Hamarosan kezdődik a New World nyílt bétatesztje

Szerző: Pafry | 2021. August 26. | hír | 3 hozzászólás

Szinte hihetetlen, de az Amazon-féle New World már 2016 óta fejlesztés alatt áll, ezalatt pedig számos megjelenési dátummal rendelkezett, azonban végül mindig el kellett halasztani néhány hónappal. A legutóbbi ilyen halasztás júliusban történt, amikor ismét határozatlan időre elnapolták a megjelenést, sokan pedig már kételkedni kezdtek, hogy valaha játszhatnak vele.

Most azonban már úgy tűnik, sínen van a projekt, legalábbis ezt mutatja, hogy szeptemberben elstartolhat a játék nyílt bétája, amelyben bárki letesztelheti, megérte-e a várakozás az ambiciózus fantasy élményre.

Szeptember 9-12. között lesz esedékes a mindenki számára elérhető bétateszt, a játék maga pedig kapott egy újabb megjelenési dátumot, amely ezúttal szeptember 28-a, ez pedig nagyon úgy néz ki, hogy immáron végleges. A játékot Steamen lehet majd kipróbálni, de az Amazonon keresztül is megvásárolható lesz.

New World
New World
New World
Megjelenés: 2021. September 28. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték, MMO
Fejlesztő: Amazon Games
Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ichigo23619 avatar
na és most a new world újra szedi az rtx kártyákat használó áldozatait. XD
0
0
0
0
💬 1
sunny474 avatar
@ichigo23619: állítólag csak az EVGA kártyákat érintette és csak a 3090-et.
0
0
0
0
no avatar
Speciel engem a zárt béta abszolút nem győzött meg, ennek is neki esek de túl sok változást nem várok tőle. Igazán összerakhatna már az Amazon egy életképes játékot 😅
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció