Hideo Kojima már a következő játékát teaseli

Szerző: xoki | 2019. December 26. | hír | 17 hozzászólás

Alig múlt el néhány hét a Death Stranding megjelenése óta, de Hideo Kojima már a következő projektjével kapcsolatban tett közzé egy képet, amelyen több Easter egg is látható.

A Kojima Productions tagjainak nagy része az ünnepek miatt jelenleg nem tartózkodik az irodában, Kojima pedig a csendet és nyugalmat kihasználva belevágott a következő játékának tervezésébe. A Hideo Kojima által közzétett képen a legszembetűnőbb nyom a PC-jén látható homokdűne, tehát az előző játékához képest egy teljesen más hangulatú környezet fogadja majd a játékosokat. Ezenkívül több érdekesség is felfedezhető az asztalán. Ott van például a Norman Reedus arcát ábrázoló szobor, egy koponya, egy gumikacsa, egy Rotten Tomatoes stresszlabda, egy Wired magazin, egy Sony Walkman, egy japán könyv és még sok más.

Természetesen ezek egyelőre semmit sem jelentenek, hiszen csak próbálkozik összehozni valamit, tehát valószínűleg még semmi konkrét nem alakult ki a fejében. Persze az sincs kizárva, hogy a fő hangsúly a monitorokon van, és ezek mind csak véletlenszerű tárgyak, amelyek odakeveredtek, de persze Kojima esetében bármi megtörténhet.

Death Stranding
Death Stranding
Death Stranding
Megjelenés: 2020. July 14. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Kojima Productions
Hozzászólások: 17
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
bukta2 avatar
Egy jó 3 évig nem kell ezzel a játékkal foglalkozni úgye... mire ez kijön....DS is bejelentés után volt pár év mire megjelent... azt ez még be sincs jelentve 😆 csak hogy valamit csinál.
0
0
0
0
Doge avatar
Ennek már aztán hír értéke van, ez a senkiházi még programozni se tud, az összes játékához csak az elvetemült ötleteit adta, ha valaki tiszteli a játékait akkor inkább tisztelje a programozókat és a dizájnereket meg mindenki mást aki TÉNYLEGESEN dolgozott a projekten, ne ezt a pojácát.
0
0
0
0
💬 2
sudosu avatar
@Doge: Túl sok hír értéke tényleg nincs. Ez az egyetlen amiben igazat adok neked.
Viszont: Ezzel a logikával amit írtál, szerinted filmkészítésnél is csak a kamerát kezelő emberek érnek valamit, meg a színészek? Mert ugye egy történet elkészítéséhez szükség van egy forgatókönyvre, egy ötletre ami 99.99% hogy nem Józsitól fog jönni, aki nagyon jól kezeli a kamerát. Ugyanez igaz a játékkészítésre is, ha Hideo Kojima nem lenne, akkor hiába van 1000 jó programozód és designered viszont nagy valószínűséggel egy olyan beteg történettel nem tudnának előállni. Meg várjunk csak, mit mondtál nem dolgozott vele? Ismered a Kojima productions-t? Az alapítója és vezetője Hideo Kojima, hát ez hihetetlen, nem? 😃
Szóval még ha nem is csinált semmit, csak a tőkét intézte/adta a játékhoz, akkor is tett bele a projektbe. Volt egyébként a Konami (lehet nem ismered mert a Call Of Duty-nál, vagy a Need For Speed-nél nem jutottál messzebb) nevezetű cégnél is, valószínűleg ott páros lábbal rúgták volna ki ha nem csinált volna semmit az MGS játékok kiadásakor.
0
0
0
0
susguy avatar
Ez lesz az új "Half-Life 3 confirmed" meme? Kojima fingik egyet és jönnek a 10 oldalas esszék részletezni hogy ez milyen új játék garantált bejelentését jelenti. Már egy alapértelmezett háttérkép sincs biztonságban (ahogy előttem is írták).

Egyébként a legérdekesebb részlet kimaradt, bár nem a látszik a képen, a szemetesben ott lapul az összegyűrt papírzsebkendő amibe 5 perccel a kép készítése előtt frissen belerecskázott. Egyértelműen egy havas tájon vagy a fehér tengerben fog játszódni az új cím, már csak azt kell kideríteni hogy milyen fajta pornóra bűvölte az egyszemű kígyót. Szerintem egy kis jó öreg interracial midget dp akcióra. Ti mire tippeltek?
0
0
0
0
💬 1
gigazte avatar
@susguy: De hát akkora Easter Eggek vannak a képen! Egy tök átlagos asztal, tök átlagos elrendezéssel... Nem is értem, hogy ezek mióta hír értékűek. Lassan már itt is Blikk, Story meg ilyen jellegű cikkekkel van tele az oldal! A Sapkowski CD Projekt Redes hírt is rá 4-5 napra rakták fel miután máshol megjelent, tiszta röhejes! 😂 Viszont azokat a cikkeket szinte egyből, amiknek nagyjából semmi értelme nincsen...
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Szerintem a művész ezzel azt akarta csak kifejezni, hogy senki ne várja el tőle, hogy bármit/bármin is dolgozzon a következő 2 hétben 😊
Amúgy meg ott egy teás csésze, teház emberünk szeret teázni.
0
0
0
0
woodbear avatar
Most tényleg ennyire ostobák az emberek? Az a homokdűne a MacOS Mojave alapértelmezett háttérképe....ezt így benézni?! Elég gáz
0
0
0
0
santakigyo avatar
A Metal Gear Solid a lopakodós játékok megalapozója. Az első része még PS 1 konzolon számomra nagy élmény volt.
0
0
0
0
Twist avatar
Ez most teljesen komoly? 😂 Azt senki sem vette észre, hogy fekete a padló! Az új játékában egészen biztosan szerepelni fog valami, ami FEKETE!!!4!!
Azt hittem a parasztvakításnak már elértük a legalját, de nem :facepalm:
0
0
0
0
enslaved avatar
Én már sejtem, a főhős egy gumikacsa lesz, akit át kell vezetni különböző akadályokon egy sivatagban, és ha nem sikerül megjelenik egy koponya, ill. fejbe vágja egy stresszlabda😆
0
0
0
0
💬 2
Apor avatar
@enslaved: Lökött... 😆 😆
0
0
0
0
enslaved avatar
@Apor: Inkább játszanék egy ilyennel mint a Death Stranding - gel😆
0
0
0
0
santakigyo avatar
Kojimaban tisztelni való az, hogy mer újat álmodni. Természetesen ez nem tetszik mindenkinek mint ahogy az se amikor egy játékról a milliomodik bőrt húzzák le.
0
0
0
0
planktone avatar
A fenti monitoron láthatjuk Kojima fantázia világát, pálya dizájn szempontjából, a hátsó koponya meg a célközönségét szimbolizálja 😃
0
0
0
0
💬 1


Elfelejtett jelszóRegisztráció