Hamarosan érkezik az első Resident Evil 7 DLC

Szerző: xoki | 2017. January 25. | hír | 16 hozzászólás

Nemrég jelent meg a Resident Evil 7, amelynek kiadója, a Capcom bejelentette, hogy hamarosan elérhetővé válik az első DLC.

A DLC kezdetben csak PS4-re fog megjelenni január 31-én. Az Xbox One és PC változatokra február 21-éig kell várnunk. A Banned Footage Vol. 1 nevet viselő kiegészítő a Season Pass részét képezi, de külön is megvásárolható lesz 10 dollárért.

Ezt tartalmazza majd a DLC a Capcom leírása alapján:

- Bedroom Scenario: Találj módot a zárt szobából való kijutásra, de ne engedd, hogy Marguerite Baker megtudja, hogy nem voltál az ágyban.
- Nightmare Scenario: Verd vissza az ellenséget és éld túl reggelig!
- Extra Mode – Ethan Must Die: Egy történettől független mód

A második DLC megjelenési dátuma is ismert. Február 14-én érkezik PS4-re és 21-én PC-re és Xbox One-ra. Szintén a Season Pass része, illetve külön, 15 dolláros áron lesz majd elérhető.

Resident Evil 7 Biohazard
Resident Evil 7 Biohazard
Resident Evil 7 Biohazard
Megjelenés: 2017. January 24. (PC)
Műfaj: Túlélő-horror, First person
Fejlesztő: CAPCOM
Hozzászólások: 14
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
enslaved avatar
mikej95: Volt egy tabletes korszakom, amikor is a csúcs azt hiszem olyan 100 ezer ft volt egy játékra mikrotranzakció terén. Azért itt ettől még messze vagyunk, és sok esetben nem is létfontosságú a megvétele, ott viszont eleve nem tudsz tovább menni ha nem léped meg.
0
0
0
0
enslaved avatar
mikej95: Nem azok a birkák akik megveszik, azok tiszteletben tartják hogy ezért valaki dolgozott. Aki meg mindenben várja a tört verziót mint a messiást, azokat hívják úgy hogy tolvajok. Kár hogy képtelenek egy olyan kódot kifejleszteni, hogy minden nyavalyás hackernek beletörjön a bicskája.
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Nem arról van szó, hogy drága. De ha valamit megveszek teljes áron ne kelljen már még x-szer fizetnem érte. Akármilyen vastag valaki pénztárcája nem szívesen ad ki egy dologért többször pénzt. Félre ne értsen senki, nincs bajom a DLC-kkel, de ilyen 2-3 óra plusz játékidőkkel ne szórakozzon már senki.
0
0
0
0
anakin200 avatar
Mindenki azt írja milyen drága.Vajon egy külföldi is így vélekedik?Emberek ez csak a magyar pénztárcának drága!!
0
0
0
0
Heizi avatar
15 rugóért megvettem , már végig is toltam , és akkor még van pofájuk a DLC-ért is pénzt kérni. -.-
0
0
0
0
winrar avatar
Még jó hogy nem érdekel maga a játék 😆. Aztán lesz, aki megveszi a DLC-ket.
0
0
0
0
Thomaz avatar
Sok kapzsi kiadónál mindig ez megy hiszen úgy is van aki mindig megveszi. A kivágott tartalmakat eladják letölthető tartalomként vagy mikrotranzakcióként több 10 eurókért ezáltal nagyobb bevételre tehetnek szert így, főleg a nagyfőnök, megveheti a huszadik Lamborghiniét is a repülőgép-anyahajója mellé.
0
0
0
0
Danikika94 avatar
Ez azért már a pofátlanságnak egy olyan szintje ami már erősen a gusztustalanság netovábja! Annyira undorító amit a DLC-kel leművelnek hogy már már bicskanyitogató! Ha az új Mass Effectnél is ez lesz én bizisten elküldöm a jó édes krva anyjukba az EA-t.....
0
0
0
0
InfernoDante avatar
Belefert volna, de le kell huzni a parasztokat! 😃
En az ilyen hireken mar meg sem lepodok, az lenne meglepo ha nem jonne valamihez dlc.
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Na de tényleg, ez azért már elég pofátlanul hangzik. Tegnap jelent meg a játék (PC-re) de már be van jelentve 2 DLC? Tényleg? Nem fért volna bele az alapjátékba?
0
0
0
0
Simon21 avatar
Az még olcsóba van..szerintem!
0
0
0
0
Sztrelok avatar
Meg se lepődtem. Az se tudtam hogy kijött a játék de már DLC 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció