Ingyen Frozen Hearth

2014. August 06. | hír | 8 hozzászólás

Ingyen szerezhetitek be a steam fiókotokba a Frozen Hearth játékot az alábbi oldalon:

https://www.indiegala.com/giveaways

Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Tesla GoD avatar
Ez egész jónak tűnik, bár mivel nem próbáltam, nem tudok róla konkrét véleményt írni, valamikor majd jó lesz. Érdekes hely egyébként ez az indie gala, 2 hónapja vásárolt bundle tartalmát most oldotta fel.
0
0
0
0
starpeter avatar
jee ingyen STEAMES gém 😃
0
0
0
0
susguy avatar
Superlompos:
Hagyjuk már ezt, attól még hogy nem nyalja egy nagyobb kiadó cég az ember seggét (ami egyébként fordítva működik az említett delikvenseknél), még lehet igényes munkát csinálni. Összedobták, kiadták olyan alap hibákkal, hogy az ember haja égnek áll, és azóta se javítják őket, ezért élvezhetetlen a játék. Az ilyenek csak azért osztogatják legtöbbször a termékeiket, mert maga a játék önmagában nem fog hírnevet szerezni, így ezzel próbálják belopni magukat az emberek szívébe, reménykedve hogy utána többen vásárolják meg a többi valószínűleg ugyanolyan igénytelen munkájukat. Ugyan ezt csinálja az EA, csak nekik más miatt kell szépíteni az imidzsüket, és legalább tudnak mit adni ingyen.
0
0
0
0
no avatar
Végre valami stratégiai! Kösszöntem 😃 (utóirat: minden játékba szar vagyok de legalább a stratégiaiakban nem 😃😉
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Márpedig tényleg kéne örülni. Gondolom azért van leszavazva a hír, mert nem egy BF-et, vagy a Cod-ot nyomnak az ember orra alá.
0
0
0
0
no avatar
Netuddmeg: Elég nyersen fejezted ki magad de egyetértek.... És ne jöjjenek a hozzászólások hogy legalább örüljünk hogy kapunk valamit mert akkor a postán én is küldhetek akárkinek egy vödör....nem nem szamócára vagy körtére gondolok 😜
0
0
0
0
Ajax avatar
FourdPczmage: És ennél még jóval több van, de ide az oldalra csak nagyon keveset tesznek ki.
0
0
0
0
NeTuddMeg avatar
sok névtelen, 200forintos sz4r. 😃D de azért jól néznek ki a listán.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció