Fortnite: a regisztrált játékosok száma átlépte a 200 milliót

Szerző: xoki | 2018. November 27. | hír | 15 hozzászólás

Az Epic Games játéka, a Fortnite már idén júniusban is rekordszámú felhasználóval büszkélkedhetett, ugyanis egy év leforgását követően elérték a 125 millió regisztrált játékost, de ez a szám most újabb magasságokba emelkedett, ugyanis immáron több mint 200 millióan készítettek felhasználói fiókot.

Ez valószínűleg annak köszönhető, hogy a Fortnite a PC-től kezdve a telefonokig, szinte minden platformon elérhetővé vált, ráadásul már több díjat is bezsebelt a Golden Joystick Awardson, köztük az év játéka díjat is. Természetesen a 200 millió regisztrált fiók nem egyenlő az aktív játékosok számával, de a cég ezen a téren sem panaszkodhat, ugyanis a legutóbbi adatok alapján a játék átlépte a 8,3 millió egyidejű játékost.

A rajongók mellett természetesen sokan vannak, akik nem kedvelik a játékot, - amelyet már valószínűleg mindenki ismer, hiszen még a csapból is ez folyik - illetve magát a műfajt sem. Ettől függetlenül mindenképpen kiemelkedő eredményről van szó, amely felett nem lehet csak úgy elsiklani, hiszen kevés olyan játék van, amely hasonló népszerűségre tudott szert tenni.

Fortnite
Fortnite
Fortnite
Megjelenés: 2017. July 25. (PC)
Műfaj: Akció, Battle Royale
Fejlesztő: Epic Games
Hozzászólások: 15
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
"Elon Musk buys Fortnite and deletes it"
https://www.wraltechwire.com/wp-content/uploads/2018/10/elon-musk-fortnite-tweet-1-1016x1024.jpg
0
0
0
0
Patrik550 avatar
Akkoris, ez az új generáció lebutult bullshit minecraftja, és ez csak egy esport 9 éveseknek való bátel rojálos hülyeség. Kész röhej ez a játék. Minden hónapban kivesznek egy fegyvert másszor betesznek minden szir-szart. a sikerét csak abból szerezte hogy free to play, bátél rojál, minecraft jellegű szar..
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@Patrik550: Szarnak nem mondanám , én csak azért játszok, hogy a gyerekemnek meg legyen a Víííííbakkkja.Egyébként szívesebben nézem Krisszhadviccccet, na meg a többi külföldi játékost a Twich-en azt a pár 10 percet naponta.
0
0
0
0
Patrik550 avatar
@Dpoci: A gyerekeknek még élvezetes tud lenni a játék mert letudja őket kötni. Én azért nem játszok vele mert nem nagyon tetszik és mert már meguntam ezt a bátél rójált mindenhol.
0
0
0
0
19ati93 avatar
Még jó hogy soha ki sem próbáltam. 😂
0
0
0
0
no avatar
Jó kis lövölde, az új nemzedék játéka.45 évesen nagyon nehéz, esélytelen vagyok.
0
0
0
0
💬 5
santakigyo avatar
@Dpoci: Ugyan 45 nem vagyok még,de valamennyi lemaradással kullogok mögötted.Viszont kb nekem is ez az érzésem,de sajna nem csak ennél a játéknál,hanem szinte mindnél.(1-2 kivétel)
Ezért is vettem egy PS3 múltkorában,mert sok játék kimaradt pár évvel korábbról ami nem tudom de valamiért jobban leköt.
0
0
0
0
Kelori avatar
@Dpoci: Nem korfüggő. 21 vagyok és a hányinger kerülget az ilyen egy kaptafára készülő, minden jellegű egyediséget és kreativitást nélkülöző játékoktól.
0
0
0
0
Aredarn avatar
@Kelori: Örülök, hogy sokan vannak ugyanazon a véleményen. 2018 Minecraftja (de az még jó is viszonylag). Csak a battle royale mindenhol. Kíváncsi vagyok hogy abból a 200m regisztráltból mennyi 11év alatti.
0
0
0
0
no avatar
@Kelori: Hidd el hogy korfüggő.Egy 45 éves ember nem tud és nem is akar annyit foglalkozni egy játékkal amennyit a kb. 8-25 évesek tudnak.A fiam 8,5 lesz és sokkal jobban játszik vele nálam, bár még nem volt "Viktoriaroyálnéja", nekem campelve másodikra sikerült, de a kézügyességem az messze elmarad .A logikám és taktikám hiába jobb nem tudok beletanulni már ebbe a 10-15 gomb kezelésbe egyszerrre.
0
0
0
0
Kelori avatar
@Dpoci: Nem a nehézséget vagy a tanulási görbét kritizáltam, hanem azt hogy egy teljesen fantáziátlan, az éppen aktuális trendet meglovagló tömegjáték.
Ezerszer többre értékelek egy jó történettel ellátott singleplayer játékot mint ezt.

Edit: és félreértés ne essék, nem a fiadat kritizálom hogy tetszik neki, abban a korban ezzel az égvilágon semmi gond nincs. Meg akinek nincs sok ideje játszani és csak beugrik napi 1-2 meccsre. Csak ne nevezzék az év játéka díjra mert attól ez fényévekre van.
0
0
0
0
Aredarn avatar
@Tyrion Lannister: Ah, I see you're a man of culture as well
0
0
0
0
Wihay avatar
Smurf accok meg minden nem csodálom 😃 Katasztrófa, ez a játék lehet a 2018 év legjobb játéka miközben "Báttle Rójál?"

- Kabaré.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció