Hamarosan Steamen is beszerezhető lesz a Sea of Thieves

Szerző: xoki | 2020. May 23. | hír | 31 hozzászólás

A Sea of Thieves valamennyivel több mint két éve debütált a Microsoft áruházában, de hamarosan végre lehetőséget kapunk annak beszerzésére a legnépszerűbb PC-s platformon is.

A Rare bejelentette, hogy a játék hamarosan Steamen is elérhetővé válik, és teljes cross-play támogatást is kap. Minden új játékosnak - akik Steamen vásárolták meg a játékot - készíteni kell egy Xbox Live felhasználói fiókot is. Sajnos a már meglévő játékosoknak ismét meg kell vásárolniuk a játékot, ha a Steames verzióval szeretnének játszani. Ebben az esetben egyébként minden eddigi eredményetek megmarad, és onnan folytathatjátok, ahol abbahagytátok. Tehát a rang, a kozmetikai cuccok és fizetőeszközök mind jelen lesznek a fiókotokba való bejelentkezést követően.

Az Sea of Thieves Steames verziója június 3-án válik majd elérhetővé és 40 eurót kell kicsengetni érte.

Sea of Thieves
Sea of Thieves
Sea of Thieves
Megjelenés: 2018. March 20. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Rare
Hozzászólások: 31
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kellpenzgepre avatar
még mindig drágának tartom a játékot. zseni maga a játék, de 40€-t nem adnék érte..
0
0
0
0
💬 9
enslaved avatar
@kellpenzgepre: A gyerekeim mással sem játszanak lassan 1 éve, max. a Fortnite - al olykor. Szerintem eddig ez az a játék, amit megérte megvennem mindhármójuknak, mert pl. a PUBG, Conan, Ark rövid idő alatt abba lett hagyva, és csak a könyvtárukat díszíti. Mondjuk ezeknél egy dolog az alap áruk, amennyit közben rá kell költeni, az nem semmi😀
0
0
0
0
gigazte avatar
@enslaved:
PUBG, Conan, Ark rövid idő alatt abba lett hagyva


Na hát ez a 3 játék olyan is! 😃
0
0
0
0
enslaved avatar
@gigazte: Ahogy mondod, na de mit tudsz tenni amikor nyaggatnak, hogy vedd meg?😀 Azért a PUBG ment egy darabig, de aztán annyi. A Payday 2 volt még amivel sokat játszottak, na meg a Pixark.
0
0
0
0
gigazte avatar
@enslaved: Persze megértem, ilyenkor ez a legjobb megoldás, ha megveszed nekik. Néznek amúgy streamereket, vagy maguktól akarják ezeket a játékokat?
0
0
0
0
enslaved avatar
@gigazte: Persze, néznek, igazából onnan indul el minden, csak van amikor egy jónak tűnő játék mégsem lesz az, vagy túl nehéz lesz számukra. Egyébként nem feltétlen az a legjobb, ha az ember mindent megvesz, csak ha már ezt az elején elrontod, attól kezdve nehéz korrigálni. Amúgy meg örülök annak, hogy a Sea of thieves lett a favorit, nem feltétlen örültem mondjuk a Conan - nak, persze a PUBG - nek sem, de ugye az iskolatársaknak már megvan, nekünk meg nincs........Az ilyen dolgok sajna felülírják a szülői józan észt olykor, de azért rendet tartok köztük amennyire csak tudok😀 Nagyon komolyan van véve most az itthoni tanulás, az udvari "exatlon", stb., és csak a maradék időben mehet a gépezés. Ráadásul 3 napja kiújult a porckorong sérvem, így jó egy-két hétig csak nézem amikor ők játszanak, már amikor nem fekszek.
0
0
0
0
gigazte avatar
@enslaved: Nem minden a játék, ez a helyes felfogás, most meg főleg fontos volt az elmúlt hónapokban. Azt amúgy el lehet mondani, hogy már jó ideje a játéktrendeket nagy százalékokban a streamerek irányítják, ami sok esetben nem mondható túl jónak. Sokszor akarva, akaratlanul is rosszra ösztönzik a fiatalabb korosztályt, ezért még jobban oda kell figyelni a gyerekekre. Na de az a lényeg, hogy vigyázz a családodra, és jobbulást!
0
0
0
0
enslaved avatar
@gigazte: Köszönöm, viszont neked is, túlságosan ne lazíts csak azért, mert most már lehet, a veszély nem múlt el😀 Egyébként vannak olyan streamer oldalak ami tiltott számukra, undorító némelyek viselkedése, stílusa. A Sea of thieves - ról kicsit le is kell állítanom őket, arra nagyon rákaptak újabban, és van egy határ, amit egyelőre még én szabok meg.
0
0
0
0
gigazte avatar
@enslaved: Köszönöm, igyekszem én is vigyázni magamra! Mondjuk faluban élve nyugisabb, és egyszerűbb minden, és szerencsére több is a teendő a ház körül, szóval van mit csinálni az embernek a munka mellet is. Ha szabad valakit ajánlanom, akkor ott van KriszhAdvice, őt szoktam magyarok közül egyedül nézni. Visszakanyarodva a játékhoz, én egyébként még nem próbáltam ki, mert annyira nem vagyok oda a hajózós témáért.
0
0
0
0
enslaved avatar
@gigazte: Köszi, megnézzük. Most lett kész a matek meg az ének feléneklés, csak pár óra volt az egész😆
Azt hiszem le kell dőlnöm, enné meg a fene. A játékról annyit, hogy én sem vagyok oda a hajózásokért annyira játékokban, remélem az AC új részében nem lesz túl sok belőle.
0
0
0
0
no avatar
Így még lehet, hogy ki is próbálom 😶
0
0
0
0
💬 18
no avatar
@LordSzalko: Nem sértésből de ha windows10-ed van már alapból fent van a microsoft store a gépeden. 😃 (kivéve ha valami buherált windowsod van)
0
0
0
0
no avatar
@Makarooni: Hiába van fent alapból, ha semmire nem használom 😃 Csak ezért nem fogok oda menni bezsákolni valamit, pláne hogy jön main platform-ra a vele járó extra szolgáltatásokkal együtt.
0
0
0
0
_AsheXp avatar
@LordSzalko: Mondjuk game pass 300ft 1hóra, abban ki tudod próbálni 😃 De egyedül nem ajánlom, együtt viszont nagyon jó
0
0
0
0
no avatar
@_AsheXp: Jobban szeretem birtokolni a játékaimat, mintsem “bérelni”. Egyedül nem is terveztem 😶
0
0
0
0
_AsheXp avatar
@LordSzalko: Igen de ha nem tetszik akkor 300ft jobb mint 10ezer 😃

Meg amugy ha kiszámolod több mint 3 évig kéne fizetni a passt, hogy annyiba kerüljön mint a sea of thieves, és akkor az csak 1 játék de van mellette még 194 másik 😃
0
0
0
0
no avatar
@_AsheXp: A refound lehetőség ugyan úgy fennáll a Steam vásárlás esetén, szóval semmiképp sem “bukott” összeg 😊

De mint mondtam nem használom a Store-t. A Game Pass jó szolgáltatás, de engem speciel hidegen hagy.
0
0
0
0
enslaved avatar
@LordSzalko: A refunddal az a baj, hogy pl. egy Sea Of Thieves esetében semmit nem ér két óra. Ilyenkor többet ér egy tüzetesebb próba 300 forintért 1 hónapig, amit aztán lemondhatsz, és mehetsz vásárolni a Steam - re (vagy nem)😀
0
0
0
0
no avatar
@enslaved: Van játék, ahol nyersen a két óra valóban nem ér semmi, de mivel előtte is lehet tájékozódni a játékról YT/Twitch stb. arra bőven elég, hogy érzem e vagy sem. Amúgy se lutrira veszem mert próbáltam már, szóval a refound eleve offos.
0
0
0
0
no avatar
@_AsheXp: Én sosem bérelek semmit ami tetszik azt megveszem mert így legalább nem jár le sosem. kb 4 launcher van fent origin, uplay, steam, rockstargames launcher és ezeket szoktam használni a gog meg epic nem igazán tünik valami megbízhatónak számomra
0
0
0
0
_AsheXp avatar
@Makarooni: Ha örökké fizeted a passt akkor se jár le semmi, és olcsóbb mint megvenni annyi játékot ami benne van 😃
0
0
0
0
no avatar
@_AsheXp: Én már mindet megvettem ami tetszik és sok ingyenes játékot elraktam amit osztogatnak kb 2014 óta.
0
0
0
0
hekli96 avatar
@_AsheXp: Azért a 300Ft kicsit erős túlzás. Igen a próbaidő annyi ami három hónapig tart. Aztán jön a 12k/3hónap. Szóval nem egészen fizetnéd 3 évig a játék árából. Túl szép is lenne, hogy igaz legyen.

Az orgin access az egyetlen amire azt mondom, hogy megérheti az ilyen végigtolom -> elfelejtem játékoknak mint a fallen order is volt, bónuszba meg ha marad még időm kipróbálhatok mást is. De a xbox game pass túl van árazva nekem. Ennyiért már inkább megveszem azt a 3-4 játékot ami érdekel abból a 194-ből és azokkal akkor játszok amikor akarok és annyit amennyit akarok.

A legtöbb előfizetési rendszerben ahogy néztem amúgy is átlag 200 címből alig 40 említésre méltó van. 10 AAA, 30 minősíthető indi, a többi az indi szemét meg 20-40 éves sokszor el se induló műemlék amivel csak az játszik aki nosztalgiázni akar.
0
0
0
0
_AsheXp avatar
@hekli96: 300ft a probaido az tény, de utána csak 1300ft havonta. Azt nézd ami csak pc-s, ne azt ami xbox live-ot is ad.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@LordSzalko: Steamen se birtoklod csak "a valve nak fizetsz a használatukért" 😀
0
0
0
0
no avatar
@LordSzalko: Main platform alatt PC-t értesz? Mert microsoft store-ban PC-s játékok vannak köztük a sea of thieve-s is már régóta.
0
0
0
0
no avatar
@Makarooni: Steam-et lol.
0
0
0
0
no avatar
@LordSzalko: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
@Makarooni: Szerintem félre érted. Senki nem beszélt a játék main platformjáról, azt mondtam hogy számomra a Steam jelenti a main platformot játék vásárlás ügyileg, így pedig hogy itt is megjelenik a játék pláne fölösleges megvennem máshol.
0
0
0
0
no avatar
@LordSzalko: Igen van aki szereti egy helyen tudni a játékait nincs is ezzel baj de vannak olyan játékok amiknek vannak olyan extra szolgálltatásai ami steamen nem érhető el tudok 1-2 ilyen origines játékot sőt még uplayesek között is van ilyen. De sajnos még olyannal is találkoztam hogy steamen egy másik verzió volt feltöltve az adott játékból és eltért a grafika. Engem nem zavar ha 4 kliens van fent a gépemen ígyis megtalálok mindent mert ott vannak asztalon a játékok ikonjai és nem kerül sok időbe belépnem.
0
0
0
0
MrApollo avatar
És ez mért is annyira jó?
Nem mind1 hogy windoz market vagy sztím? pc-zek windóz alol....bullshit.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció