Így fog kinézni az ambiciózus Dark Souls: Nightfall mod

Szerző: Pafry | 2021. February 23. | hír | 14 hozzászólás

Lelkes rajongók egy csoportja, akik nem mellesleg a programozáshoz is értenek, összefogtak, hogy további tartalommal bővítsék ki az amúgy is terjedelmes háttértörténettel rendelkező Dark Souls első részének remastered változatát. A Daughters of Ash után itt a következő potenciális mod, melyet immáron mozgásban is láthatunk.

A videó a játék első 18 percét mutatja be, ezen belül találkozhatunk felfedezéssel, valamint egy boss fighttal is. A modnak lesz saját története, saját NPC-i és tárgyai is. Nevét, a Nightfallt a Dark Souls rosszabbik befejezése után kapta, és arról, ami ezután történt Lordrannel. Történetét ezáltal ott kezdhetjük meg, ahol az alapjáték befejeződött. Friss dinamikát vittek a harcokba is, a játékos képes lesz gyorsabban és sokkal többet támadni, valamint egy jóval kevésbé offenzív, ám inkább az életerő visszatöltésére fókuszáló stílust is felvehet. Nem mellesleg a napszakok is váltakoznak az előrehaladás során.

A Dark Souls: Nightfall megjelenése egyelőre ismeretlen, a modderek még csiszolgatnak rajta, mielőtt kiadnák a kezeik közül, ám látva ezt a bemutató videót, túl sokáig talán már nem is kell rá várni.

DARK SOULS: REMASTERED
DARK SOULS: REMASTERED
DARK SOULS: REMASTERED
Megjelenés: 2018. May 24. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: QLOC
Hozzászólások: 13
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
yericho500 avatar
egyik legjobb game mióta játszok! 1 rész a legnehezebb. 3. rész közepes,2. rész a legkönnyebb!
persze souls nehézségi szinten. demon souls is nehéz, mondhatni a souls gamek attya. istenem kurva ps5re jött csak a remaster 😞
remnant from the ashes is jó játék. elden ringet ki várja? 😆 blood borne is nagyon jó ps4 pro kitóltam 1x. azt mondják lehet pc port belőle 😕
0
0
0
0
Pinceboy13 avatar
Halottam róla meredek dolgokat, hogy pár ember olyan dührohamot kapott tőle hogy tört zúzott mindent maga körül. 😂
0
0
0
0
boymester avatar
Ez a nagybetűs GAME, csak nem mindenki tud az ovis lövöldéken túl mozogni. Persze azoknak is megvan a létjogosultságuk, ha valakinek öt perc trollkodásra van ideje egy nap egy deathmatch keretében. Ha el akarsz mélyedni és meg akarod tanulni egy játék stílusát, harcmodorát, át akarod élni a hangulatát, akkor itt kell kezdened.
0
0
0
0
enslaved avatar
Eleve ki sem kellett volna adni ezt a förtelmet az összes részével egyetemben. Nyilván remek játék is lehetett volna belőle, ha nem kizárólag ráérős mazochistáknak készült volna. Már régóta nem nagy dolog fokozatokat tenni egy játékba, vajon hány éve is van már erre lehetőség? Na de jobbat mondok: Legalább a boss fightok elé kellett volna egy bonfire, és akkor nem az lett volna hogy 10 ezer kilométerről kelljen mindent újra kezdeni csak azért, hogy aztán megint oda kerüljön vissza az ember akár százszor is egymás után, mert rohadtul frusztráló lesz igen hamar. Sokan írják, az AC - k egysíkúak. Na és akkor ez?
0
1
0
0
💬 8
FullMoonDog avatar
@enslaved: Szóval ha egy játék túl nehéz számodra akkor nincs létjogosultsága? Érdekes, én nem tartom magam mazochistának, mégis nagyon élveztem a szériát, és szerintem max a második részben volt jelen a játékos direkt szívatása, egyébként meg teljesen fair volt.
1
0
0
0
Ayistion avatar
@enslaved: Szóval ha nehéz egy játék, akkor sz*r. Én mind a három résszel játszottam, a remastered és a sotfs maxolva van achivmentileg, a háromból pedig a két dlc van vissza, csak nem volt időm még befejezni. Szerintem ez a játéksorozat az egyik legjobbak közé tartozik. Mikor elsőnek játszottam vele, 3 órát csesztem el a második bossal a sotfs-ben, de nem adtam fel, azóta pedig imádom. Ha elkapod akkor rohadt egyszerű a játék. Tudnék mondani szériákat, ami ennél sokkal sz*rabb.
1
0
0
0
enslaved avatar
@Ayistion: Mint írtam, jó játék is lehetett volna belőlük, csak tudod nem mindenkinek a játék az élete, és nincs mindenkinek idegrendszere ahhoz, hogy 3 órát küzdjön egy bossal úgy, hogy közbe még vissza is tesz az utolsó bonfire - hez, ami legalább 10 000 km- re van. Semmi gond azzal, ha egy játék nehéz, ezért vannak a fokozatok, hogy mindenki saját vérmérséklete, igénye szerint csinálja. Mondjuk kíváncsi vagyok, hányan tették volna hardcore - ra ha lett volna benne easy meg normal is.
0
1
0
0
Ayistion avatar
@enslaved: Ennek a játéknak pont az a lényege hogy nehéz legyen, miért akarná valaki easyn játszani? Én egyszer szidtam a játékot hogy messze van a bonfire, a duplacica bossnál mikor a lovak elől kell futni, ezen kívűl sosem volt bajom a bonfirekkal. Ha nincs hozzá idegrendszered, akkor ne játsz vele és ennyi, vagy tanuld meg hogy kell játszani a játékot. Ez nem egy CoD multiplayer ahol mindenki bedob 30 gránátot és szevasz. Azt ne mond hogy egy AC játékot easyn nyomsz...
1
0
0
0
enslaved avatar
@Ayistion: Minden játékot easyn játszok, mert a játék számomra csak egy kikapcsolódás, szórakozás. Minden másra ott vannak a való élet kihívásai, de lehet ilyen fiatalon te ezt még nem érzed át. Van 3 gyereked, komoly, felelősségteljes, kihívásokkal teli munkád? Ez a nem mindegy.
0
1
0
0
Ayistion avatar
@enslaved: Gyerekem nincs, munkám van, a játék pedig számomra az egyik hobbym amibe fektetek energiát, méghozzá azért mert szeretem, és kikapcsolódást nyújt, csak úgy mint a foci is, vagy az hogy elmegyek kirándulni az asszonnyal.
1
0
0
0
enslaved avatar
@Ayistion: Én meg csak szimplán szeretek játszani amikor ráérek.
0
0
0
0
no avatar
@enslaved: “Souls like”
0
0
0
0
xCube avatar
Édes jó istenem... 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció