Hamarosan visszatérhet az Age of Mythology

Szerző: xoki | 2019. June 27. | hír | 7 hozzászólás

Az utóbbi évek során a Microsoft egyre több figyelmet fordított a PC gamingre, amelynek köszönhetően a jövőben több Xbox-exkluzív játék is ellátogat majd PC-re.

Olyan népszerű szériákról van szó, mint a Halo, a Gears of War vagy a Forza, és ezeken kívül úgy tűnik, lassacskán a direkt PC-re készült klasszikus szériákat is felélesztik, mint például az Age of Empires vagy a Microsoft Flight Simulator. És ha ez még nem lenne elég, úgy néz ki, hamarosan visszatér az Age of Mythology is.

Az Age of Mythology nagyban hasonlít az Age of Empires játékokra, viszont nem a középkori ostromokra fókuszál, hanem a görög, a skandináv és az egyiptomi mitológiákból merít inspirációt. Az Age of Empires kreatív igazgatója, Adam Isgreen nemrégiben azt nyilatkozta, hogy a csapat vetni fog egy pillantást az Age of Mythologyra is, miután megjelent az összes Age of Empires Definitive Edition.

Az Age of Empires: Definitive Edition már elérhető egy ideje, és nemrég az Age of Empires II: Definitive Edition is megmutatkozott. Idén mindkét játék bekerül az Xbox Game Pass (PC) kínálatába, és a Steamen szintén elérhetővé válnak majd. Ezt követően a harmadik részre fognak fókuszálni, miközben az Age of Empires 4-en a Relic Entertainment dolgozik.

Age of Mythology
Age of Mythology
Age of Mythology
Megjelenés: 2002. October 30. (PC)
Műfaj: Stratégia, RTS
Fejlesztő: Ensemble Studios, SkyBox Labs
Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
UltraBableves avatar
Na sikerült felspanolni😆
A szép emlékek felszínre törtek😂
0
0
0
0
1000th Bottle avatar
Ahh, már meg se tudom számolni hányszor játszottam végig... Most megjött a kedvem játszani! :/ 😃
0
0
0
0
ToMiHuN95 avatar
Na pont eddig nem tudtam honnan van megaisten avatárja! 😃
0
0
0
0
💬 2
SuperPuma avatar
@ToMiHuN95: Amúgy igen, nagyon ismerős volt valahonnan 😊
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció