Google Stadia: hamarosan új információkkal gazdagodunk

Szerző: xoki | 2019. June 05. | hír | 10 hozzászólás

A Google Stadia leleplezésére márciusban került sor. Ez egy olyan streaming szolgáltatást takar, amely lényegében lehetővé teszi, hogy 4K és 60 FPS mellett játsszunk szinte bármilyen, a Google Chrome futtatására alkalmas eszközön. Rengeteg potenciál lakozik benne, viszont mivel betonstabil internet-hozzáférésre van szükség hozzá, egyelőre nem tudni, mi sül ki belőle, főleg mivel az egyik legfontosabb tényező, az ár sem ismert még.

A legtöbben arra számítottak, hogy az idei E3-on tudunk majd meg többet a szolgáltatásról, de a cég elárulta, hogy már előtte új információkat kapunk. A Stadia Connect június 6-án este 6 órakor veszi kezdetét, vagyis ekkor árulnak majd el újabb részleteket a szolgáltatásról. Annyi biztos, hogy az eseményen kiderül, mikor indul majd a szolgáltatás, milyen játékok lesznek játszhatók, illetve az árról is lehull majd a lepel. Az Assassin's Creed Odyssey és a Doom már biztosan a szolgáltatás nyitócímei lesznek.

Ti várjátok már, vagy továbbra is a saját, telepített játékokat preferáljátok?

Hozzászólások: 10
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TeMeRolEee avatar
Abból a szempontból örülök, hogy ez bejön, mert így jöhetnek a natív linuxos játékok (elvégre linux alapú lesz az egész, úgy tudom), illetve sokan fognak majd rinyálni a jobb netért a szolgáltatóknál és akkor talán (végre...) rákényszerülnek a fejlesztésre...
Már tudom is, hogy mi lesz az új "buzzword": Stadia ready internet!
0
0
0
0
💬 2
SuperPuma avatar
@TeMeRolEee: Streamelt lesz a játék, úgyhogy teljesen mindegy, eredetileg milyen rendszeren fut.
0
0
0
0
TeMeRolEee avatar
@SuperPuma: Ha a kiadók mellékesben kiadják a játékot stadia-n kívül is steamre meg a társaira, akkor jó lenne, hisz plusz bevétel forrást adhatna nekik.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
Hobbi játékosoknak király lesz,ha lesz,mert elég meredeknek hangzik.Egy rendes PC-t azért nem fog kiváltani ,egyébként is akár hogy is lenne ,jobb itt mellettem egy gépecske ,minthogy a Google-n keresztül játszak,viszont Googlenak egy újabb jó kis adatgyűjtési platform.
0
0
0
0
Yoni avatar
Erre kíváncsi vagyok...
0
0
0
0
Metalcsuby avatar
Azért ennek kell még egy kis idő, hogy rendesen kiforrja magát. Igazán érdekes az lesz, amikor majd sikerül megoldani hozzá az internet problémát. És a megoldás az 5G-ben keresendő.
0
0
0
0
Balu_kapitany avatar
Nekem tetszik az hogy tableten tudnák játszani egy kis doomot bárhol ahol van egy jó net.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció