Hivatalos Epic Games Store integrációt kapott a GOG Galaxy 2.0

Szerző: xoki | 2020. July 21. | hír | 18 hozzászólás

A CD Projekt bejelentette, hogy a GOG Galaxy 2.0 mostantól hivatalosan is támogatja az Epic Games Store-t. Az integrált kliensnek köszönhetően minden játékotokat egy helyen kezelhetitek, attól függetlenül, hogy hol vásároltátok az adott címet.

A hivatalos integráció lehetővé teszi, hogy a GOG Galaxy 2.0-ban is megtekinthessétek az Epic Games Store-os játékaitokat. Eddig kizárólag egy nyílt forráskódú közösségi integráció segítségével volt lehetőség erre, de most már sokkal zökkenőmentesebb élményben lehet részetek. Tehát mostantól az Epic Games Store-os játékaitokat is minden gond nélkül elindíthatjátok a CD Projekt kliensét használva.

Az Epic Games Store a második digitális áruház, amely engedélyezte a hivatalos összefonódást. Előzőleg az Xbox Live integrációra került sor. Természetesen az Origin, a PlayStation Network, a Steam és a Uplay könyvtáraitokat is hozzáadhatjátok, de egyelőre csak nem hivatalos plug-in használatával.

Hozzászólások: 18
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gamerINSANEdad avatar
Azon kívül, hogy 1 helyen látom az összes játékomat, mi értelme van integrációnak? Mert az install/uninstall-hoz is kell az adott kliens megnyitása.
0
0
0
0
Twist avatar
Ez a fos már a 2.0 indulása óta benne volt. Miért most lett hír?
0
0
0
0
💬 1
Edven avatar
@Twist: Le van írva hogy eddig nem hivatalos módon volt benne.
"Eddig kizárólag egy nyílt forráskódú közösségi integráció segítségével volt lehetőség erre..."
0
0
0
0
susguy avatar
Na, ez az egészséges konkurencia. Olyat ajánl ami tényleg jó és más cég nem mutat fel, sőt még együtt is működik velük, és nem arról szól hogy egy másik céget és a játékosokat szopatják, majd mutogatnak ujjal az említett cégre.

Semmi gond nincs ezzel. Amíg Timmyke a hisztihadjáratát végzi, a többi cég működik ugyanúgy tovább eddig ahogy előtte. Nem kell eldobniuk emiatt nekik is az integritásukat.
0
0
0
0
enslaved avatar
Nincs ezzel semmi gond, sőt!
0
0
0
0
TRACERHD avatar
GOG-ban is csalódtam.
0
0
0
0
💬 11
MentaStrike avatar
@TRACERHD: És azokban, akik GTAV-öt zsebeltek be az Epictől, még az is, aki utálta? 😃
0
0
0
0
19ati93 avatar
@MentaStrike: Akinek eddig se volt meg a GTA annak már mindegy volt úgyis. 😃 PC-s release is 5 éve volt már.
0
0
0
0
MentaStrike avatar
@19ati93: Nananana! Hiszen most jön ki a GTAV PS5-re! Expanded and Enhanced! Spoiler!
Aki most lett 10 éves, annak a PS5-höz a szülője tuti megveszi (Főleg, hogy nem is kell az első pár hónapban fizetni érte) 😃
0
0
0
0
xCube avatar
@LordSzalko: Ez vicces és tényleg szánalmas valamilyen szinten, de azt sem szabad elfelejteni, hogy egy GTA V szintű játék fejlesztése a rengeteg részlet miatt sokkal idő- és munkaigényesebb, mint mondjuk egy Vice City vagy San Andreas. Lehetne új GTA, de az sem fejlesztői, sem kiadói szempontból nem lenne kifizetődő, mert nem hozna annyit, hogy a nép elégedett legyen. Egy újabb kasszasikernek ütni kell és addig, amíg a GTA V ennyire a toppon van nehéz ezt meglépni. Emellett ugye a RDR2 is lekötötte a teljes brigádot, ami az eredmény fényében mindenképpen jó döntés volt. Én szvsz inkább várok és örülök ha egy teljesen épkézláb új epizód érkezik, mintha egy félmegoldást akarnának letolni a torkomon (a'la CoD, vagy Battlefield).

A platformokon átívelő pályafutást lehet lehúzásként aposztrofálni, de más szemszögből nézve ez egy szinte megismételhetetlen sikersztori. Nem egy olyan játékos lesz, akinek a GTA V PS5 lesz az első GTA élménye és ez nem lesz rossz élmény. Sok esetben érzem úgy, hogy manapság a játékokat, mint médiumot sokan nem az aktuális világnak megfelelően kezelik.
0
0
0
0
no avatar
@xCube: Na igen, jóval komplexebb a téma mint anno, szóval lényegesen több időt igényel a fejlesztése stb. Nem is szidom igazából, ez még mindig jobb mint ha leredukálnák futószalag címre.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@TRACERHD: Pedig ez most tényleg egy tök jó húzás. Semmi exklúzivitás meg ilyen hülyeségek, csak simán támogatott a cucc.
0
0
0
0
gigazte avatar
@TRACERHD: Miért csalódtál te okos? A GOG célja, hogy platformtól függetlenül összegyűjtse egy kliensre az emberek játékait! Ezzel mégis mi a bajod van? 😂
0
0
0
0
santakigyo avatar
@gigazte: Tipikus példája annak amikor utálunk valamit,de azt se tudjuk miért....csak mert kész.
De miért???"Az kivan zárva mert nem tudom".
Valami ilyesmi bújhat meg a háttérben.
0
0
0
0
gigazte avatar
@santakigyo: Na igen, ezt én is így gondolom!
0
0
0
0
no avatar
@gigazte: Amúgy kajak, ennek a GOG-os platformnak pont ez a lényege, mondhatni lehetett rá számítani. Igaz nem használom egyáltalán, ettől függetlenül teljesen jó meg maga a lépés is.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció