után, gear meg megvan már amit akartunk.

Ellenben ennyi nincs a Fenyx-ben szerintem. Egyszer végigmész a sztorin, lenyomod ami érdekel és max egy újrázás vagy new game+ így hogy már tudod mi hogy megy és kb azzal vége is. A napi-heti feladatok kb copypaste az AC Odysseyből és ott sem voltak érdekesek, így itt sem. Ez kevés a hosszú távú érdeklődéshez.
DLC-ket nem vettem meg, és egyelőre nem is tervezem, pedig a kínai rész érdekesen hangzik.
0
0
0
0
no avatar
@Palanova: Nyilván a DLC - k azok, amelyek miatt az ember még nem törli kétszeri végigjátszás után ezeket a játékokat, de utána valóban könyvtár, ahogy az Odyssey és az Origins esetében is, és nagy eséllyel így végzi majd a Valhalla meg a Fenyx is. A Division 2 esetében a manhuntokat játszom még ki én is, de ha nem tetszene ez a fedezékes harcrendszer, már hagytam volna a fenébe, hiszen állandóan ugyanazokon a pályákon kell végig menni százszor. Már nem veszem elő naponta, mert beleuntam kissé, de pár nap után hiányzik:-)
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció