Gabe Newell személyesen kézbesítette a Steam Deck első példányait

Szerző: xoki | 2022. March 01. | hír | 16 hozzászólás

Múlt héten hivatalosan is elérhetővé vált a Steam Deck, vagyis az első szállítmányok már meg is érkeztek az előrendelőkhöz. Mint kiderült, a Valve alapítója, Gabe Newell saját kezűleg kézbesített néhány példányt, és az erről szóló videók gyorsan felkapottá váltak, így a Valve szintén feltöltött erről egy hivatalos felvételt.

A Steam Deck megjelenésének alkalmából Gabe és néhány operatőr kivonult Bellevue utcáira, hogy személyesen kézbesítsék ki a cég új eszközét. A Valve az alábbi videót osztotta meg a vásárlók reakcióiról:

A Valve emailben értesítette a vásárlókat a kiszállítás részleteiről, tehát tudták, hogy hamarosan megérkezik a futár, de arra egyikük sem számított, hogy az ajtó másik oldalán maga Gabe fogadja majd őket. Természetesen nem várhatjuk el, hogy világkörüli útra induljon a kézi PC kiszállítása miatt, így ezek a látogatások a Valve Washington állambeli Bellevue-i főhadiszállása közelében élőkre korlátozódtak.

Az év folyamán rengeteg Steam Decket terveznek leszállítani, de állítólag elég nagy a várólista, szóval több hónapba is beletelhet, mire az összes helyre el tudják juttatni az új terméküket. Egyébként az EDGE magazin legújabb számában található interjúban Gabe Newell elárulta, hogy már a Steam Deck 2-t tervezik, illetve állítása szerint a legdrágább Deck SKU a legkelendőbb.

Hozzászólások: 16
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Minek maszkolnak, mar vagy 3x olthatta magat mindenki, + kezbesit csupan, nem tolt bent senkinel sem 1 mp-t sem. Meg a lakok mind hordjak meg bent a sajat hazukban is a maszkokat, marmint az azsiaiak... Amugy jopofa otlet volt Gabe kiralyunktol a sajat kezu kiszallitas! :)
0
0
0
0
💬 7
Warlordcommander avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: Én pont a maszkok miatt gondolom azt hogy megrendezett volt ez az egész videó. Mégis ki hord maszkot csak egy csomag átvétel miatt? :)
0
0
0
0
19ati93 avatar
@Warlordcommander: Félig meddig megrendezett volt az biztos. Szóltak nekik előre hogy jönnek. És biztos írták hogy maszkot majd vegyél fel ha ajtót nyitsz. :D
0
1
0
0
santakigyo avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: Hogy jött volna az ki ha a nem is tudom hanyadik hullám közepén maszkok nélkül szaladgálnak olyanok akik nincsenek egy lakcímen?
"Színház az egész világ"
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@santakigyo: Amugy most olvastam hogy hamarosan talan mar otthon sem kell, teljesen kiment a fejembol hogy Magyarorszagon meg mindig hordjak, illetve hordatjak az emberekkel. Kicsit fura, miutan mar 3 oltast is fel lehetett venni. Talan ez volt a helyzet meg Gabe-papa esetben is, kezbesitoknek kotelezo volt hordani mikor a felvetelt keszitettek az adott orszagban, a Gabe kiralyunk fohadiszallasa kornyeken ami valoszinuleg Uj-zeland jelenleg, ha jol tudom oda koltozott, meg az elso korlatozasok, jarvany kitorese idejen.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: Hétfőtől nem kell nálunk.
Nem szeretnék mélyebben bele menni ebbe, nem idevaló.
Ez csak egy megjátszott vicces szituáció.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@santakigyo: Igen, vicces szerintem de nem a maszkok miatt maradjunk ennyiben. Pusztan a velemenyemet irtam, hogy az szerintem felesleges volt mar. :)
0
0
0
0
santakigyo avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: Egyértelmű, hogy igen.
0
0
0
0
downuser avatar
Tételezzük fel én adtam le az első rendelést, akkor Gabi bácsi eljön egészen Szilasmucsajpusztáig, ahol lakom, és saját kezűleg adja át a dekket? 😆
0
0
0
0
💬 4
Warlordcommander avatar
@downuser: Nem az első megrendelőknek, hanem a céghez közel lakókhoz szállította ki, de cikket nem árt elolvasni.
2
0
0
0
downuser avatar
@Warlordcommander: Jól van, nem kell ennyire kertvárosinak lenni.
0
5
0
0
19ati93 avatar
@downuser: 🤣🤣🤣🤣
0
1
0
0
santakigyo avatar
Kicsit vicces a maszk a csávón...
0
2
1
0
💬 2
Warlordcommander avatar
@santakigyo: Nem akarja hogy tönkrevágja a szakállát, megértem, én is szoktam így hordani ha sokat van rajtam, mert elég kényelmetlen szakállal, plusz 2-3 óra után úgy összeb...a hogy nem nagyon lehet kifésülni. :D
2
0
0
0
Csicso avatar
@santakigyo: A járvány elején volt aki le is vágta a szakállát mert annyira zavaró volt a maszk.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció