Ingyen Plants vs. Zombies GOTY

2014. May 08. | hír | 61 hozzászólás

Ingyen szerezhetitek meg a Plants vs. Zombies GOTY játékot. 2014. május 28-ig bárki az origin-es fiókjába rakhatja a játékot, ami ott fog maradni, vagyis teljes értékű játékot kapsz.

A játék linkje:
https://www.origin.com/en-ie/store/buy/plants-vs-zombies/mac-pc-download/base-game/standard-edition

A letöltéshez az Origin, az EA keretprogramja szükséges.

Hozzászólások: 61
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Szykla avatar
Újabb ingyenes játék az Originen

Peggle

[LINK]
0
0
0
0
Gumicuminudli avatar
Már 16.-áig érvényes 😀.
0
0
0
0
Ajax avatar
Ez csak június 3-ig érvényes, szóval gyorsan csapjon le rá akit érdekel.
0
0
0
0
ExtazYexe avatar
Majd talán 0:00 után tudjuk meg. 😀
0
0
0
0
winrar avatar
Na, mi lesz a kövi ingyenes játék?
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Ossian1993:Mivel ezek a rendszerek biztonsági szempontból erősen e-mail-vezéreltek (e-mailben erősíted meg az új gépen való használatot, adat-és jelszó változtatást), így nem a felhasználódat kell feltörniük, hanem az e-mailedet. Nekem volt pár hónapja egy incidensem, játék közben ledobott a Steam, hogy valaki más lépett be. Nem kellett tudnia a jelszavam, vagy valami mást, simán felnyomták az e-mailemet (régi jelszó volt rajta, teljesen az én hibám volt, millió forrásból hozzájuk kerülhetett). Mivel gyorsan vettem észre, mindenen jelszót cseréltem, és azóta nem tért vissza a kínai delikvens, tehát nyilván nem valami okos megoldással jutott hozzá a jelszavamhoz. Nem elég csak a jelszót tudni, ezeknél a progiknál nem érdemes félvállról venni az egyéb adatokat, az e-mail címünk is aktív, és biztosított kell hogy legyen (inaktivitás miatt törölt címeket legtöbb szolgáltatónál újra lehet regisztrálni), biztonsági kérdéseket körültekintően kell beállítani, az új eszközökhöz szükséges engedélyező kódot is érdemes beállítani. Origin talán legjobb account védelmi feature-je ehhez a funkcióhoz köthető, ugyanis mikor bekapcsolod, kapsz néhány sornyi kódot, amit többet nem tudsz lekérdezni, és sehol nem jelenik meg, így azt leszámítva, hogy épp tele van spyware-el a géped, mikor kapod, ez egy olyan tulajdonlást igazoló eszköz, ami fizikailag más számára elérhetetlen.
0
0
0
0
susguy avatar
Ossian1993:
Azért kíváncsi lennék a teljes sztorira, nekem sem szívem csücske az EA (kifejezetten rühellem őket), de nehéz elhinni, hogy ebben az incidensben nem volt a barátodnak is közreműködése valamilyen úton. (Gyanús oldalak látogatása, gyenge jelszó... a szokásos.)
0
0
0
0
no avatar
Tuomas az Origint törik fel leggyakrabban .... ezért is vagyok annyira negatív vele szemben . meg stb csepp a tengerben .... az a gond , hogy nekem is van gamem Originen (SimCity mert csak oda lehet ...) haveromat feltörték vissza kapta nagy nehezen de a nick nevét nem változtatták meg ez a csávó meg úgy törte fel az accját , hogy a 'titkos kérdés' is megváltoztatta így nem tudja vissza rakni a Nicknevét és most valami orosz hegesztett betűs nickneve van legkönnyebb az Origint feltörni ennyit az originről
0
0
0
0
Kawr avatar
Hogy lehet irni az EA supportnak? Mar kb. 3 orat keresgeltem mindenfele, a vegen kiderult hogy fel kell oket hivni, azt bejatszottak valami zenet a robothan utan 😜 .
20 masodperc utan letettem, de a problema nem oldodott meg 😞
0
0
0
0
susguy avatar
Előfordul 😀
Hát valóban kényelmesebb lenne, de sajnos EA-nek nem annyira fontos szempont a vásárlók jóléte 😞
0
0
0
0
no avatar
Igazad van teljes mértékben, elírtam. 😆 Annyira a dragon age: origins volt a fejemben 😃 De azért egy helyen sikerült jól leírnom, onnan már nem volt menekvés 😂 Utólag jaítom 😀
Tény, az kényelmesebb lenne, ha elég lenne egy programot használni. Vannak olyan játékok, amik mindkettőn megtalálhatóak, de pl a DAO steam-en nem magyar nyelvű (ha jól tudom). Ezért döntöttem (meg az akció miatt is) az origin-es verzió mellett.
0
0
0
0
susguy avatar
Originsnek még egy hátránya, hogy nem így írják. A heves jelzőt meg kicsit túlzásnak tartom 😆
Mint írtuk, nem az Origin ellen akarunk háborút indítani, ki lehet bírni, senki nem hal bele. De ettől függetlenül tény, hogy közel sincs olyan jól összerakva, mint a Steam, és a drága EA simán elintézhette volna, hogy megmarad az amúgy már közismert, működő platform mellett. De hát EA, nagyon nincs mint meglepődni.
0
0
0
0
no avatar
Látom heves viták alakulnak ki Steam vs. Origin között 😀 Én kezdetben steamet használtam (humble bundle féle sid meier's pakkot aktiváltam először), azóta kb. havonta-két havonta veszek játékot onnan valamilyen jó akció keretében. Az origin-t nem rég kezdtem használni, amikor hallottam, hogy a DS ingyenes. Aztán közben volt egy nagy akció, szinte minden játékra, amiben a dragon age: origins-t "must have" meg kellett szereznem 😀 Ekkor kiderült, hogy hiába volt feltüntetve, hogy magyar nyelv is van benne, nem volt magyar, írtam a helyi EA supportnak, 1-2 héten belül válaszoltak is, és megoldották a problémámat, úgyhogy én csak pozitív dolgokról tudok beszámolni. Mindkettőt szeretem, mindkettőt használom, épp amilyen akciók vannak, vagy épp amivel van kedvem játszani 😀 Az origin-nek egyedül az a hátránya, hogy steam-hez képest nagyon kevés játék van rajta, de ezeknek az ingyenes akcióknak örülök 😀
0
0
0
0
susguy avatar
Arma: Cold War Assault és Rising Storm/Red Orchestra 2, amik ingyenesen beszerezhetőek voltak.
0
0
0
0
StiviXGamer avatar
Ossian1993 Ha figyelmesebben elolvasod amit Ajax írt, akkor szerintem ki tudod venni belőle hogy tudja...

Protein Miért mik voltak még? Én sajnos nem túl rég óta ismerem a steamet... (Bővebben, 2012 november nemtudomhanyadikától, és ha véletlen 2012-ben lett volna pl. karácsonykor, akkor bocsi, amikor megismertem nem nagyon használtam. De ez most is így van.) Originnel kapcsolatba: Nem vagy egyedül, én se nagyon tudok EA-nél free weekendről. 😃
0
0
0
0
no avatar
Ajax én szerencsésnek mondhatom magam , igen sokat keresek. és még egy megjegyzést ha szabad Ajax a Steam az egyenlő a Valve val a Steam a Valve Tulajdona 😀 nézz utána ...
0
0
0
0
susguy avatar
Nem a freeweekendekre gondoltam. De örülök hogy felhoztad, olyat pl. még nem láttam EA-nél. (Bár lehet csak én nem emlékszem, ez esetben nem szóltam.)
Nem csak L4D2 volt ingyenesen elérhető ilyen módon (attól függetlenül, hogy nem VALVe játék volt).
Az a helyzet, hogy Steam nem szorul rá erre a reklám fogásra, van vásárlójuk és reputációjuk bőven. Egyébként, csak úgy szórják magukból az akciókat ezerrel, amikkel amúgy valószínűleg sokkal többet "vesztenek", mintha egy játékot ingyenesen beszerezhetővé tennének x ideig.
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
StiviXGamer:Ahogy lentebb említettem, a Steam katalógusból csak elenyésző játék a Valve tulajdona, a Steam platform elég nagy mozgásteret ad a kiadóknak, maguk szabályozzák a játékaik árait, a Valve-nek nincs beleszólása. Nem mondhatják azt az X játékra, ami Y kiadó tulajdona, hogy nesze, tiéd ingyen. Egyébként erre a kiadói/fejlesztői szabadságra példa, hogy a héten ingyen volt az ArmA - Cold War Assault a.k.a. Operation Flashpoint.
0
0
0
0
StiviXGamer avatar
Protein : Azóta gondolkodtam ezen hogy lehet-e hogy ez a Free Weekend játék féleség lehet-e ennek a "steames verziója". Szeretem igazából a free weekendet 1-2vel játszottam de igazából nem nagyon szoktam használni a steamet se... Meg amúgy nem teljesen ilyen a Steames mint az EA ötlete. Ha belegondolsz (sőt gondolni se kell) a Steam-nél amint vége a Free Weekend -nek azonnal eltűnik a fiókodból a játék, itt viszont, kedves EA barátunk egy örökkévalóságra neked adja a játékot. 😀

A Steamnek ilyen, hogy neked adta örökre a játékot (azóta amióta én ismerem a Steamet...) egyszer volt. 2013 karácsonykor. A Left 4 Dead 2-t tették F2Pjátékká XX lejártáig, de azután is a tied maradt. Ez mindössze 1 alkalom! 😀

Meg amúgy szerintem a Steam semmit se veszítene a bevételeiből. Mindig lesznek új regisztrálók akiknek meg kell majd vennie azt a játékot amit ők egyszer odaadtak ingyen.
És még csak azért se tudna veszíteni, mivel nekik nagyon sok játékuk van. És pl. egy olyat ami 10E-ért lehet megvenni, olyat adnak oda a játékosoknak 1 életre, az semmi.

Na mindegy én őszintén szeretem az Origin-t is meg a Steam-et is.. 😀
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Ajax:A Steam katalógusa ugyan jóval nagyobb, de abból a Valve csak kevés címmel rendelkezik (CS, HL, TF, Portal, L4D, DoD). A többi játék más kiadókhoz tartozik, azokat a Valve nem akciózhatja. Az Originen bár sokkal kevesebb játék van, de abból a legtöbb cím az EA-é, és bőven van köztük olyan játék, ami már kifutott, vagy sose volt sikeres, és a kutya se veszi. Valóban volt az EA-nek egy nagy bundle-je, de ez elmondható sok más kiadóról (SEGA, Codemasters, Warner Bros.) is.
0
0
0
0
Ajax avatar
Azért volt ott egy szép Origin bundle is, amiben azért nem kis EA játékokat lehetett fillérekért beszerezni. De mivel Originen szinte csak EA játékokat lehet kapni** ezért ott nem igen tarthatnak minden héten héten egy nagyobb akciót, mert olyan hú de sok játékuk azért nincs. A Valve-nek ott az egész világ, mindenki mellettük van szinte, így azért könnyebben lehet Steamen akciókat tartani.

** Már az Origin/EA mellett is azért elég sok fejlesztő van, már megtalálható sok más fejlesztő játéka is, főleg a Ubisofttól, de van ott Resident Evil 6, GRID2, Metro és stb, stb. De azért még a közelébe sincs a Steam/Valve-hoz.
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Az EA olyan szempontból is szerencsésebb, hogy sok régebbi, kevésbé vásárolt, vagy olcsó címe van, a Valve nem rendelkezik ilyen sok osztogatni valóval. Viszont olyan brutális akciókat tudnak adni, főleg a téli és nyári akciókban, hogy szó szerint pár száz forintért lehet remek játékokat találni, nem beszélve a Humble Bundle, Bundle Stars csomagokban megszerezhető játékokról.
0
0
0
0
susguy avatar
Szokott lenni a Steam-en is (sőt, "ők kezdték el" ). Legfeljebb azért nem ilyen "intenzíven", mert nem annyira szerencsétlenek, hogy csak ilyen akciókkal tudják felkelteni a vásárlók érdeklődését, és fenntartani a cég nem létező jó hírét, a már lassan megszámlálhatatlanul sok baklövés után.
Tudom, ingyen játék, de ez még mindig az EA.
0
0
0
0
StiviXGamer avatar
Én kifejezetten örülök ennek a játéknak is, mint a Dead Space-nak is... Nagyon szeretem mind a két játékot (DeadSpace-t csak vidikből ismerem, de azokból is nagyon tetszett)
a Dead Space-val most játszottam 2 órát, nekem nagyon tetszik... PvZ-vel meg még régen játszottam, nagyon lekötött... Kis időpocsékolós játék 😃 Persze jó értelemben!
Ami meg ezt az On The House dolgot illeti, szerintem ezt a Steam is át vehetné... Elég jó pont lenne a játékosok szemében. Igaz kevesebb bevétel, de jó. 😀
Origin-re vissza térve, várom a többi OnTheHouse játékot is.
0
0
0
0
susguy avatar
Természetesen ingyen játékon én se kezdek el nyafogni (nem is illik), Origint is túl lehet élni (van egyébként olyan játékom is Originen, amit teljes áron vettem). Eddig azonban, ha jól tudom, két játék volt ingyen, az egyik a Dead Space, amit már megszereztem Humble Origin Bundle alatt, a másik pedig a PvZ, ami már régóta meg van Steamen (játszottam is vele, nem is keveset). Ha volt még, valószínűleg olyan cím volt, ami túlzottan nem izgatott. Ingyen játék ide vagy oda, ha úgy se játszok vele, minek, majd örül neki más helyettem. Jobban szeretek olyan játékokat tartogatni a felhasználómon, amikkel játszom is. Így is van elég "szemetem" pár Humble Bundle ajánlatból Steamen.
A GOG-ot jómagam is ismerem, bár még nem vásároltam onnan semmit, nagyon tetszik az egész, hogy régi játékokat is meg lehet venni. Erről a pampogós társaságról azonban még nem hallottam, hát vannak érdekes emberek ott is ezek szerint. Anno itt gépigényen találtam egy embert, akinek a profilképe büszkén hirdette, hogy "*** STEAM" (az időben nagy divatja volt ennek). Megkérdeztem, konkrétan mi baja Steammel, azon kívül, hogy őt zavarja a crackelt játékok miatt amiket letorrentezett, nem tudott semmit se felhozni. (Meg úgy senki más se tudott semmi épkézláb magyarázatot adni, aki ugyan ezt szajkózta.)
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
A Steam feltételei az utóbbi időben módosultak, és így már a játék tulajdonosa (fejlesztő/kiadó) tetszőlegesen árazhatja a rendszeren lévő játékot, akciózhatja, stb. Persze tetszőlegesen megjelentetni játékokat nem igen lehet.

Egyébként alapvetően én is a Steamet kedvelem, szerintem korrekt rendszer, nagy a választék, jók az akciók. Általában ami elérhető Steamen, azt igyekszem Steamre megszerezni (ez nem is igen szokott extra energiába, vagy pénzbe kerülni, hiszen többnyire a legolcsóbb megoldás is egyben).Se az EA-t, se az Origint nem kedvelem igazán, de azért nem fogok visszautasítani egy ingyenes játékot, vagy épp egy fizetős cím vásárlásától elállni, mert Origin szükséges hozzá, nem dől össze a világ, ha Originből kell futtatni, az a lényeg, hogy a játék legyen jó. Jó dolog a DRM mentes játék is, de nekem nem ad semmi extrát, net van, csak egy gépen játszom, főleg egy időben, szóval nem fogom verni az asztallapot azért, mert Steam kell a játékhoz. GOG-on (ami egyébként egy nagyon is klassz DRM mentes online store, sok régi játékkal) vannak ilyen habzó szájú, elvakult Steam ócsároló entitások, de az emberek ilyenek, mindig csak az ő érdekeiket kell szem előtt tartani. ETS2-nél is, amit 1,5 évvel a megjelenése után is aktívan fejlesztenek, ingyen bővítenek, ráadásul budget alapáron, pampognak, hogy a fejlesztők támogatására szánt skinpack DLC-ket csak steamen keresztül lehet megvenni. Az ingyenes tartalmi frissítés alap elvárás (még az üteme miatt is sokan panaszkodnak), de ha annyit meg kéne tenni, hogy beütöd a dobozos verzió serialját steamre, hogy aktiváld, az már nincs rendben.
0
0
0
0
susguy avatar
Ajax:
Megtiltani nyilván nem fogják, de azért az ő bevételük is megérzi, ha hirtelen ingyen osztogatják a játékokat, ami az Ő platformjukon keresztül érhető el, tölthető le. Persze az is lehet, hogy még nekik is jól jön reklám miatt, de akkor sem úgy működik a dolog, hogy akkor én most fölteszek egy ingyenes játékot Steamre. EA is anno azért vált ki Steamből, mert megtiltották nekik (EA-neK), hogy csak játékon belül lehessen vásárolni (ha jól tudom, Sims) DLC-ket. Csak Steamen keresztül engedték volna.
0
0
0
0
Ajax avatar
Tesla GoD: Én mindig szeletelt gépsonkát szoktam venni, az a kedvencem. Ha ne adj isten nincs olyan, akkor valami jó kolbászt veszek. Olyan nincs, hogy kajára nincs pénzem, a kaja az elsődleges. Mindig lesz gépsonkára pénzem.

Protein: Nincs beleszólásuk. Nem a Valve dönti el, hogy pl. a Ubisoft játékai mennyibe kerüljenek. Ha a Ubisoft 50 dollárért akarja árulni a játékot, akkor annyiért fogja. Ha a Ubisoft ingyen akar kiadni valamit, akkor a Valve nem fogja beárazni 10 dollárra a játékot, az ingyenes lesz, mert a Ubisoft úgy akarja, és mivel a saját játékuk, így ők döntenek, nem a Valve.
0
0
0
0
susguy avatar
Ajax:
Mivel a Steam a kiadójuk, valószínüleg azért van beleszólásuk abba, hogy mit milyen áron, esetleg ingyen adnak ki a platformjukon.

Lehet ingyen nem osztogatnak játékot (pedig de), de legalább nem egy rakás szar a rendszerük (még akkor is ha az utóbbi időkben ez kevésbé látszik), nem zsidók, nem teszik tönkre az összes "támogatott", kiadott játékukat, és sorra nyomják a pofádba a gigászi leárazásokat az összes játékhoz.
EA csak próbálja vadul reklámozni magát a nem kicsi baklövései után ingyen játékokkal, amiket már vagy meg vett mindenki, aki meg akarta, vagy Steamen veszik meg.
Azért nem véletlenül nyerték meg kétszer zsinórban a "Worst Company in America" címet.

Tesla GoD:
Köszönöm! +1
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Ajax:Kötelez valaki rá, hogy minden játékkal játsszál ami érdekel? Ha nincs pénzed a pick szalámira, akkor párizsit veszel, nem? Ha nincs pénzed az vaci új játékra, megveszed az olcsóbb régebbi címet. Ne takarózzunk ilyen-olyan érvekkel, ha nem veszek meg valamit, mégis játszom vele, akkor spúr szemétláda vagyok. Én is csinálom alkalmanként, hogy letöltök valamit, bár mostanában ritkán, de nem mondom, hogy azért, mert nincs rá pénz, vagy nem éri meg, egyszerűen érdekel, és sajnálom rá premier árat, ez nem megélhetési lopás.
0
0
0
0
Ajax avatar
Sajnos annyit nehezen tudok megkeresni, hogy minden játékot megvegyek, és mellette még az élethez szükséges dolgokat (rezsi, kaja) is fizessem. Megpróbálok venni minél több játékot, de mindent azért nem tudom. De annak örülök, hogy te olyan jól keresel, hogy mindent megtudj venni.
0
0
0
0
no avatar
őszintén? le van sajnálva hogy nem ad semmit ingyen amit ingyen vágnak hozzám azt nem érzem igazán az enyémnek ..... ennyit erről . nagyon szép leárazások vannak Steamen

Nekem meg van Munkám szóval van pénzem megvenni és ez nekem így jó. Nekem több mint megfelelő.

és akk most jönnek azok akik sírnak hát , hogy nincs mindenkinek rá pénze . teszek rá
akkor varezoljon kalózkodjon nem érdekelnek az ilyenek .... Steam több mint jó. Átlag 8 millió online felhasználó egy időben még éjszaka is egyben játszok és fórumon beszélgetek ... messze legfejlettebb Origin , Uplay em is van de még a közelében sincsenek a Steamenk

undorító mikkor itt olvasgatom hogy emberek hogy sirnak : mikor jön már ki torrenten a game nekem ez a crack nem jó emez a verzió patch nem jó . meg a buzgó hackerek akik feltörik őket gj nekik ...... ugyan ugyan .... a játékfejlesztők azért csinálják a gamekat hogy ti szépen letöltögessétek őket....
0
0
0
0
Ajax avatar
A Steam nem ad semmit ingyen, max a Valve. De sajnos a Valve se nagyon ad semmit. 😃 L4D2 volt ingyen, aztán annyi, majd talán idén karácsonykor is adnak valamit, talán Portal 2-t. A Red Orchestra 2, Arma pedig nem a Valve tulajdona, nem ők adják ingyen, csak Steamen elérhető a játék. De az ingyenességét nem a Valve-nek (vagyis a Steamnek) köszönhetjük, hanem a játék kiadójának. Red Orchestra 2, Arma hír pedig van a neten magyar oldalakon is. Az, hogy itt nincs, nem meglepő, egy admin van, de az se nagyon foglalkozik hírek kirakásával. Nem értem mért nem vesz fel valami segítőt, aki videókat, híreket posztol.
0
0
0
0
TrolHunter avatar
Egyébként mi ez a nagy origin hype? Steamen ugyanúgy adnak ingyenes játékokat (L4D2, Red Orchestra 2, ARMA cold war(jó, tudom, hogy ezt a Bohemia adja, de akkor is)) és még egy hírt se láttam róla.
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
sanchez638:Ingyen kap az ember játékot, ráadásul még jókat is, komolyan az a baj, hogy régiek? Azért ők se osztogathatnak vadi új játékokat ingyen. Simán előfordulhat, hogy valaki épp azért nem játszott ezekkel a játékokkal, mert anno elkerülték a figyelmét. A Dead Space-nél is sokan írták, hogy még nem játszottak vele, és kipróbálják, én is bár ismertem a PvZ-t még a shareware-es időkből, csak pár hónapja játszottam végig telefonon. Manapság mindenki mindenben a rosszat keresi.
0
0
0
0
joshsword avatar
lehet, hogy én vagyok a régimódi, de azt szeretem, ha feltelepítek egy játékot és nem kell hozzá net, mert nem multizok vele. Solo játékhoz minek?
20. század: tanulj, gondolkozz, fejlődj
21.század: logika nélkül élj, csak szolgálj
0
0
0
0
no avatar
én is.... Ez a mai világ .... net kell mindenhez . Ezt el kell fogadni és alkalmazkodni kell.
21. század
0
0
0
0
joshsword avatar
Ajax elmondta a lényeget.
0
0
0
0
Ajax avatar
Ossian1993: A PvZ nem épp komoly game... Ez pont olyan, hogy ha van pár perc felesleges szabadidőd, akkor megcsinálsz 1-2 pályát, azt kilépsz.
0
0
0
0
joshsword avatar
mivel elég mobil vagyok, ezért sokszor előfordul, hogy olyan helyre tévedek, ahol van egy kis szabadidőm, de nincs net. plusz netet meg nem fogok fizetni.
0
0
0
0
no avatar
ezt nem értem ki az az ember manapság akinek nincs állandó net kapcsolata ? lol havidíjas net emberek .........


davidusz2000 Steamen hetente 2x van nagy leárazások + naponta 1 game este 7 órakor + winter sale summer sale és még sorolhatom .... 90% leárazások stb..... nekem az sokkal jobb mint az origin hogy néha néha hozzám vágnak valami szutykot hazudnék ha azt mondanám hogy már csak ez a game hiányzott az életemből -.-'
0
0
0
0
joshsword avatar
azért elég bosszantó, hogy net kapcsolat nélkül el sem indul a játék...
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Jelenleg nincs multi, de azt írták, hogy több nagyob cím szervereinek megmentésén dolgoznak. Hogy melyek ezek arról nem szól a fáma.
0
0
0
0
Ajax avatar
Azok is abszolút elképzelhetők. De természetesen nem az EA-nél dolgozom, szóval ne vedd készpénznek. 😃 Amúgy most a BF2 szervereinek nem annyi? Ha jól olvastam vége van a GameSpy-nak, amin a BF2 szerverek mentek, így nincs multi. Aztán lehet tévedek, de valami ilyesmit olvastam.
0
0
0
0
winrar avatar
Ajax: Szerinted van esélye, hogy valaha lesz ingyen 1 hónapig Battlefield 2 vagy esetleg Burnout?
0
0
0
0
Ajax avatar
davidusz2000: A Dead Space szerintem azért komolyabb játéknak mondható. Igaz nem mai darab, de hát a L4D2 sem. Viszont a Valve évente csak egy ingyenes játékot ad, míg az EA azért többet. A Dead Space 1,5 hónapig volt ingyenesen "megvásárolható", majd utána jött ez, ami kb. 20 napig "vásárolható meg", majd utána jön megint valami új, és megint valami új. Mire a Valve kiadja idén az első, és egyben utolsó ingyenes játékot, addig az EA kiad még ezeken kívül minimum 5-öt.
Battlefield 4-et, Crysis 3-at, meg NFS: Rivalst és hasonló új AAA játékokat meg senki ne várjon, ezeket nyilván nem fogják ingyen dobálni. De mondjuk a Crysis első része lehet ingyenes lesz majd, valamint a régebbi NFS-ekből is biztos lesz valami, Syndicate is esélyes lehet, meg régebbi sport játékok.
0
0
0
0
Astronaut0303 avatar
Szerintem nagyon sokan csak azért regisztrálnak originre és töltik le a klienst, mert akcióban ingyenes játkok is vannak és ha már letöltötted, akkor ott fog nyomulni a reklámjaival=vásárlócsalogatás De én örülök neki, igaz, lehetnének komolyabb játékok is ingyen, mint steamen a L4D2 volt.
0
0
0
0
Revenge avatar
fonix9901, ezt le screen shotoltam és beküldöm az EA-nek 😃 De ha kihozzák és ugrasz fel akarom venni 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció