Hivatalos: PC-re is megjelenik a Red Dead Redemption

Szerző: xoki | 2024. October 08. | hír | 6 hozzászólás

Több éven át tartó szivárgások és pletykák után a Rockstar Games végre hivatalosan is bejelentette a Red Dead Redemption PC-s kiadását, amelyre mindössze néhány hetet kell még várnunk.

Az átiratért a brit Double Eleven felelt, aki a tavaly megjelent PlayStation 4 és Nintendo Switch portokon is dolgozott. A PC-s változat az alábbi extra funkciókkal lesz kapható:

• Natív 4K felbontás akár 144Hz-en a kompatibilis hardvereken
• Ultrawide (21:9) és Super Ultrawide (32:9) monitorok támogatása
• HDR10 támogatás
• Teljes billentyűzet- és egértámogatás
• NVIDIA DLSS 3.7
• AMD FSR 3.0
• NVIDIA DLSS Frame Generation

Sajnos nem egy teljes értékű remake-et kapunk, de ennek köszönhetően legalább a játék gépigénye egyáltalán nem lett magas. A Red Dead Redemption PC-s változata október 29-én válik majd elérhetővé, de a kiadó egyelőre nem tüntette fel, hogy mennyit kell majd fizetnünk érte. Konzolokon egyébként 50 eurót kérnek érte, szóval valószínűleg hasonló árral érdemes kalkulálni.

Red Dead Redemption
Red Dead Redemption
Red Dead Redemption
Megjelenés: 2024. October 29. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Double Eleven, Rockstar Games
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
X9K338DA avatar
Már megvan Xbox360 mindkettő, úgyhogy nem hiszem, hogy a közeljövőben megveszem őket. Majd esetleg egy masszív leárazásnál 15-20€ körül. Nekem nem ér 50€-ot, a grafikai upgrade online DRM-mel megfűszerezve.
0
0
0
0
💬 1
nesh019 avatar
@X9K338DA: Ezt honnan veszed hogy lesz benne? online DRM?
0
0
0
0
nesh019 avatar
Nagyon jó játék. Sose tudtam vele sokat játszani mivel nem volt anno konzolom.
De szerintem ez csak még 1 bőr lehuzása róla, pont ez érdemelt meg volna egy Remake-t, de minimum a remasteredet és pont ez nem kap, csak átportolták...

A sok szemétből pedig jönnek a Remakek és a remasteredek...
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Szerintem sokan örülnek neki. Én anno, ezért meg még pár játékért előfizettem a legdrágább ps előfizetésre 1 hónapra, hogy kipörgessem ott őket. De, amúgy most már nagyon szépen fut az emulátoros verzió is hiba nélkül.
0
0
0
0
💬 2
bigfooot avatar
@DoggyDog: Mivel csak PC-n játszom, így én is örülök neki, a második rész nagy kedvencem. Remélhetőleg jól fogják portolni, bár nem első körös vásárló leszek, szóval ha jó pár patch kell mire játszható lesz az se probléma :D
0
0
0
0
raw_god93 avatar
@bigfooot: Az a poén, hogy igazából az első rész a 2. rész és a 2. rész az első. :D
De arra leszek kiváncsi, hogy mennyire lesz optimalizálva. Tekintve azt, hogy PS-en se kapott nagyon grafika boostot, csak framerate-t emelték meg.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció