Hamarosan érkezik az Euro Truck Simulator 2 multiplayer módja

Szerző: Pafry | 2021. July 14. | hír | 20 hozzászólás

Az Euro Truck Simulator szériát, valamint az American Truck Simulatort fejlesztő SCS Software egy rövid videóval hangolódik az említett játékok legújabb patchének legnagyobb dobására: a régóta vágyott multiplayer módra. Ez ugyan eddig is jelen volt a játékokban, azonban csak egy rajongói modnak köszönhetően.

A játékok multiplayere a találó Convoy névre hallgat majd, és a soron következő, 1.41-es frissítés hozza majd el a játékokba. A fejlesztők szerint ezentúl barátainkkal közösen szállíthatjuk a rakományokat a végtelen országutakon, a forgalom és a világ minden kis szeglete pedig természetesen össze lesz szinkronizálva a társunkkal.

A frissítés pontos idejére egyelőre még mindig nem derült fény, azonban a látottak alapján már csak napok kérdése lehet, hogy tiszteletét tegye számítógépeinken.

Euro Truck Simulator 2
Euro Truck Simulator 2
Euro Truck Simulator 2
Megjelenés: 2012. October 19. (PC)
Műfaj: Szimuláció
Fejlesztő: SCS Software
Hozzászólások: 20
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
carl18x avatar
Hiányzott mint egy falat kenyér, de komolyan miért nem dobják piacra a Euro Truck 3-at Next Gen Grafikával?
Azért lassan 10 éves a Euro Truck 2 , nincs értelme azt a egyet foltozgatni mert jobb nem lesz.
1
0
0
0
💬 8
CulturalCat avatar
@carl18x: Most elmondom hogy miért hülyeség amit mondtál. Teljesen felesleges lenne azért még egy játékot fejleszteni hogy csakis új grafikai motor legyen, most is szép a játék és akár egy új grafikai motort is lehet behozni egy frissítéssel. Attól hogy szebb lenne attól még ugyanez lenne benne a lényeg hogy szállítmányozz. Jelenesetben semmi értelme 3-ik résznek.
6
0
0
0
kellpenzgepre avatar
@CulturalCat: Ha lehetne likeolni egy kommentet az oldalon, ezt likeolnám 😃
0
0
0
0
Aaron Keener avatar
@kellpenzgepre: Hajrá, mostmár tudsz lájkolni! :D
0
0
0
0
Tucsok2008 avatar
@carl18x: Mert lehet ez is egy dlc-lesz ami jó áron megy majd el ami majd bevonzza a régi játékosokat is és úgy se fogják megállni hogy ne vegyenek pár dlc mellé, ott az a pár festés... minek dolgoznának új projekten nagy erőkkel mikor ez is egy halál laza pénzeszsák.
0
0
0
0
susguy avatar
@Tucsok2008:
Mert lehet ez is egy dlc-lesz ami jó áron megy majd el
Ez egy ingyenes update.
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@susguy: Mert ez update, nem dlc. 😂
0
0
0
0
Tucsok2008 avatar
@susguy: Ezt örömmel olvasom. :D Köszi az infót.
0
0
0
0
Fenimor avatar
Most már van az Ets-hez is konvoj, sz@rt a kerekünk alá!
0
0
0
0
Aaron Keener avatar
TruckersMP-től nekem az vette el a kedvem, hogy nincsenek AI járművek, azt', ha egy olyan helyen verettem, ahol nem volt más player, elég hangulatromboló volt, hogy vezettem a sztrádán tök egyedül... 😀 Ennek adunk egy esélyt mindenképp! 😀
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Ha csak egy játékot tarthatnák meg a gépemen, akkor biztos, hogy az ets 2 lenne. 😀
0
0
0
0
kellpenzgepre avatar
Csoddásss, mindig akadtak problémáink a third-party multis kliensekkel stb, de ez végre megoldja azokat! 😃
0
0
0
0
Thomas96 avatar
Eddig is voltak "third party" multiplayer modok és rengeteg szerver van, de azokra úgy őszintén nincsen még hangulatom hogy az ő szabályaik alapját játszak, ez viszont nagyon tetszik mivel barátokkal úgy játszunk ahogyan akarunk
0
0
0
0
Szabcsiadi avatar
Én valahogy úgy tudtam már volt, bár lehet az American Truck miatt gondolom ezt mert ott talán már régóta van.
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@Szabcsiadi: Látom elolvastad a cikket....
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@Szabcsiadi: Nem volt egyikben sem multy eddig. Pár hónapja jelentettékbe hogy lesz hozzá az 1.41-ben. ATS-ben már kint van pár napja szóval csak az ETS maradt hátra.
0
0
0
0
Tucsok2008 avatar
Már ideje volt, ennyi dlc pénzből már 10 éve kellene hogy legyen hozzá mp 😃
0
0
0
0
💬 2
Evil21 avatar
@Tucsok2008: Ennyi év útán szerintem már nem evvel kéne foglalkozniuk hanem egy ETS 3 amiben benne lenne a multi és a jelenlévő dlc-k is. Kaphatna egy új textura csomagot kamionok és városok, modellezésével is lehetne foglalkozni. Ja és ne 10-perc legyen 600 km pl,de mindenek felet ezekkel a hibákkal is több 100 óra játékidő van és nem is unom meg szerintem jó kis game hajrá ets
0
0
0
0
Tucsok2008 avatar
@Evil21: Hááát relatíve nem sok az a 100 óra. 😃 nekem is van benne 189 de ezek pont azok a játékok amiken a co-op dobna hatalmasat. Remélem lesz sima co-op is, és nem kell multiban a genetikai hulladékokkal szívni. De igen jöhetne a 3... bár ez az a játék szerintem amihez pofátlan a dlc mennyiség és ára. Teljes áron olyan 300 € dlc... komoly 😃 5 db nagynevű játék ára 😃 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció