Hamarosan PC-s portot kap a Crash Bandicoot 4: It's About Time

Szerző: Pafry | 2021. March 13. | hír | 8 hozzászólás

A Crash Bandicoot N. Sane Trilogy a játék klasszikus részeinek újragondolását hozta el nekünk különféle platformokra, és aratott osztatlan sikert. A sorozat teljesen új, negyedik része pedig még tavaly októberben debütált az előző generációs konzolokra.

Most végül elérkezett az idő, hogy a játék számítógépekre költözzön, ahol március 26-tól lesz megvásárolható, mégpedig a Battle.net platformján, mivel a cím birtokosa az Activision. A játéknak még korábban bejelentették a PS5-re felturbózott változatát, valamint a Nintendo Switch portot is, mindkettő ettől a naptól kezdve már beszerezhető, előbbit mindenki megkapja automatikusan, aki PS4-en rendelkezik az alapjátékkal.

Aki belevág a végigjátszásba, annak pedig előre is kellemes rage-elést kívánunk!

Crash Bandicoot 4: It's About Time
Crash Bandicoot 4: It's About Time
Crash Bandicoot 4: It's About Time
Megjelenés: 2021. March 26. (PC)
Műfaj: Platform
Fejlesztő: Toys for Bob
Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
NTSC Jani avatar
Sokat játszottam a régebbi részekkel PS1-en, s azt kell mondjam, hogy ez az új rész nagyon nehéz lett. Elvileg gyerekeknek is élvezniük kellene ezt, de én sem élveztem már a folytonos meghalást. Persze nem a klasszikus, ha meghalok x-szer akkor game over van módban toltam, hanem a halálszámlálós új módban nyomtam. Valahogy nem fogott meg sajnos.
0
0
0
0
no avatar
Végreee!!
😆😆😎
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 2
bukta2 avatar
én a CTR-el vagyok így 😃 PS4-en most is megvan!
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció