Félmillió egyidejű játékost vonzott be a Lost Ark korai hozzáférésű megjelenése

Szerző: xoki | 2022. February 09. | hír | 12 hozzászólás

A Smilegate olyan játékok nyugati kiadásával szerzett hírnevet magának, mint például a CrossfireX. A frissen megjelent Lost Ark a vállalat következő sikere, amely elég gyorsan a legnépszerűbb címek egyike lett a Steamen.

A Lost Ark egy online akció-RPG, amely Koreában, Japánban és Oroszországban egy ideje már elérhető, de most az Amazon Gamesszel kötött szerződésnek köszönhetően a nyugati piacra is eljutott. A Steamen 500 000 egyidejű játékos vágott bele a kalandba, és jelenleg is a tíz legtöbbet játszott játékok között van, miközben még csak korai hozzáférésben érhető el.

A jelenlegi játékosok mind előrendelők, akik beszerezték a Founder's Packok egyikét a korai hozzáférés érdekében. A Lost Ark igazából egy free-to-play MMO, pénteken, február 11-én pedig mindenki teljesen ingyen belevághat a kalandba, szóval az egyidejű játékosok száma is jelentősen megugrik majd.

Lost Ark
Lost Ark
Lost Ark
Megjelenés: 2022. February 11. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, MMORPG
Fejlesztő: Smilegate Entertainment
Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
bukta2 avatar
Végül 12.-én hajnali 1 előtt nem sokkal indultak el a szerverek ;)
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Még mindig ennyire népszerűek az mmo-k?
0
0
0
0
💬 3
Liptik avatar
@Warlordcommander: Ez a játék éppen egy ARPG féle MMO, én szeretem az MMORPG-ket hosszú időre lekött, igaz béna vagyok bennük.
0
1
0
0
bukta2 avatar
@Liptik: ugyan ebbe a cipőbe vagyok énis! szeretem őket mert amíg játszok, nem költöm a pénzem mert sokáig lekötnek :D de én is full béna vagyok bennük
0
0
0
0
no avatar
@Warlordcommander: Törölt hozzászólás
1
0
0
0
bukta2 avatar
E 2 játékot nem kell összehasonlítani ugyanis ez egy már több éve futó játék más régiókba jól bejáratott játék, míg a NW egy új IP volt és egyben brutál kevés content van benne...ebbe meg annyi tenni való van hogy fél év sem elég hogy kifullozzon az ember egy karaktert mert 3-4 hónap után jön az új tartalom,új class,pályarészek,dungeonok stb... és így tovább. Természetesen a hype itt is le fog ülni pár nap,hét után de jelenleg itt se győzi az amazon nyitni az új szervereket a már meglévőket meg nem győzik bővíteni,lezárni. És ez egy f2p játék így itt nem lesz olyan hogy alább hagy az érdeklődés, ráadásul egy brutál hangulatos és remek játék lett! Még 9 szint és megvagyok a szintezéssel, kezdőthet utána az end game! ;)
1
0
0
0
csibeszke37 avatar
A szerverek összerogynak az első nap az tuti.
1
0
0
0
💬 2
no avatar
@csibeszke37: Sokat nem tévedtél, nem összerogytak, hanem karbantartásra hivatkozva leállították az összeset indulás előtt majd egy "bocs, pár óra és jó lesz..." kiírással elintézték az egészet. :)
0
0
0
0
Fatotem avatar
@hasi86: Ezzel együtt halasztották a Free to Play launchot is, elvileg pár órával, meglátjuk mikorra lesz elérhető.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció