Hamarosan elrajtol a PUBG free-to-play verziójának európai bétája

Szerző: xoki | 2019. October 02. | hír | 11 hozzászólás

A PUBG Lite, vagyis a népszerű battle royale free-to-play verziója - amely gyengébb PC-vel rendelkező játékosoknak készült - hamarosan az európai játékosok számára is elérhetővé válik.

A PUBG Lite nyílt bétája eddig csak Latin-Amerika, Ázsia, a Közel-Kelet és Afrika területeit foglalta magába, de hamarosan az európai játékosok is hozzáférést kapnak majd, viszont azt egyelőre nem árulták el, hogy Észak-Amerika mikor kerül sorra.

A PUBG teljes verzióját jelenleg 29,99 euróért tudjátok megvásárolni a Steamen, szóval ez az ingyenes verzió mindenképpen egy jó lehetőség lesz a játék kipróbálására a vásárlás előtt. A PUBG Lite nyílt bétája október 10-én veszi kezdetét.

PUBG Lite
PUBG Lite
PUBG Lite
Megjelenés: 2019. February 14. (PC)
Műfaj: Akció, Battle Royale
Fejlesztő: Krafton, PUBG Corporation
Hozzászólások: 11
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Twist avatar
Nemsokára a saját launcher mellé jön a PUBG store is 😃 Nagyon egy kaptafára megy minden manapság, senkinek semmi egyedi ötlete.
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
Ezen lefőttem, "gyengébb PC-vel rendelkező játékosok" számára 😂😂😂😂
Így is úgy néz ki az a játék, hogy ránézek és elmegy az étvágyam. Milyen lesz akkor a free verzió? Open world 3D Super Mario fegyverekkel? Nehogy véletlen optimizálják, végülis 2080Ti-al már medium-highon is egész tűrhetően játszható 😃 És emberek ezért vannak úgy oda. Legalja battleroyal az összes közül de komolyan.
0
0
0
0
💬 4
Rocky12 avatar
@Mesterlovesz: A játék teljesítménye a kinézetéhez képest tényleg egy kalap f@s, kb minden 10 éve megjelent játék jobban néz ki, ez igaz.
Viszont a legtöbben gondolom azért szeretik (én is) mert nem olyan repetitív és azért van benne akció. De rengeteg a csaló már egy jó ideje..

Mondjuk már az én videokártyámon is megy mindent maxra tolva, fullhd-n, 2XMSAA 60+ fps-el. De nem csak a grafika számít, főleg ebben a játékban
0
0
0
0
tivike avatar
@Rocky12: 1660ti is tudja maxon 60+ fps-el fullhd-ban. Csak azt sajnálom, hogy virágboltiban vettem meg ezt a játékot és nem tudtam visszakérni a pénzem.
0
0
0
0
Rocky12 avatar
@tivike: Azt én is sajnálom mert rájöttem hogy még ennyi pénzt sem ért meg..
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
@Rocky12: A battleroyallal nincs bajom, én is sokat játszok Ring of Elysiumot, csak azt nem értem, hogy miért azt játssza a legtöbb ember, ami a leggagyibb. Mit tud a PUBG amit a többi nem? Én sok gameplayt néztem róla meg telefonon én is játszottam, bár gépen nincs meg. Ennek ellenére a mai napig nem értem, hogy miért olyan nagy szám.
0
0
0
0
Gomi87 avatar
igy is tele van csaloval akkor milessz huuuu 😀
0
0
0
0
💬 3
YoRHa 2B avatar
@Gomi87: Ugyanaz mint amikor a CSGO lett ingyenes.
Mégtöbb csaló lesz
0
0
0
0
susguy avatar
@Gomi87: Ha jól értelmezem, ez a f2p teljesen külön lesz, a jelenlegi marad fizetős. Hátha kevesebb lesz, ha áttérnek inkább arra ahol nem kell fizetni ban esetén.
0
0
0
0
P a i n avatar
@susguy: Jól értelmezted, semmi köze a Steam-es verzióhoz, külön launcher-e van. Abban meg nagyon reménykedek hogy nem fognak ide áttérni a csalók. Eddig egyel se találkoztam és remélem nem is fogok.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció