Felfedték a Star Wars Outlaws megjelenés utánra tervezett tartalmait

Szerző: xoki | 2024. August 11. | hír | 13 hozzászólás

Már nem kell sokat várnunk a Star Wars Outlaws megjelenésére, hiszen a Ubisoft nyílt világú játéka a hónap végén válik majd elérhetővé. Mivel már csak néhány hetet kell kibírni, a kiadó úgy gondolta, eljött az ideje annak, hogy felfedje, milyen megjelenés utáni tartalmakra számíthatnak a rajongók.

A Ubisoft hivatalos blogbejegyzésben leplezte le a Star Wars Outlaws következő hat hónapnyi tartalmát. Sajnos egyelőre úgy tűnik, nem terveznek nagyobb ingyenes frissítéseket, és inkább a szezonbérletekre tartogatják az újdonságokat.

A Season Pass birtokosai két történetközpontú tartalomcsomagot, illetve kozmetikai cuccokat kapnak majd. Az első történetcsomag, a Wild Card 2024 őszén érkezik, melyben Kay-t felbérlik, hogy szivárogjon be egy nagy tétű Sabacc versenyre, azonban a sztori Lando Calrissiannal való összefutását követően fog igazán kibontakozni. Ezzel együtt két kozmetikai csomag is jön: a Hunter's Legacy és Cartel Ronin. Eközben a Story Pack 2 - A Pirate's Fortune - jövő év tavaszán fog megjelenni, melynek leírása a következő: „A Trailblazer hírneve megelőzi Kay-t, amikor összefut a veterán kalózzal, Hondo Ohnakával, aki régi ügyeit akarja lerendezni egy kegyetlen kalózbandával."

A Star Wars Outlaws nagyon ígéretesnek tűnik, de mindenképpen érdemes megvárni a hivatalos megjelenését, hogy eldönthessük, a Season Pass valóban megfelelő ár-érték arányt képvisel-e. A Star Wars Outlaws augusztus 30-án érkezik.

Star Wars: Outlaws
Star Wars: Outlaws
Star Wars: Outlaws
Megjelenés: 2024. August 30. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ubisoft Massive
Hozzászólások: 13
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
VidarArt avatar
Én bizakodó vagyok... az Avatar is meglepően jó volt és keresnem kellett a bugokat (nekem legalább is PS5-n). Nem hittem annál sem a sok lehúzásnak meg, hogy a Far Cry Primal-al hasonlítgadták, ahogy ott is itt is ment az előrendelés 🤔
0
0
0
0
santakigyo avatar
Akkor mostmár tudjuk, hogy a javított és teljes változat tavasszal fog megjelenni.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@santakigyo: Melyik tavasszal? :)
0
0
0
0
Petraaa avatar
Van olyan aki ezen meglepődik? :D
0
0
0
0
💬 2
mortou4 avatar
@Petraaa: Megvárom a választ veled… 👨‍🦳
0
0
0
0
no avatar
@Petraaa: Oh Urunk csak mindennapi bug tengerünket add meg nekünk.😀
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Ezek a jàtékok szoktak a legnagyobbat pukkani...
Sok a hír róla és egy 1év múlva azt se tudod hogy létezik e még.
0
0
1
0
MrPAYER avatar
Egyáltalán nem mozgat meg ez a játék, de becsületükre váljék, hogy legalább a DLC-k tematikájába előre engednek betekintést.

Anno az AC Origins - Odyssey - Valhalla trióból a season pass-os verziót vettem megjelenés előtt, de ha jól rémlik zsákbamacska volt mind a háromnál, hogy hány sztori DLC-t fog kapni a játék, illetve azok tematikája is. (Bár mind a 3 AC-hoz szerintem kiválóak voltak a DLC-k, a Faith of Atlantis-t nem csak AC mércéjével mérve, hanem abszolút értelemben is az egyik legjobb kiegészítő amihez szerencsém volt életemben.)
0
0
0
0
💬 1
enslaved avatar
@MrPAYER: Csak megerősíteni tudom, a Faith of Atlantis zseniális volt, talán az egyik legjobb DLC ami valaha megjelent.
0
0
0
0
Twist avatar
Csak én érzem visszásnak, hogy meg sem jelent egy játék, de már beharangozták a DLC-ket? Mintha lefejlesztenék az egészet, aztán kitalálnák mit lehet belőle kivágni, hogy újra eladják...
2
0
0
0
💬 1
MrPAYER avatar
@Twist: Régóta bevett szokás, drip feeding-nek hívják egyébként. Az ilyen sztori játékoknál még hagyján, régen is voltak DLC-k single játékokhoz... az igazi gond a multiplayer játékoknál van, ahol a tartalom 50%-val jelenik meg, a másik felét pedig Battle Pass-okban adagolják amíg nem jön az új epizód.
0
0
0
0
cabus26 avatar
Bírom ezeket a mai játékokat,ha megjelenés napján v nem sokkal utána végigjátszom,már elfelejtem,hogy létezik és jönnek a DLC-t hozzá.
Az esetek 90%-ban nem szoktam a DLC-et végigvinni és az a maradék 10% is olyan címek,amiket nem rögtön játszottam végig...
1
0
0
0
Legendrush27 avatar
Már most egy vicc... Pedig vártam.
0
0
2
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció