Fehér, lemezmeghajtó nélküli Xbox Series X készül

Szerző: xoki | 2024. March 31. | hír | 7 hozzászólás

A tesztelés alatt álló fehér Series X konzolról szóló információk után az Exputer közzétette a konzolt ábrázoló első képeket is.

Az új verzió nem rendelkezik lemezolvasóval, tehát ez az első olyan csúcskategóriás konzol az X sorozatú modellek közül, amely az említett funkció nélkül kerül a boltok polcaira, és mindössze a hűtőborda esett át egy ráncfelvarráson, más fejlesztésekre nem érdemes számítani.

Az oldal információi szerint az új modell állítólag olcsóbb lesz, mint a jelenlegi Series X, amely 499 dolláros áron került a boltokba, de a valóságban ennél olcsóbban is hozzá lehet jutni.

Jelenleg nem tudni, hogy az FTC-nek átnyújtott bírósági dokumentumokban fellelhető „Brooklin” rendszer tervezett változtatásai (például jobb energiahatékonyság) megvalósulnak-e. A korábbi hírekkel ellentétben úgy tűnik, a szóban forgó konzol előlapján nem található USB Type-C csatlakozó, viszont annak a lehetősége is fennáll, hogy a képeken látható termék nem a véglegesített kiskereskedelmi változat.

A fehér színű Series X egyelőre az egyetlen új konzol, amellyel hamarosan előáll az Xbox, de a pletykák szerint kézikonzol is várható tőlük a közeljövőben. Egy frissen felfedezett Xbox fejlesztői készlet is arra utal, hogy a vállalat hamarosan biztosan előáll majd valami újjal.

Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Dwight Schrute avatar
Ezután majd bejelentik a lemez meghajtóval rendelkező Series S-t 😁😂 vagy mint külön kapható periféria, utóbbira már volt példa az Xbox 360 esetében (tudom ott a HD DVD végett)
0
1
0
0
💬 5
Legendrush27 avatar
@Dwight Schrute: PS5 Slim ? Külön vásárolható talp és meghajtó 😅
0
0
0
0
Dwight Schrute avatar
@Legendrush27: Spoiler!
Én úgy értettem hogy Xbox esetében már volt erre példa már jóval korábban is 😁 És tudom hogy a PS5 esetében is van ilyen lehetőség 😊
0
0
0
0
Dwight Schrute avatar
@Legendrush27: De én még mindig azt mondom tartalom kell elsősorban a konzolokra. Lehet itt méregetni a két cégóriásnak ( MS, Sony) az E-pén.iszt 😁 Annak híján lehet itt adni kifelé az erősebbnél erősebbeket. Mert ez a generáció jelenleg elég "Meh" lett.
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
@Dwight Schrute: Teljes mértékben egyetértek ! Voltak jó játékok, de ezek nem lesznek legendák :/ Többet megy nálam mostanában az Xbox Classic meg a PSP, mint az jelenlegi generáció. Kínomban már az NFS-eket vettem elő PS5-ön (amiket már) SX-en végig vittem. Jöhetne egy új Forza egy Gow vagy valami teljesen új ami tényleg a konzol elé tapaszt. A GTA6, Witcher "4"-ig még sokat kell aludni 😅
0
0
1
0
Legendrush27 avatar
Elég szűk lehet az a réteg akinek a SeriesX túl drága, de nincs szüksége lemez meghajtóra , ezért nem a SeriesS-t veszi, hanem ezt.

Reméljük a Microsoft nem fogja megismételni a Sony agymenését és egy valós Handled konzolt fejelszt amihez nem kell alvóba tenni a gépet és nem csak streamleni tud.

Az elmúlt hetekben újra elővettem a PSP2004-es gépeimet 😅
3
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció