Ingyenes frissítést kapott a Star Wars Jedi: Fallen Order

Szerző: xoki | 2020. May 05. | hír | 1 hozzászólás

Az Electronic Arts és a Respawn Entertainment elérhetővé tette a Star Wars Jedi: Fallen Order legújabb frissítését, amellyel a kozmetikai cuccok mellett új tartalom is érkezett. Sajnos az új DLC nem a történetet bővíti ki, de még így is rengeteg további játékidőt kínál a játékosok számára.

A frissítés leírásából kiderült, hogy a játékba bekerült a New Journey+ mód és a Meditation Training. Előbbi lényegében egy New Game+ mód, míg az utóbbi mondhatni egy teljesen új játékmód, amelyhez csak a New Journey+ módban férhettek hozzá a különböző meditációs pontok használatával. Itt a játék összes ellenségével felvehetitek a harcot a Combat Challenges vagy a Battle Grid módokban, ráadásul saját hasonló kihívások létrehozására is lehetőségetek lesz.

Az új tartalmak mellett kaptunk néhány kényelmi funkciót is, melyeknek köszönhetően a játékosoknak nem kell majd lenyomva tartani a mászás gombot, illetve mostantól át lehet lépni a QTE részeket. A változtatások és újdonságok teljes listáját elolvashatjátok a hivatalos oldalon.

Star Wars Jedi: Fallen Order
Star Wars Jedi: Fallen Order
Star Wars Jedi: Fallen Order
Megjelenés: 2019. November 15. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Respawn Entertainment
Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
enslaved avatar
Nem tudom, egyszer már végig vittem a premium access keretében, tetszett is nagyon, de ezek miatt nem hiszem hogy megint letöltöm, bár ki tudja. A Division 2 még mindig leköt, plusz most töltődik le a COD Modern Warfare 2 is, ezekkel elleszek szerintem. A DOOM félbehagyva, a Sniper Ghost Warrior Contacts is, meg nézegetem ezt az új Gears Of Wars Tactics - ot, de nagy eséllyel ez nekem nem jönne be, persze egy Pass - os letöltést megér. Ja, meg ott az új Ori is, bár mindent a sarokba vágnék ahogy kijönne az Assassins vagy a The last of us II.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció