Új Xbox fejlesztői készletet jegyeztek be Dél-Koreában

Szerző: xoki | 2024. March 20. | hír | 3 hozzászólás

Egy új Xbox dev kitet hitelesítettek Dél-Koreában, és a modellszámból kiindulva nem egy ismert konzol fejlesztői készletéről van szó.

Az Xbox News for Koreans nevű X/Twitter-fiók hívta fel a figyelmünket arra, hogy a dél-koreai National Radio Research Agency bejegyzett egy új Xbox fejlesztői készletet, melynek 2089-es modellszáma eltér az Xbox Series X és az Xbox Series S megjelölésétől. Utóbbiakat körülbelül 5 hónappal megjelenésük előtt jegyeztették be, tehát ebből kiindulva ez az új modell valószínűleg fél éven belül elérhetővé válik majd.

A Microsoft állítólag nem tervez középgenerációs frissítést, ezért csak találgatni tudunk, hogy vajon miről lehet szó. A pletykák szerint egy digitális Xbox Series X érkezik, viszont ebben az esetben nem lenne szükség egy új fejlesztői készletre, hiszen a hardver nem változna, miközben a következő generációs konzol megjelenésétől még túl távol vagyunk ahhoz, hogy már most bejegyezzék azt.

Mivel az Xbox Series X/S fejlesztői készleteket kevesebb mint fél évvel a konzolok megjelenése előtt jegyezték be, valószínűleg nem kell már sokat várnunk a hivatalos információkra sem az új, titokzatos konzolt illetően.

Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Azt is mondták hogy le fog állni a konzolfejlesztéssel, s inkább kiadó lesz a MS. Mindanak mán mindent is.
0
0
0
0
Dwight Schrute avatar
Jön az Xbox Series XX és egy "portéből divájsz mellé" 😂 Viccet félretéve felesleges lesz váltani Series X-ről, de még a Series S-ről is egyelőre😛 Hiába nyomják most orrba-szájba majd ez erősebb konzolokat, tartalom, kérem szépen, az is kéne melléjük. De ez a Sony-ra is érvényes !
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Nem lennék meglepve, ha mégis egy erősebb konzol jönne PS5 Pro mintára. De a legtöbb helyen egy handheld konzolra tippelnek.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció