Fallout 76: ilyen lesz a Vault 94 raid

Szerző: xoki | 2019. August 19. | hír | 8 hozzászólás

A Bethesda legújabb blogbejegyzésében részletes információt kaptunk a Fallout 76 új, négyfős raidjének helyet adó Vault 94-ről.

A Vault 94 pacifista kertészek lakhelye volt, akik a bombázás utáni Wasteland visszaállítását kapták feladatukként, rengeteg maggal felszerelkezve. A búvóhely most már üres és a természet kezébe került, tehát a szörnyek tökéletes helyévé nőtte ki magát.

A blogbejegyzésben megemlítették, hogy akár egyedül is nekivághatunk, ha elég rátermettnek érezzük magunkat, de mindenképpen három másik játékossal összefogva haladhatunk majd a leghatékonyabban. Az új raid esetében más csapatok/játékosok nem szakíthatnak majd félbe bennünket, illetve az erősebb játékosok előrehaladása sem fogja megnövelni az ellenségek szintjét.

A Vault 94 három különböző feladat helyszíne lesz. Mindegyik egy hétig lesz elérhető, azt követően pedig a következő kerül a helyére. Mindegyik küldetéshez három nehézségi szint is társul, és minél magasabb nehézségi szinten játszunk, annál jobb cuccokat szerezhetünk majd. A zsákmányok közé tartozik egy új páncél, valamint a „Vault 94 steel” a craftoláshoz.

Bővebb információt a hivatalos oldalon található blogbejegyzésben találtok. A Vault 94 augusztus 20-án válik majd elérhetővé.

Fallout 76
Fallout 76
Fallout 76
Megjelenés: 2018. November 14. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Bethesda Game Studios
Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Thespartan avatar
F*stalicska!.. Én imádtam a Fallout 4-et annak ellenére,hogy k*rvasok bug volt benne,de ez már túlmegy mindenen.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Én még mindig szivesebben játszok a fallout 4-el mint hogy ezzel játszanék a fallout az nem multira való az csak single-be jó persze ez saját vélemény

Ez olyan lenne mintha az ediigi csak multiba jo battlefieldet az új részt úgy jelentenék be hogy egy open world single player game lenne
0
0
0
0
💬 1
bitpork avatar
@gyuri191: Pontosan. Standalone single kellett volna belőle.
0
0
0
0
susguy avatar
Tekintve a mai trendet, csodálkozom hogy nem "Raid Vault 51" lett a neve.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@susguy: Vagy "Vault 51's Battleground" esetleg "Vaultnite 51's Battleground"
0
0
0
0
bitpork avatar
NaCCerű! Már csak az a hír kellene h megszűnt a Fallout 76 és még érdekelne is.
0
0
0
0
💬 2
tamas98765 avatar
@bitpork: 3 pont a griffendélnek!!! 😂
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció