Hivatalos: jön az Agony Unrated

Szerző: xoki | 2018. October 22. | hír | 5 hozzászólás

Múlt héten mindenféle előjel nélkül felbukkant Steamen az Agony Unrated adatlapja, amely a szimplán Agony nevet viselő túlélő-horror játék cenzúra nélküli változata lesz.

Most a Madmind Studio hivatalosan is megerősítette, hogy hamarosan megjelenik az Agony Unrated. Aki már megvásárolta korábban az Agonyt, 90%-os árengedmény mellett szerezheti majd be az új verziót. A stúdió tudja, hogy az eredeti játék több játékos számára is csalódást okozott a cenzúrázott tartalmaknak, valamint a különféle technikai problémáknak köszönhetően, ezért remélik, hogy az új verzió már jobb élmény nyújt majd mindenki számára. Az Unrated 15 euróért lesz megvásárolható, a Kickstarter támogatók számára pedig ingyenes lesz.

A játék több jogi problémába ütközött, ezért az eredeti projekt is nehezen készülhetett el. Miután sikeresen kivágták belőle a durvább részeket, zöld utat kapott a korhatár-besorolási bizottságtól, és csak így jelenhetett meg a Steamen. Úgy tűnik, most mégis megkapjuk a cenzúramentes verziót, amelyben rengeteg újdonság és különböző javítások is helyet kaptak az új jelenetek mellett.

Az Agony Unrated október 31-én jelenik majd meg, a bejelentés mellé egy trailert is kaptunk:

További információt pedig a játék Steam oldalán találhattok.

Agony UNRATED
Agony UNRATED
Agony UNRATED
Megjelenés: 2018. October 30. (PC)
Műfaj: Túlélő-horror
Fejlesztő: Madmind Studio
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
NordWinter87 avatar
"Aki már megvásárolta korábban az Agonyt, 90%-os árengedmény mellett szerezheti majd be az új verziót."

Szerintem ez téves. Megvan az eredeti és vásárlás nélkül megjelent a könyvtáramban az Unrated is.
0
0
0
0
zole54 avatar
Nagyon durván néz ki 😃
0
0
0
0
Mystream_HBL avatar
Sajnos ez is úgy végezte , mint a No Man's Sky (Nagy volt az elvárás..) és kaptunk egy játszhatatlan játékot...De utána jött a Frissitések és már egy kicsit játszhatóbbá tették szóval , lehet hogy ennél is meg kell adni a 2-dik esélyt...... 😊
0
0
0
0
tivike avatar
Sajnos ez sem menti meg ezt a játékot. Egy rakás exkrementum marad így is.
A hype persze itt is megvolt, illetve most megvan. Bármennyire is vártam, mégis arra jutottam mint rengeteg másik játékos.
Ez pedig nem volt más mint az azonnali refund steam-en.
Az egész idétlen mozgással, világgal van megáldva. Gyenge játékelemekkel tűzdelve. Egyik értékelő írta, hogy 2018-ban talán nem az lenne a nagy játék, hogy pokol skin-ek használatával egy mérlegbe tegyünk 2 tárgyat.
Szóval kérdem én! Mit javíthat, ha mellbimbók lesznek mindenhol?

Viszont csatlakozom az előttem szólóhoz. A Scorn talán jó lesz.
0
0
0
0
Mr4r0n avatar
Ok... Scorn-al mi a helyzet?
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció