GTA Online: ok nélkül tiltottak ki játékosokat?

Szerző: xoki | 2018. March 26. | hír | 8 hozzászólás

A GTA Online közössége több, ok nélkül kitiltott személyre hívta fel a figyelmet. Több PC-s játékos is 30 napra szóló kitiltást kapott ezen a hétvégén.

A Southern San Andreas Super Sport Series frissítéshez kötik a kitiltásokat, melyeket sokan ok nélküli bannak minősítenek, mivel ők semmilyen kivetnivalót nem tettek. A Redditen sokan panaszkodnak erre a jelenségre, ahol teljesen érthetetlennek tartják ezeket a kitiltásokat. A kitiltottak száma is arra utal, hogy egy hiba történt, amely arra enged következtetni, hogy az anti-cheat rendszerrel történt valami probléma.

Reméljük a Rockstar hamarosan kijavítja a problémát, de előtte még a hivatalos visszajelzést kell megvárni ezzel kapcsolatban. Az érintetteknek javasolt minél előbb a Rockstar supporthoz fordulni.

Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto V
Megjelenés: 2015. April 14. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Rockstar North
Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Feloldották a tiltást és visszaállították a karakterem mindennel együtt. Hihetetlen mik vannak.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Úgy is egyre nagyobb marhaságot csinálnak a játékból
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@SuperPuma: Na de ez nem így működik, ezért fizettem nem is keveset. Nem tudom, lehet Téged nem zavarna, de engem ne vádoljonak alaptalanul.
0
0
0
0
sean avatar
@GalambosKristof: Adtam érte egy csomó pénzt, az online-ban kb fél órám van, a storyban meg 5-6 😃 Nem nagyon fogott meg. Dísznek jó lesz a polcon.
0
0
0
0
no avatar
Régebb óta csinálják, én is így kaptam bant (bye bye 15k) csak most volt feltűnően nagy a szám.
0
0
0
0
Laci552 avatar
30 nap + karakter reset vagy végleges tiltás. A support sablon szövegekkel válaszol. Engem közvetlenül nem érint de a crew-n belül többen kaptak.
0
0
0
0
no avatar
Igen engem is ez fogadott. Ment is a ticket a rockszar-nak. Ezért fizet az ember, hogy a semmiért kitiltsák. Manapság ez már természetes. Sajnos.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@GalambosKristof: Ilyen ez az anti-cheat. 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció