Hamarosan Steamen is elérhető lesz az EA Access

Szerző: xoki | 2020. August 12. | hír | 5 hozzászólás

Az Electronic Arts tavaly októberben árulta el, hogy fokozatosan visszatérnek a Steamre, ráadásul az előfizetői szolgáltatását is eljuttatja majd a platformra.

Az EA Access eredetileg 2020 tavaszán élesedett volna a Valve platformján, de sajnos erre még mindig nem került sor. Az EA Access aloldal viszont a napokban felkukkant a Steamen, amely alapján arra lehet következtetni, hogy most már nem kell sokat várnunk rá.

Az EA Access és az Origin Access egy és ugyanaz, viszont az Origin launcheren kívül az EA nem használja az utóbbi megnevezést. A szolgáltatás előfizetői korlátlan hozzáférést kapnak egy csomó remek játékhoz az adott hónapra, illetve néhány új játék esetén egy 10 órás próbalehetőséget, valamint egyéb extrákat is nyújt.

A Steamen egyelőre még nem tüntették fel az árazást, szóval jelenleg még csak a cég saját áruházában található adatokra támaszkodhatunk. Tehát előreláthatóan a Steamen is 5 eurót kérnek majd havonta, és a jelenlegi állás szerint nem lesz Premier tier, azaz az Origin Access Premier marad Origin-exkluzív.

Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
bukta2 avatar
Én örülök neki, steam a main launcherem többi az csak van, origin is csak az access miatt így most ez jól fog jönni! 😉
Mivel a main játékom a star wars battlefront 2 mostanában.
0
0
0
0
enslaved avatar
Én a premiert használom, annak van igazán értelme, így marad az Origins.
0
0
0
0
no avatar
Már alig várom, oh wait..
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1


Elfelejtett jelszóRegisztráció