II. világháborús FPS-t jegyeztetett be a Square Enix

Szerző: xoki | 2017. March 09. | hír | 20 hozzászólás

A mai nap folyamán a Square Enix bejelentette, hogy egyezséget kötött a Bulkhead Interactive stúdióval, amely azt jelenti, hogy a Square Enix lesz majd a II. világháborús játékuk kiadója.

A Battalion 1944 nevet viselő játék PC-re, PS4-re és Xbox One-ra várható valamikor a nyár folyamán. A játék körülbelül egy éve érte el a Kickstarteren megjelölt célját, hogy az elkészülhessen. Mindössze 142000 dollár volt a céljuk, ezért a 10000 támogatónak köszönhető 450000 dollár jóval a cél fölött van, ezért a stúdiónak lehetősége van olyan játékot készíteni, amely megszorongatja a legnagyobb AAA címeket.

Régebben már dolgozott együtt a két cég. A fejlesztők már több ajánlatot is kaptak másoktól, de ezen ismeretség miatt döntöttek a Square Enixszel való együttműködés mellett.
Egy kezdetleges játékmenet is megtekinthető már a játékból:

BATTALION: Legacy
BATTALION: Legacy
BATTALION: Legacy
Megjelenés: 2018. February 01. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Bulkhead Interactive
Hozzászólások: 20
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Heizi avatar
Ami annyira felkapott lesz hirtelen , a készítők sz*rnak bele , és a játékosok megint csalódnak. 😆
0
0
0
0
NSD4rKn3SS avatar
Ezzel tisztába vagyok, igazándiból nem is az a legnagyobb gond(om) hogy melyik oldalt nem dolgozták fel ilyen szinten, hanem hogy abszolút nem csináltak még egy olyan FPS/TPS II. vh-ban játszódó játékot se ami elmesél egy ilyen sztorit.
Bármit megadnék egy 'Elit alakulat' (sorozat, aki nem látta kötelező darab!) szintű sztorival rendelkező játékért mondjuk.
0
0
0
0
no avatar
NSD4rKn3SS: Sajnos mindig a győztesek írják a történelmet...
0
0
0
0
Yoni avatar
Tökre feljött bennem az, hogy a Szerb-Bosnyák konfliktust (tudtommal) még egy játék se dolgozta fel. Pedig milyen érdekes játékot lehetne belőle csinálni.
0
0
0
0
santakigyo avatar
Olyan sose lesz.Ne várja senki.
0
0
0
0
NSD4rKn3SS avatar
MrSato és Copasz
Mint írtam sztori módot nem tartalmaz egyik se, ezalatt azt értem hogy egy ép-kéz-láb történetet egy német gyalogos szemszögéből nézve, vagy akár egy komplett egységről.
Több emberes módban persze van ezer meg egy játék, hisz nem kell semmit bemutatni róluk minthogy ők a piros oldal, nekik más a fegyverük meg az egyenruhájuk.

De ők is csak emberek voltak még ha rossz oldalon is, és érdekes lenne egy ilyen sztorit tálalni a játékosok elé szerintem, viszont ilyen csak elszórva egy két játékba volt és nem is túl mély történet szállal.
0
0
0
0
Copasz avatar
A Battlefield 1942-ben szintén választhattunk a szövetségesek és a tengelyhatalmak között. Ezért is volt számomra csalódás a BF1 single player módja... Vártam volna valami hasonló megoldást, mint anno 2002-ben.
0
0
0
0
OtasRm avatar
Azért ott volt a red orchestra 2 is amiben a németekkel lehetett menni. Habár még így is kevés az ilyen játékok listája.
0
0
0
0
Thomaz avatar
A történelmet a győztesek írják. Mivel a Third Reich elbukott a tengelyhatalommal együtt. Csekély az esélye hogy te egy olyan egyjátékos történet szálat élhes át az akkori vesztesek oldalán. Habár kivételek ugye mindig vannak és különben is a fasizmus nem a legnépszerübb és legkedveltebb ideológia a mai világban.
0
0
0
0
NSD4rKn3SS avatar
Azt szerintem sose fogjuk megélni hogy tengely hatalom oldalán játszódó sztorit tartalmazó játékot dob bárki is a piacra.
Egyetlen olyan játék volt amiben volt ilyen tartalom és az a Company of Heroes egyik kiegészítője a Tales of Valor.

Minden esetre ez a játék ha nem is tartalmaz sztori módot, remélem a multiplayer része taktikus és csapat orientált lesz és nem egy agyatlan CoD szintű lövölde.
Na meg remélem az animációk is kifinomultabbak lesznek a végleges verzióba.
0
0
0
0
Der Fuhrer avatar
Ha lesz single player csak akkor veszem meg, ha játszhatok a Harmadik Birodalom oldalán, mint Wehrmarcht, vagy Waffen SS tiszt.
CSAK AKKOR!
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Ha lesz szingli pléjer, akkor rákukkantunk.
Viszont ha ez is only-multimóka megamix cucckombó, akkor inkább hagyjuk.
0
0
0
0
Legion avatar
Square Enix jobb lenne ha maradna annál amit eddig csinált mert azok a játékok mind nagyon jók voltak. Most meg jön egy ilyen sokadik retek. De mégis minek?
0
0
0
0
no avatar
Olyan fapadosnak tűnik elsőre.
0
0
0
0
santakigyo avatar
A nagy nevek eltünedezőben ,a kicsik meg amiket csinálnak az olyan mintha nem is lenne semmi.Ettől se várok sokat.
Nagyon kevés a jó és emlékezetes igazi FPS játék,de tényleg olyan ami régebben volt.
Hej de visszasírom a régi időket.
0
0
0
0
Larten avatar
HA csak fele anynira lesz szar, mint túlhájpolt Days of War, akkor már bőven túllőtték az elvárásaimat.
0
0
0
0
santakigyo avatar
Na az egy nagyon de nagyon gyenge játék volt.Nem hiába CI games volt.
Remélem azért ez jobb lesz attól.
0
0
0
0
hashimoto avatar
Hát, nem egy nagy cuccnak néz ki. A mézesmázos grafikai effektekből következtetve, többet szerintem nem fog nyújtani.. 😃 Pont mint az Enemy Front. Szép vót' mer' krájendzsin' és ennyi. 😃 Kicsit sok a Chromatic Aberration benne.
0
0
0
0
no avatar
Majd kiderül valójában mit is kapunk 😀 Más játékokból kiindulva tök más játékot kap az ember a videók után, sajnos.
0
0
0
0
Kalasnyikov26 avatar
Nem néz ki rossznak, szerintem egész jó FPS játék lesz, várós game!
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció