Ilyen lesz Henry Cavill Ríviai Geraltként

Szerző: xoki | 2018. November 01. | hír | 27 hozzászólás

A The Witcher-széria rendkívül népszerűvé vált, főleg a harmadik résznek köszönhetően, ezért nem véletlen, hogy a rajongók izgatottan várják a Netflix által készített élőszereplős sorozatot.

Korábban már fény derült arra, hogy kik alakítják majd a sorozat népszerű karaktereinek egy részét. Mint kiderült, Hanry Cavill játssza majd Geralt szerepét, és a Netflix most közzétett egy rövid kis videót, amelyből kiderül, hogyan néz majd ki Geralt a sorozatban. Henry Cavill a The Witcher 1-ben megismert hosszú hajú Geraltra hasonlít leginkább, akit majdnem teljes witcher felszerelésben láthatunk. A 20 másodperces videó végén pedig egy bájitalt is megiszik.

Mivel a karakter kinézetét a könyvekhez szabják - például ezért nem látható szakáll rajta -, így valószínűleg sokan kételkednek abban, hogy egy teljes értékű Geraltot tárnak majd elénk Henry Cavill személyében. Egyelőre a jellegzetes szem és sebhely még nem került kidolgozásra, ellenben lehetséges, hogy a sorozat jóval a witcher karrierjének kezdete előtt játszódik majd, például ez lehet az oka a fiatalos kinézetének is. Mindenesetre a premierig még bőven van idő, így még bármi változhat.

Ha kíváncsiak vagytok a többi nevesebb karaktert alakító színészre is, akkor az IMDB oldalán megtalálhatjátok őket.

The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher 3: Wild Hunt
Megjelenés: 2015. May 19. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Hozzászólások: 27
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Tyrion Lannister avatar
Ha a hajat nem számítjuk, egészen jó, és hű a könyvekhez - ott se szakálla, se sebhelye nincsen.
0
0
0
0
Der Fuhrer avatar
Egyáltalán nem rossz, bár az álla közepén nagyon nagy az a mélyedés... Valami szakáll vagy smink jó volna. De ha így hagyják is okés, valami sebhelyféle kellene rá, és foroghatna a kamera. Érdemes viszont megjegyezni, hogy Sapkowski könyveiben egy szó nincs arról hogy bármiféle nagy, szembetűnő heg volna az arcán, a bal szemén levő sebhelyet a CD PROJEKT RED adta hozzá a karakterhez, tehát ha a könyvekhez lesz hű a kinézete, akkor nem biztos hogy számíthatunk sebhelyekre az arcon.
0
0
0
0
no avatar
Az Acélember után nem nagy kedvencem a színész de erről ugye nem, ő tehet, ettől függetlenül nagyon várom
0
0
0
0
thug85 avatar
Ááá szerintem nagyon menő lesz. Még egy-két heg, és szinte tökéletes lesz.😀
0
0
0
0
tonyo92 avatar
https://www.youtube.com/watch?v=CMWV3p9YxN4&t=208s

Meglátjuk milyenlessz Henry Cavill de azért a netflix körülnézhetett volna kicsit....
0
0
0
0
foley951 avatar
Nekem pozitív csalódás. Inkább Triss-en és Yen-en akadt meg a figyelmem. Na de meglátjuk...
0
0
0
0
💬 1
Der Fuhrer avatar
@foley951: Triss egész jó, Yennefer nekem nagyon fura. Szintén a könyvekben Triss haja gesztenyebarna, vagyis egy enyhén vöröses, világosabb barna, nem pedig teljesen vörös, mint a játékokban. Anna Shaffer kicsit világosabb hajjal akár még jó is volna, Yennefer viszont... hááááát... Igencsak sikerült alulmúlni a várakozásaimat.
0
0
0
0
Doge avatar
Hát igazából még jól is elsülhet a dolog ha sminkesek képesek még az arcához egy kis Witcherséget adni, ahogy Sapko leírta akkor még talán nem is lesz annyira röhejes mint elsőre tűnik mindenesetre megvárom az első trailert ha abból kiderül elég dolog akkor fogok csak véleményt formálni de, hogy Dandelion karaktere akkora ***ás egyáltalán nem is hasonlít rá reménykedek benne, hogy ha kiszőkítik(ha kiszőkítik) akkor egy kicsit is hajazni fog Dandelionra.
0
0
0
0
💬 3
Warlordcommander avatar
@Doge: "Mivel a karakter kinézetét a könyvekhez szabják"
Így annyi fajta witcher van ahányan olvasták a könyvet, senki se ugyanúgy képzelte el.
0
0
0
0
Doge avatar
@Warlordcommander: Ez nyilván így van de szerintem nem annyira rossz, hogy ekkora felháborodást kéne keltenie egy két maszkmester simán megcsinálja elfogadhatóra.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@Doge: Azért kelt akkora felháborodást mert mindenki a játékbeli witchert akarta látni, holott előre megmondták hogy nem az szerint lesz.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Sajnos... nem értenek ezek a rendezők a szereplő válogatáshoz... csak a haverokat és a fai hovatartozást nézik 😉
0
0
0
0
💬 1
ors11 avatar
@MaximumGame: Ilyen ha egy (tudtommal) akitivista nőnek és színes bandájának adod a szereposztást 😃 Igaz, hogy ennél rosszabb is lehetne, de egy ilyen alkotás vagy legyen k*rva jó, vagy el se kezdjék...
A főszereplőről meg annyit, hogy tűrhető, csak növesszen már egy kis szakállat, hogy az a bankkártya leolvasó álla ne látszódjon 😃
0
0
0
0
odinx avatar
Szerintem Mads Mikkelsen jobb lett volna erre a szerepre, de már mindegy. Adok neki egy esélyt, bár Henry Cavillhez jobban passzol Superman, mint Geralt.😀
0
0
0
0
💬 4
odinx avatar
@MaximumGame: Jó kép.😀

Henry Cavillnek inkább ilyen elf feje van. Valami elf filmbe jobban illett volna. :😆
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
@odinx: Én is szívesen látnám Mads Mikkelsent ebben a szerepben, csak ő már viszonylag idősebb. És hát a sorozat értelemszerűen a fiatalabb Gerlatről fog szólni.
0
0
0
0
odinx avatar
@FrostnovaZ: Hát igen. De talán jó lesz. 😀
0
0
0
0
gigazte avatar
Úgy néz ki, mintha a Superman és a Hegylakó szerelemgyermeke lenne! 😂 Előre nem akarok semmit se kritizálni, de eddig semmi sem győzött meg arról, hogy nézzem ezt a sorozatot, pedig a könyveket, és a játékokat is szeretem!
0
0
0
0
💬 2
JoanPesci avatar
@gigazte: 😃 😃 Nekem is egyből a Hegylakó jutott az eszembe 😃
Amúgy dettó, egyetértek veled. Mikor megláttam, hogy milyen szereplők lesznek, meg Geralt-ot is, hát.... szerintem én jelenleg azon az állásponton vagyok, hogy kihagyom az életemből ezt a filmet. Maradok inkább a játéknál.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@JoanPesci: nekem is a hegylakó 😆 😂 😂 😂 😂
0
0
0
0
MBenjo avatar
Fura lenne, ha jóval Geralt witcher karriere előtt játszódna a sorozat, elvégre gyerekkorában került a "kiképzőtáborba". 😆
A haj kifehéredése a macskaszem kialakulásával együtt a witcherré változtató szertartás mellékhatásai voltak, ha pedig official teaser, legalább egy farkas medalliont a nyakába adhattak volna, az valamennyire kompenzálná a bármelyik hülyeségboltban kapható 1500 Ft-os macskaszem-kontaktlencse hiányát, de a Halloween-jelmezkölcsönzőből szerzett paróka meglétét. 😂
0
0
0
0
bukta2 avatar
nem tudom ti hogy vagytok vele de röhelyes ez az ember erre a szerepre... :/
0
0
0
0
💬 2
Dwayne26 avatar
@bukta2: Talán irigykedsz? 😎
0
0
0
0
vyne avatar
@Dwayne26: Akkor irigykedhetne, ha o is szineszi palyat valasztott volna.. 😃
Szerintem is borzaszto hulyen nez ki. Vannak mas szineszek akikhez biztos jobban passzolna a szerep.
0
0
0
0
lolzler avatar
fura így látni 😃 de a cselekmény lesz a lényeg nem a skin...
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció