Felfedték a Life is Strange: Remastered Collection megjelenési dátumát

Szerző: xoki | 2021. September 25. | hír | 8 hozzászólás

A Square Enix bejelentette, hogy a Life is Strange: Remastered Collection 2022. február 1-jén érkezik, amely a Life is Strange Remastered és a Life is Strange: Before the Storm Remastered játékokat fogja tartalmazni.

A Life is Strange: Remastered Collectionben a karakterek és a környezet is megújult, illetve egy új motor gondoskodik majd a megvilágításról, hogy sokkal modernebbnek tűnjön a játék. Ezenfelül a játékosok mozgásrögzítéssel felvett arc animációra is számíthatnak.

Érdemes még kiemelni, hogy a Before the Stormhoz a Deluxe tartalmak is hozzátartoznak, vagyis a különböző öltözékek és a „Farewell” epizód. A remastered verziókban a fejtörők is átestek egy kis finomításon.

Life is Strange Remastered
Life is Strange Remastered
Life is Strange Remastered
Megjelenés: 2022. February 01. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Deck Nine Games
Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
NTSC Jani avatar
Ez a remaster kiafés, inkább konzolon ér valamit a 60 fps miatt. PC-n kisebb értelme van ennek jóval, mivel már az élső rész is unlockolt fps-sel ment. Na meg egyáltalán nem csúnya ez a játék.
0
0
0
0
repulomajom-legikoz avatar
Aki még egyáltalán nem játszott ezekkel a játékokkal, jobban járnának ha az eredetieket vennék meg 75%-os akcióban. Sokáig 720p-s monitorom volt, nekem az volt a remaster amikor megint végigjátszottam 1440p-ben. Még szépen is ment, másfelől a GTA SA-tól kezdve egy halom régi játék jobban néz ki magasabb felbontáson, szóval nem kell félmilliós videokártya, hogy kiélvezze valaki a magasabb felbontású monitor előnyeit. Esetleg ha az Unreal Engine 5-öt alkalmaznák alatta és kapnánk egy ütősfilmszerű kinézetet, nem is szólnék.
0
0
0
0
💬 1
Tuhajohn avatar
@repulomajom-legikoz: Kb. 1 éve játszottam ki 4k-ban a Life is Strange-et és szerintem nagyon jól nézett ki. Pár helyre elfért volna magasabb felbontású textúra, de nem annyira fontos.
0
0
0
0
no avatar
Túltolták az egészet.
A Life is strange első része jó volt.
Nrm egy hatalmas megfejtés, de jó volt az artstyle és a hangulat.
Látták hogy megtetszett az embereknek meg a streamerek is rátettek ugye egy lapáttal gondolom az eladások segítésére, erre hozzák ki azóta a rosszabbnál rosszabb játékokat....
Minek?
Meg ezt is remasterelik? Főleg egy ilyen artstyle-nál. Mintha azt mondanák hogy a south parkot remasterelik.
0
0
0
0
Falusi15 avatar
És vajon akinek megvan a LiS és a LiS:BtS, ingyen(az túlzás azér)vagy árengedménnyel megkaparínthatják ezt?
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Falusi15: [LINK] -jelenleg 40€, és nem, nincs rajta semmiféle kedvezmény.
0
0
0
0
no avatar
Egy 6 éves játékot mi értelme remasterelni, mármint a "sok lóvé kevés munkával" hozzáállás megerősítésén kívül?
Hát nálam úgy néz ki ennyi volt a dontnod mint fejlesztő. "Egy játékos" csapat lettek aki a többi címükkel csak rombolták azt amit azzal az eggyel felépítettek. Kár érte, kiváló...
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Palanova: Jaja..

En meg kerdeztem is, igaz nem a Dontnod fejlesztette, de sokkal gyengebb volt a LiS Before mint a sima 1-es..

Ennyi volt a franchise..
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció