Hat játékot leplezett le a THQ Nordic, további 28 bejelentetlen címen dolgoznak

Szerző: xoki | 2021. September 19. | hír | 13 hozzászólás

A THQ Nordic Showcase keretein belül a vállalat hat új játékot is bejelentett, de állítólag még 28 játékuk vár a hivatalos leleplezésre.

A bemutatón látható volt a Jagged Alliance 3, a korábban már kiszivárgott Destroy All Humans! 2 remake, a Superpower 3, az MX vs ATV Legends, az Outcast 2: A New Beginning és a SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake.

Ezek mind nagyszerű címek, de sajnos rengeteg népszerű franchise nem volt látható a stream során, ami elég sok rajongónak okozott csalódást. Például a TimeSplitters folytatását májusban erősítették meg, aztán ott van a Dead Island 2, ami olyan régóta készül, hogy valószínűleg sokan már le is mondtak róla. Ezek mellett állítólag a Darksiders 4 és egy új Red Faction cím is úton van, illetve egy új Kingdoms of Amalur is, amelyhez idén egy kiegészítő is érkezik.

A THQ Nordic tisztában van vele, hogy a játékosok sok széria folytatására várnak, amelyekről nem esett szó az előadáson. A stream után a kiadó Twitteren megragadta az alkalmat és megerősítette, hogy a hat bejelentett játékon felül még további 28, egyelőre ismeretlen címen dolgoznak. Sajnos jelenleg nem tudni, mikor számíthatunk a játékok leleplezésére.

Jagged Alliance 3
Jagged Alliance 3
Jagged Alliance 3
Megjelenés: 2023. July 14. (PC)
Műfaj: Stratégia, Körökre osztott taktikai
Fejlesztő: Haemimont Games
Hozzászólások: 12
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
enslaved avatar
A Spongebob meg a Darksiders 4 max. ami érdekes lehet.
0
0
0
0
X9K338DA avatar
Negyed évszázad után előszedik a Jagged Alliance sorozatot. Kíváncsi vagyok, mi sül ki belőle. Ha egy az eredeti fejlesztőkből álló indie csapat csinálná, mint a Wasteland esetében történt, akkor nagyobb reménnyel állnék a dologhoz.
0
0
0
0
💬 2
bigfooot avatar
@X9K338DA: Igen, ezzel én is így vagyok, wasteland 2 brutal jó volt, érződött hogy a régi készítők keze volt benne :).
Jagged Alliance 2 az egyik kedvenc játékom, úgyhogy picit bízom ebben a folytatásbam, már az jó hogy körökre osztott újra és nem valós idejű mint a többi folytatás, lehet csalódni fogok de az esélyt megadom neki
0
0
0
0
TRACERHD avatar
Destroy All Humans! mocskosul várós! Beszarok hogy Rammstein szól a trailerben ez kurva jó!!!
5
0
0
0
💬 7
enslaved avatar
@TRACERHD: Én ha Rammstein - t akarok hallgatni a hifi elé ülök és berakom az egyik lemezüket😀
1
0
0
0
TRACERHD avatar
@enslaved: Én megnyitom a YT-ot és fel*** a hangerőt XD
0
0
0
0
enslaved avatar
@TRACERHD: Úgy is, csak a minőség nem ugyanaz.
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@enslaved: Attól függ milyen fejese van az embernek.
0
0
0
0
enslaved avatar
@TRACERHD: Az én vélemény az, hogy annál jobb nincs amikor az ember odaül egy pöpec cucc elé hangfalakkal meg mindennel, persze egyéni ízlés dolga.
0
0
0
0
susguy avatar
@enslaved: Milyen setupod van?
0
0
0
0
susguy avatar
@TRACERHD: Azért egy jó füles sem fog egy mp3-ból lossless-t csinálni 😄
Egyébként ja, fontos a jó hangfal/füles is, mert ha az rossz akkor a hangfájl minősége sem fog számítani. Meg ugye ízlés dolga stb. Próbálok minden jobb minőségben hallgatni de egy YT playlist is bőven elmegy ha éppen az van kéznél vagy nem érhető el máshogy.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció