Hivatalos: jön a Rage 2!

Szerző: xoki | 2018. May 14. | hír | 28 hozzászólás

Korábban a Walmartnak köszönhetően kiderült, hogy készül a Rage 2. A mai napon egy rövid GIF formájában pedig kiszivárgott a hivatalos trailer egy kis részlete. Valószínűleg ezek után a Bethesda úgy döntött, kár tovább húzni, így végre megtörtént a hivatalos leleplezés is.

Egy élőszereplős videó formájában történt meg a bejelentés, de a Bethesda holnapra hivatalos játékmenet videót is ígér, így nem kell sokat várni, hogy mozgás közben is láthassuk a Rage 2-t.

Addig is nézzétek meg ezt a remek kedvcsináló trailert:

RAGE 2
RAGE 2
RAGE 2
Megjelenés: 2019. May 13. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Avalanche Studios, id Software
Hozzászólások: 27
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
@xoki: elsőnapos vétel 😀
0
0
0
0
santakigyo avatar
Ennek a videónak a költségét és a bele fektetett energiát inkább a játékra kellett volna fordítani.Meg úgy alapból a marketing munka több mint a felét a játékokba kellene és nem azon agyalni mit hazudjanak össze,hogy minél többen vegyék meg.
Sose néztem semmibe ezeket a bemutatókat,főleg az E3 mesekonferenciát,ahol a bemutatott játékokat a megjelent legtöbbször csak megközelíti.
0
0
0
0
💬 7
Unstoppable avatar
@santakigyo: Azért nem ártana figyelembe venned hogy ki a játék gyártója. A Bethesda a büdös életben nem downgradelte a játékait, és egyike azoknak a kevés fejlesztőknek akik még képesek a saját műfajukban minőségi tartalmat csinálni a futószalagos tömeghányadékok mellett. Azzal, hogy az E3 csak egy látványpékség én is egyetértek, de ez is inkább a játékipar elkorcsosulásának a hibája nem a show-é. 😊
0
0
0
0
susguy avatar
@Unstoppable: "A Bethesda a büdös életben nem downgradelte a játékait"
*khm* Fallout 4 *khm*
Köhögném a Fallout 3-t is de ott más játékát downgrade-elték. A Skyrim meg már önmagában egy egyszemélyes tömeghányadék lett, kíváncsi vagyok idén hányszor jelenik meg 60$-ért. Játékról játékra messzebb kerülnek a minőségtől.
0
0
0
0
foley951 avatar
@susguy: A Fallout 4-ben mi volt downgrade? 😲
Meg a Skyrim attól, hogy kenyérsütőre is ki lesz adva pont azt mutatja meg, mennyire jó gamma lett. Az már más kérdés, hogy valaki minden platformra is megveszi.
0
0
0
0
susguy avatar
@foley951: Undorító animációk, igénytelen történet, dialogue wheel, indításnál az egész gameplaynek erős konzolport szaga volt, nem létező RPG elemek. Egyedül lövöldözni meg "felfedezgetni" volt jobb mint a 3. részben.
Az, hogy a Skyrim még kenyérsütőre is ki lesz adva pont azt mutatja meg, hogy milyen könnyű behülyíteni a népet.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@susguy: Battle R szarságokkal is behülyítették a népet😃
0
0
0
0
Unstoppable avatar
@susguy: Ez inkább személyes véleményed mint a valóság 😆 Ettől függetlenül a Fallout 4 mind szakértői mind játékos szemmel egy jó cím lett, semmi köze az E3-on bemutatott látvány orgiák utáni butuláshoz. A Skyrimmel detto ugyanez a helyzet, az hogy kiadják még kaputelefonra is az csak rókabőrőzés, nem downgrade. Ha az Ubisoft vagy EA mutat valamit egy traileren akkor lehet hurrogni, hogy azt a pénzt inkább a játékba öljék, de a Bethesdánál....😂
0
0
0
0
susguy avatar
@Unstoppable: Attól még hogy téged nem izgatnak azok az adott hibák, még benne vannak a játékban. Sajnos ezek tények, az nem érv hogy te személyes véleménynek hívod. Ha szerinted a kevesebb opcióval rendelkező válasz rendszer ahol a válaszok ugyanazok nem downgrade, akkor hajrá, de mást még zavarni fog.
Gondolom a szakértők alatt a fizetett oldalakra gondoltál, ahol 3 perc játék után már írják is a cikket, úgy hogy az adott író még életében nem játszott FPS játékkal.
Skyrimet pedig nem hívtam downgradenek.
0
0
0
0
Laurentinus avatar
Az 1-et veszettül szerettem. Sokan félreértitek, semmi homárság nincs a videóban, egészen egyszerűen elmebetegnek készítik az egészet. Ezt az agyament szart szerettük a Borderlands-ekben is, szóval nyugodjon le mindenki.
0
0
0
0
💬 1
gigazte avatar
@Laurentinus: Hú micsoda elmebetegség, hogy mindenhol rózsaszín füst száll, és festett hajú férfiak és nők arcoskodnak a videóban! Inkább közelebb van egy meleg castinghoz, mint az agyamentséghez! 😂
0
0
0
0
tivike avatar
Ebben a videóban senki sem néz ki hetero-nak. 😀
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Na jó, ettől rémálmaim lesznek 2 hétig.
0
0
0
0
Fenimor avatar
Nekem ez a homár videó semmi kedvet nem csinált, talán majd az in-game.
0
0
0
0
gigazte avatar
A trailer alapján gondolom egy meleg főszereplő várható... 😂
0
0
0
0
💬 1
YoRHa 2B avatar
@gigazte: FC4 után szabadon 😂
0
0
0
0
wiza avatar
Az első megvan eredetibe és nagyon tetszett remélem ez is jó lesz ,mert az elsőben voltak grafika hibák
0
0
0
0
Kingstone86 avatar
Az első is király volt. Már alig várom!
0
0
0
0
no avatar
Ezt az amerikaiaknak szánták. Ez túl beteg másoknak. (Mármint a trailer)😊
0
0
0
0
💬 2
TrapCard avatar
@McMatthew: Ezen mi volt beteg? Nem értem.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@McMatthew: +1 teljesen jogos 😀
0
0
0
0
Unstoppable avatar
Az első rész is jó volt, főleg a kütyük amiket craftolni lehetett, azok iszonyat betegek voltak. Ha ezuttal egy jól összerakott sztorit is kapunk akkor minden adott lesz egy újabb bethesdas epic gamehez 😆
0
0
0
0
KalmarErik avatar
Na akkor várós cím, bár sokallom ezt a sok lila-sárga-rózsaszín színt. Meg miért most jelentik be? Miért nem mondjuk, esetleg az E3-n?
0
0
0
0
💬 2
attila507 avatar
@KalmarErik: Szerintem e miatt.
Spoiler!
https://www.pcguru.hu/hirek/kiszivargott-a-just-cause-4-a-rage-2-es-a-borderlands-3/44924
0
0
0
0
KalmarErik avatar
@attila507: Az attól még nem mentség, hogy idő előtt kiszivárgott, el lehetett volna azt mondani, hogy ez kamu dolog és minden egyéb, majd az E3-n bemutatni hogy mégse. Ezt már eljátszotta az Ubi a Beyond Good and Evil 2-vel és milyen meglepetés volt!
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció