Idén érkezik a SOMA készítőinek új játéka, az Amnesia: Rebirth

Szerző: xoki | 2020. March 06. | hír | 17 hozzászólás

A Frictional Games több hónapon keresztül tease-elt egy titokzatos projektet, amelyet most végre le is lepleztek. Az Amnesia: Rebirth egy kísértetjárta kastély helyett Algériába invitál bennünket, és egy teljesen új történetet mesél majd el az eredeti játék világában.

Az Amnesia: The Dark Descent 2010-ben jelent meg, amelyet az Amnesia: A Machine for Pigs követett 2013-ban. Utóbbit a The Chinese Room fejlesztette és a Frictional Games adta ki. A stúdió legutóbbi játéka, a 2015-ben megjelent SOMA volt, szóval több éves kihagyás után a Rebirth lesz az első játékuk, amely idén ősszel jelenik majd meg PS4-re és PC-re.

A folytatásban egy új karakter, Tasi Trianon kapja a főszerepet. Az első trailerben látható, ahogy karakterünket üldözőbe vette valami ismeretlen az algériai sivatagban. A videó elég sokat megmutat a készülő játékból, de a konkrét összefüggések hiányában egyelőre nem lehet biztosan megmondani, hogy pontosan miről is szól majd.

Amnesia: Rebirth
Amnesia: Rebirth
Amnesia: Rebirth
Megjelenés: 2020. October 20. (PC)
Műfaj: Kaland, Túlélő-horror
Fejlesztő: Frictional Games
Hozzászólások: 17
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
DJ Anonymus NH4SCN avatar
Remélem az Amnesia első részéhez hasonló hangulat és szféra lesz,mert az nagyon ütött akkor is és még szerintem most is.
Ha legalább olyan jó lesz,akkor 100%-os sikert fog befutni.
0
0
0
0
💬 1
kmetovics avatar
@DJ Anonymus NH4SCN: Én is erre számítok, h olyan lesz 😀 Tervben van, h lassan megint kijátszam pár év kihagyás után. Már hiányzik egy jó kis horror game.
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
Amnesia: vesszen trianon edition

Spoiler!
Magyarország kormánya támogatásával
0
0
0
0
💬 1
susguy avatar
@Mesterlovesz: Kíváncsi voltam meddig bírjuk ki enélkül a poén nélkül. A 12~ óra nem is olyan rossz.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
Ha a Soma arculatát hozza és merít a régi Amnesia részekből pár dolgot, akkor nagyon eltalált alkotás lesz. Amit emiatt, sokáig fognak emlegetni a játékosok.
0
0
0
0
susguy avatar
Az első Amnézsa nagyon jó volt, de a mai napig nem bírtam befejezni, túl jól csinálta a dolgát (ráadásul annyiszor próbáltam hogy már nem is fogom befejezni, az elejét halálra unom 😆😉. SOMA viszont iszonyatosan jó volt, és végig is vittem, remélem jobban fog ahhoz hasonlítani, vagy valahol a kettő között, de megértem ha szimplán vissza térnek az eredetihez.

Annak aki lemaradt volna róla, az első rész kemény 2 ejróért kapható most Steamen.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Az első nagyon bejött, akkoriban fenomenálisnak számított. Nem rég elő vettem és még mindig nagyot üt. A második kicsit meh volt számomra, de nem volt rossz játék. A SOMA pedig kellemes meglepetés, és felüdülés volt az akkori időben, mint horror mint story játékok között. Erre is kíváncsi vagyok 😀
0
0
0
0
ToMiHuN95 avatar
@susguy: Mi a véleményed? 😃
0
0
0
0
susguy avatar
@ToMiHuN95: Valóban ez a neve.
0
0
0
0
ToMiHuN95 avatar
@susguy: Ezt nem is vitatom, csak nekem fura egy név. 😜
0
0
0
0
susguy avatar
@ToMiHuN95: Hát, az első rész Danieljéhez képest mindenképpen szokatlan 😆 Viszont úgy tűnik a főszereplő afrikai származású (a múltja miatt megy Algériába), így szerintem nem meglepő, valószínűleg több hasonlóan szokatlan név lesz a játékban. A videóban is elhallatszik egy Yasmin és egy Anton Metzier, amik ha nem is túl extrémek, nem is túl gyakoriak.
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
SOMA amilyen rövid volt olyan jó is. 😀
0
0
0
0
sean avatar
Szerintem ez instant buy lesz, a Frictional Gamesnél értik a dolgukat. 😃
0
0
0
0
no avatar
Korábbi Amnesia részekkel is jól elszórakoztam, remélem ez is lesz legalább olyan jó mint az egyik 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció