Hamarosan véget ér a The Crew Motorfest Epic Games Store exkluzivitása

Szerző: xoki | 2024. March 26. | hír | 1 hozzászólás

Az elmúlt év során a Ubisoft szép lassan Steamre is elkezdte eljuttatni eddigi Ubisoft Connect, illetve Epic Games Store-exkluzív játékait. Az olyan címek után, mint az Assassin's Creed Valhalla, a The Division 2 és a Scott Pilgrim vs. The World, most a The Crew Motorfesten a sor, hogy a Valve platformján is beszerezhetővé váljon.

A Ubisoft Twitteren jelentette be, hogy picivel több mint 6 hónappal a megjelenése után a The Crew Motorfest április 18-ától a Steamen is kapható lesz. Az áruházi oldal már elérhető, így hozzáadhatjátok azt a kívánságlistátokhoz. Egyelőre nem tüntették fel az árat, viszont az Epic Games áruházából jelenleg 50%-os kedvezmény mellett tudjátok megvásárolni, szóval a kiadó feltehetőleg a Steamen is árengedménnyel indít majd.

A The Crew Motorfest egyébként a Ubisoft versenyszériájának harmadik része, amelyet a rengeteg irányítható járműfajta tesz különlegessé, hiszen a legtöbb versenyjáték általában csak egy járműre fókuszál. Mindenképpen érdekes lesz majd látni, hogyan fog teljesíteni a Steamen, de szerencsére már nem kell sokat várnunk a népszerűségi mutatókra és az első értékelésekre.

The Crew Motorfest
The Crew Motorfest
The Crew Motorfest
Megjelenés: 2023. September 14. (PC)
Műfaj: Verseny
Fejlesztő: Ubisoft Ivory Tower
Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Belchior10 avatar
Jó kis játék és Hawaii egy ideális helyszín. Nem Forza Horizon szint, de el lehet vele szórakozni. Viszont a Ubi úgy látom, folytatja ezt a hülyeségét, hogy nem ad hozzá teljesítményeket a játékaihoz (mármint Steamen) és ezért jóval kevesebben fogják megvenni a Motorfestet is. Nem tudom, hogy ez miért jó nekik.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció