Five Nations: előzetest kapott a magyar fejlesztésű RTS

Szerző: Pafry | 2021. April 26. | hír | 10 hozzászólás

A SilverForge csapata egy hazai fejlesztőgárda, javarészt videojátékos veteránok alkotják a magját, így nem csoda, hogy új játékuk, a Five Nations is ígéretesnek tűnik a frissen közzétett előzetes alapján.

A játék egy űrbéli kalandot fog feldolgozni stratégiai köntösbe bújtatva. Tartalmazni fog egy jó hosszú, 56 küldetésből álló kampányt, valamint egy skirmish módot, amelyben szabadon harcolhatunk a számítógép által irányított ellenfél ellen. Mindenképpen egy klasszikus RTS-nek tűnik, amely a StarCraft első részéhez hasonlatos leginkább. Valamint biztosan érkezik majd egy pályaszerkesztő is, amelyben saját kalandjainkat is megalkothatjuk, ha már minden tartalmat kivégeztünk.

A játék hamarosan, május 3-án jelenik majd meg. Amennyiben felkeltette az érdeklődéseteket, Steamen itt tehetitek a kívánságlistátokra.

Five Nations
Five Nations
Five Nations
Megjelenés: 2021. May 04. (PC)
Műfaj: Stratégia, RTS
Fejlesztő: SilverForge
Hozzászólások: 10
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
AMDMonsteR avatar
Amúgy nem tudom mennyire van meg, hogy mekkora Magyar fejlesztésű címek vannak még kint...

Crusaders sorozat, King Arthur sorozat, Incredible Adventures of Van Helsing, és amiről nem tudom, hogy nem tud szinte senki, a WH 40K széria alapja és jó része...

Ez eléggé eltörpül saját játékaink mellett
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@AMDMonsteR: Meridian és a kiegje
[LINK]

[LINK]

Everreach
[LINK]

A WH40k-val az a baj, hogy a thq szétesése után boldog boldogtalannak engedte a gameworkshop a fejlesztést és hulladék hulladék hátán született, messze alulteljesítve a dawn of war 1-2 szintjét...tényleg már csak a warhammer 40k-s láncfűrészt nem dobtak piacra pénzéhségükben, minőségi játékok helyett.
0
0
0
0
bukta2 avatar
,,magyar nyelv nem támogatott" 😂😂
0
0
0
0
no avatar
@Apor: Csak merre.

Haegemonia 2002-es megjelenése után, ami ugye egy full 3D-s, de picit egyszerűsített Imerium Galactica 2 volt, már elérték az 1998as Starcraft 1-et...
0
0
0
0
Apor avatar
@Palanova: Haegemonia jó játék. A Jupiter incidenst is szerettem.
0
0
0
0
no avatar
@Apor: Csak szerintem két külön stílus...
0
0
0
0
Apor avatar
@Palanova: Valóban, de magyar fejlesztésűek.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció