Hivatalos: az EA játékai visszatérnek a Steamre

Szerző: xoki | 2019. October 29. | hír | 30 hozzászólás

Néhány nappal ezelőtt több jel is utalt rá, hogy az EA játékai hamarosan ismét elérhetők lesznek a Steamen is. Ezt követően a cég szintén utalt rá egy tweetjében, most pedig hivatalosan is megerősítették a híresztelést.

Az EA játékai tehát hamarosan ismét elérhetők lesznek a Valve platformján is, ráadásul az első ilyen játék – amelyet már a Valve áruházában is előrendelhettek – nem más, mint a Star Wars Jedi: Fallen Order. A későbbiekben olyan játékok követik majd, mint a The Sims 4 és az Unravel 2. Jövőre pedig olyan népszerű multiplayer játékok is elérhetők lesznek a Steamen, mint az Apex Legends, a FIFA 20 és a Battlefield 5.

Ha mindez nem lenne elég, az EA előfizetői szolgáltatása, az EA Access valamikor tavasszal szintén elérhetővé válik a Steamen. Az EA Access játékok listáját itt tekinthetitek meg. Az Epic Games és a Ubisoft szintén hasonló együttműködésbe kezdtek, így nincs kizárva, hogy ez egy válaszlépés a Valve részéről.

Star Wars Jedi: Fallen Order
Star Wars Jedi: Fallen Order
Star Wars Jedi: Fallen Order
Megjelenés: 2019. November 15. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Respawn Entertainment
Hozzászólások: 29
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Twist avatar
Régen elsétáltam az 576 KByte-ba, vagy felnéztem a cdgalaxis oldalára, megvettem a játékot ami tetszett, hazahoztam a cd-t, dvd-t, feltelepítettem és boldogan játszottam vele launcherek, mikrotranzakciók, dlc-k és mindenféle szarság nélkül. Aztán elkurvult a játékvilág.
0
0
0
0
💬 4
thug85 avatar
@Twist: Most bérelhetnél utánfutót. Amennyi DVD lemezre ráférne pl. egy Modern Warfare annyi műanyagból kerti ülőgarnitúrát fröccsenthetnél.
0
0
0
0
Twist avatar
@thug85: Na igen... de nem lenne drágább pendrive-on árulni a játékot, mint amennyibe annak idején a cd-n vagy dvd-n tárolás került.
0
0
0
0
susguy avatar
@Twist: Viszont legalább ugyanannyira felesleges lenne, mert jönnek a peccsek amik nagyobbak lesznek mint az alapjáték.
Ezzel szemben a gépen rákattintok három dologra, és már a könyvtárban és a játék, ~10 perc múlva pedig fel is van telepítve.
0
0
0
0
susguy avatar
@Twist: Régen átsétáltunk a piacon és huszonöt különféle halálos betegséget kaptunk el mert az utcákon folyt a szar és a hugy.
Aztán elkurvult a világ.

Persze, én se szeretem ha huszonöt launcher kell egy játékhoz, de attól még haladni kell a korral. Azon kívül hogy "lassan" már semmi hasznuk a lemezes tárolóknak, az üzleteknek sincs már túl sok okuk létezni.
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 2
Andris18 avatar
Gog galaxy 2.0 az indító indítód 😀 majd egyszer talán kész lesz.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@Andris18: Nem haszláltam túl sokat, de majd ha be lesz integrálva minden kap még egy próbát. Egyelőre csak ott van mint egy külön launcher, amit néha beindítok 😜
0
0
0
0
hellblazer17 avatar
Mindenki nyugodjon le. Ez csak annyit jelent, hogy, ha megveszed steam-en, akkor indításnál átirányít majd az Origin felületére... Nem vagyunk előrébb.
0
0
0
0
💬 3
19ati93 avatar
@hellblazer17: Ez a megállapításod se lesz igaz minden játékra. Egyébként van aki szereti ha egy helyről indulnak a játékai még ha több launcheres is a dolog. (Én is speciel.)

Apex dev:
Apex will launch directly with Steam without running Origin.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@19ati93: És az apexes karimat folytathatom onnan ahol originen tartottam vele? A steam barát listámmal már most is szinkronizálva van.
0
0
0
0
no avatar
@hellblazer17: Az bőven elég, egy helyen legyen a játékaim.
0
0
0
0
gigazte avatar
@19ati93: Lesz majd nemulass, ha az Epic Store védőszervezet ide téved! 😂
0
0
0
0
19ati93 avatar
@gigazte: jaj ne 😃 maradjanak maguknak szerintem😂
0
0
0
0
tivike avatar
Kár, hogy az origin könyvtárát nem lehet a steam-es könyvtárhoz hozzáadni...
0
0
0
0
odinx avatar
Ez jó hír, már lassan ideje lecserélnem a FIFA 17-et és kipróbálni egy új részt.😀
0
0
0
0
19ati93 avatar
nfst meg se említik? sebaj
lesz itt minden jó 😃
0
0
0
0
💬 1
Bandi146 avatar
@19ati93: remélem a heat is lesz steamen 😃
0
0
0
0
CuRi avatar
Wow, micsoda tömbök meg szövetkezések vannak itt alakulóban. Tiszta politika... 😃 Amúgy én örülök, hogy a fifa meg a bf , és az új Star Wars lesz Steamen. A lényegi játékok úgy is ezek Originen, szóval egy launcherrel kevesebb kell számomra.
0
0
0
0
no avatar
Vegyük meg azért steamen hogy mellé még kelljen futtatni az Origint is minden képen? 😃 Semmi értelme.. mint ahogy annak sem hogy uplay kell az ubis játékokhoz steamen.
Az a baj hogy a jövőben kb semmit nem fognak érni a meg vásárolt játékok és nem is lesz értelme pár hónap miatt beruházni rá.. Inkább előfizetés és sokkal több játékot élvezhetsz egy évig 50-120 euró között egyszeri fizetéssel.
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@Chris9: Sokkal kényelmesebb egy helyről elérni a játékaimat, mint sem 5-6 helyről össze legózni hol van éppen.
0
0
0
0
odinx avatar
@Chris9: Ez fura, mert amikor megvettem nyáron a Far Cry 3-4-et kiírta, hogy telepítsem az uplayt, de utána nem is használtam futtatáshoz. Egyedül a Steam kellett a futtatáshoz.
0
0
0
0
EowynTheHunter avatar
Ea játékokat soha nem vennék STEAM-ről az is biztos. Inkább marad az ORIGIN. Azért nem kell elszállni ennyire a STEAM-el sem...
De ugyanígy UBISOFT játékokat se vennék akár EPIC-ből...
0
0
0
0
💬 1
Rocky12 avatar
@EowynTheHunter: Őszintén én sem, mert már amúgyis ott az Origin és azon egy csomó EA játék megvan már, a Steamen pedig jöhetnek a szokásos kiadók. Sajnos az Epic Store-al egy kicsit túlzásba estem, sok új cím már megvan rajta, de igazából nem érdekel csak menjen 😆
0
0
0
0
no avatar
@Apor: Megérte idáig élni 😃
0
0
0
0
Apor avatar
@LordSzalko: 😆 meg hát !
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció