Ilyen látványt fog elénk tárni a The Witcher 3 next-gen frissítése

Szerző: xoki | 2022. November 23. | hír | 30 hozzászólás

Nem sokkal a megjelenési dátum leleplezése után a CD Projekt Red végre megvillantotta rendkívül népszerű szerepjátékának következő generációs frissítését. Ennek köszönhetően kiderült, pontosan mekkora grafikai fejlődésre számíthatunk, illetve több érdekes részletre is kitértek.

A játék ray-traced global illumination, ray-traced ambient occlusion, DLSS és FSR 2.0 támogatással érkezik. PS5 és Xbox Series X konzolokon teljesítmény módban 60 fps is elérhető, miközben a minőséget előtérbe helyező módban, bekapcsolt ray tracinggel 30 fps-re lehet számítani. A fejlesztők emellett átdolgozták a növényzetet, valamint feljavították a textúrákat és a LOD-ot. Sajnos a ray tracing és a feljavított textúrák nem minden esetben szembetűnőek, de például Ciri és Geralt páncélja sokkal kidolgozottabb lett.

A CD Projekt Red természetesen a bugokat sem kímélte, illetve néhány QoL változtatással is előálltak. Például lehetőség lesz a bejátszások szüneteltetésére, és a felirat mérete is megváltoztatható lesz.

A The Witcher 3 következő generációs frissítése december 14-én érkezik Xbox Series és PS5 konzolokra, illetve PC-re.

The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher 3: Wild Hunt
Megjelenés: 2015. May 19. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Hozzászólások: 26
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Randori avatar
Fantasztikus a játék. Annó emiatt a játék miatt fejlesztettem a gépemet és max. beállításokkal tudtam élvezni a játékot. Eddig. Ugyanis steam-en nincs olyan opció hogy nem frissíted fel, mert akkor nem indul a játék. Szóval gyakorlatilag pc-n ugyanúgy néz ki csak szarabbul fut. Köszönöm szépen Steam. Majd ha ráunok a szaggatásra lettorrentezem.
0
0
0
0
RigbyTheMad avatar
Legalább az alja jeleneteket még több alja tudja részletesebben nézni... 😁
0
0
0
1
Hunnia98 avatar
hááát én valami jelentösebbre számitottam ez kb csak akkor veszed majd észre ha egymás mellé teszed remélem legalább érdemi tartalom lesz hozzá. (a moddolt verziótól meg úgy tűnik egyelőre el is marad de ezt még majd meglátjuk megjelenéskor)
1
0
0
0
no avatar
Szép dolog tőlük, hogy ingyenesa remaster.
Remélem a gépigény nem lesz horrorisztikus, és azt is, hogy a magyar felirat is megmarad😁
0
0
0
0
GSzabolcs89 avatar
Új játék kéne ,nem textura... Aki eddig játszotta a történet miatt játszotta, nem azt nézte ,hogy fénylik a madár tolla a víz alatt az árnyékban mikor lovagolsz egy hegy oldalán repülő hintóval egy kétfejű kenguru val.
1
0
0
0
💬 9
xCube avatar
@GSzabolcs89: A The Witcher 3 -at legalább annyira vitte a grafika, mint a történet, főleg azoknál, akik ezzel a résszel léptek be a Vaják világába.
4
0
0
0
kaland21 avatar
@GSzabolcs89: Én azt érzem hogy a nagy kiadóknak nincs már ötletük új játékot alkotni! Inkább mindig remaster/remake-et adnak ki amíg nem fogynak ki a címekből! Ami nagyon szomorú és az indie cégek mernek csak ujjat mutatni amig meg azért nem egy Tripla A vagy Dupla A cím!
1
0
0
0
no avatar
@kaland21: Én azt érzem hogy a tagoknak már nincs ötletük új kommentet írni! Inkább mindig remaster/remake posztok alatt hisztiznek ugyanarról amíg ki nem fogynak a címekből!

Ezek a copy+paste hiszti kommentek már unalmasabbak mint ezek a bejelentések.
0
2
0
1
kaland21 avatar
@Han-Tyumi: Gratulálok akkor téged 40-szer le lehet húzni ugyan azzal a játékkal!
0
0
0
1
no avatar
@kaland21: Mhm, nagyon lehúznak az ingyenes frissítéssel.
0
0
0
0
PotykaPal avatar
@kaland21: Én értem mit mondasz, de ez teljesen ingyenes lesz, ha már meg van a játék + a két kiegészítő, szóval ez egy ingyenes plusz a hűséges játékosoknak, még konzolokon is, ha megvan a PS4 vagy az Xbox One verzió a két kiegészítővel ott is ingyenes lesz ez a "ráncfelvarrás". Nekem is inkább azzal van bajom, mikor teljes áron vagy huszadjára adják ki a Skyrim-ot, vagy a GTA V-öt.
2
0
0
0
kaland21 avatar
@PotykaPal: Na végre egy ember aki érti mit szeretnék közölni!
0
0
0
0
botmunpls avatar
@GSzabolcs89: Nyilván örülnék egy új résznek is, de amikor kitoltam a 3-at, akkor még a fhd sem volt teljesen elterjedve, most 4K-ban nézve pedig nem jól öregedett a grafika, úgyhogy sanszos hogy újra fogom játszani.
0
0
0
1
MrPAYER avatar
@botmunpls: Én is így érzem, hogy amúgy 2015-ben anno tényleg tök szép volt de nagyon rosszul öregedett a játék vizuálisan, kicsit ilyen mesefilm szerű mai szemmel nézve.
1
0
0
1
MaximumGame avatar
Én még szerencsére nem vittem végig. Szóval most élvezheten majd jobban ezt a remek játékot. Első és 2. Részt is kiadhatnák remaster-be.
1
0
0
0
💬 5
no avatar
@MaximumGame: Az első részt állítólag megcsinálják UE5-tel. :)
0
0
0
0
xCube avatar
@Cymbee: Nem csak állítólag, bejelentették.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@Cymbee: Csak nem olyanrsz mint a régi érzésre hangulatra szerintem. Aztán ki tudja..
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@Cymbee: Csak nem olyanrsz mint a régi érzésre hangulatra szerintem. Aztán ki tudja..
0
0
0
0
Takashi avatar
@MaximumGame: Azt a lenyűgöző magyarszinkront és az általa kialakított hangulatot tényleg nem lehet visszahozni egy remake-el :D
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 4
Doge avatar
Ennyiért más kiadók 10-20 eurót alaphangon elkérnének, hacsak ki nem adják egy "Remaster" verzióban, mert akkor meg majdnem AAA játékárat, vagy többet kérnek, mint pl. The Last of Us "Remastered" :)
0
0
0
0
Kelori avatar
@Doge: Ez a minimum hogy ingyen adják a CP2077 után, ha vissza akarják építeni a kiadó presztízsét.
0
0
0
0
Doge avatar
@Kelori: 10 év után is a CP2077 startjával fogtok jönni?
0
0
0
0
nerwarin avatar
Bethesda és hasonszőrű kiadók ezért lazán elkérnének minimum 20 ajrót. Mondom ezt annak tudatában, hogy a CDPR is jó nagy arcvesztésen ment át a Cyberpunk fiaskót követően...
2
0
0
0
💬 1
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@nerwarin: Nem is mondtam, illetve irtam volna ehhez se tobbet, se kevesebbet en sem. :)
1
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció