Hivatalosan is bemutatkozott a Gotham Knights

Szerző: xoki | 2020. August 22. | hír | 21 hozzászólás

A Warner Bros. hivatalosan is bejelentette a következő Batman-játékot, amely 2021-ben érkezik PC-re, PS5-re, PS4-re, Xbox Series X-re és Xbox One-ra.

A Gotham Knights a WB Games Montreal nyílt világú akció-RPG-je lesz, amelyben Batgirl, Nightwing, Red Hood és Robin lesznek a játszható karakterek. Bruce Wayne állítólagos halála miatt ők négyen kénytelenek gondoskodni Gotham védelméről. A játékot egyedül, valamint co-op módban is végigjátszhatjátok majd.

A DC FanDome online esemény során a Warner Bros. közzétette a játék első kedvcsinálóját is, íme:

Ezenfelül pedig 7 perc pre-alpha játékmenetet is mutattak, amelyben Batgirl és Robin látható.

Gotham Knights
Gotham Knights
Gotham Knights
Megjelenés: 2022. October 21. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: QLOC, WB Games Montreal
Hozzászólások: 21
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
bassus16 avatar
Jónak tűnik de nagyon remélem, hogy ez mellett készül még a Batman is. :/
0
0
0
0
💬 3
BiGame avatar
@bassus16: Hát ha azt nézed, hogy jövőre ezt tervezik, 22-re meg a Suicide Squad-ot, én nem igen számitok Batmanre, az elkövetkező 2-évben
0
0
0
0
Liptik avatar
@bassus16: Batman film viszont készül, már vagy 8 éve nem volt.
0
0
0
0
bassus16 avatar
@Liptik: Hát igen.
Várom azt is mert Batman-ből pangás van rég óta.
0
0
0
0
botmunpls avatar
Mondjuk azért vannak itt kavarok...én teljes egészében azt hittem, hogy ez a Knight után játszódik, ezért is kapta ezt a címet, aztán közlik hogy ja nem, ez egy full más sztori, másik univerzum/idővonal. 😃
Amit igazából nem értek, hogy miért volt erre szükség? Miért nem inkább a SS játékot tették függetlenné az előző 4 játéktól?
Főleg deadshot karaktere, aki még fehérként díszeleg a szériában, most meg hirtelen fekete lett..jó persze meg lehet variálni, akár a flashpointot is behozhatják így a játékba, dehát na 😃
0
0
0
0
💬 1
BiGame avatar
@botmunpls: Igazából az a poén, hogy ahogy végül az Arkham Knight véget ért, mármint a Knight Protocollal, abból simán megcsinálhatták volna ugyanezt, apró variálásokkal ugyanigy egy videó üzenettel.
0
0
0
0
kaland21 avatar
na végre valami jó hírt is kapunk a sok remaster mellé ez tetszik!!!
0
0
0
0
BiGame avatar
Hát igen, ez hogy közkatonáknak is van élete, egy kicsit fura mert eddig is tök jól megvoltunk nélküle, nemértem. Én adok neki egy esélyt, bátor dolog ilyen sztorival előállni és van lehetőségük jobban bemutatni mellékszereplőket és ez kell is. Vagy csinálhatják amit a Halo, rajongók kérésére ugyan olyan gameplayt csinálnak, csak ugyanazzal a főszereplővel. Én azt mondom ha a képregény fanok is elbirták a mellékszereplők külön sztorijait, akkor a gamereknél is el lehet érni ezt a hatást. Persze akit egy cseppet sem érdekel igy, annak szive joga kihagyni ezt. Mára multi miatt is nagyon megéri.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
Jól fest, csak okosan...
0
0
0
0
💬 3
botmunpls avatar
@Scorn Face: Attól félek hogy a maxos grafhoz a 1080ti-n kívül csak a 20 és 30-as nvidia jöhet szóba
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@botmunpls: Lehet, de a fejlesztői kezek csodákra is képesek, nem csak bosszúságtenger megalkotására...
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@botmunpls: Ránézésre, a mostani karim lesz a minimum, egy 6GB-os GTX 1060-as hozza! 😂 😆
0
0
0
0
gigazte avatar
Batman nélkül ez elég langyos lesz!
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@gigazte: A sétálás nekem kicsit furának tűnik, mintha WC-re sietne a kari mert komoly dolga akadt 😆😜
0
0
0
0
gigazte avatar
@LordSzalko: Nem bírja a gyomruk a bűnüldözést. 😂
0
0
0
0
TRACERHD avatar
Hála az égnek nem a rocksteady fejleszti szóval lehet szó optimalizálásról 😆
0
0
0
0
💬 5
botmunpls avatar
@TRACERHD: Miről is beszélsz konkrétan?
A 3-ból 1 sikerült félre pc-n, amit azóta amúgy teljesen jól patcheltek össze, mint ahogy az eddig nem sikerült még megannyi óriás stúdiónak.
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@botmunpls: Első, második rész egy stutteringes foshalmaz volt amit nem lehetett megoldani, a mai napig nincs olyan gép amin ne akadna amikor mész előre mert tölti be tájat. Ilyen a fos unreal engine. Meg lehet nézni, nagyon sok embernek van ez a baja. ***án fut de ha elindulsz 10 méter után orbitális laggok vannak a játékban. Erről beszélek, ugyanaz van mint a fallen order-nál. Ott sem lehet megoldani ezt a problémát mert unreal engine.
0
0
0
0
botmunpls avatar
@TRACERHD: Érdekes, én ilyennel nem találkoztam az első két résznél. 😊
0
0
0
0
gigazte avatar
@botmunpls: Hát az Arkham Knighttal nem kicsit írták le magukat a pc-s gamerek körében! Hiába jó játék, ha megjelenéskor a pc-s verzió egy katasztrófa volt! Fél évig játszhatatlan volt majdnem mindenkinek, és pontosan ezért le is kellett venniük egy kis időre a Steamről... 😂 Kár szépíteni a Top 10-es legrosszabban induló portok között ott van a dobogón! Az egy teljesen más dolog, hogy rá fél évre kijavították, a legtöbb ember nem erre fog emlékezni, hanem arra, hogy mennyire rosszul optimalizált játék volt. Szerintem sokaknak örökre beégett a tudatukba a Rocksteady bal lépése, és tökre megértem az embereket!
0
0
0
0
botmunpls avatar
@gigazte: Igen leírtam hogy az az egy rész nagyon félresikerült pc-re, míg konzolon jó volt, nem úgy mint pl a unity, és játszhatóvá varázsolták, nem úgy mint pl a unityt, úgyhogy példát is lehetne venni esetleg a stúdióról.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció