Fallout 76: előfizetéses rendszerrel került be néhány régóta várt funkció

Szerző: xoki | 2019. October 23. | hír | 28 hozzászólás

A Bethesda bejelentette a Fallout 76 új, előfizetéses rendszerét, amely különböző extra funkciókat tesz elérhetővé a játékban. Ezek nagy részét már régóta várják a rajongók, így valószínűleg nem mindenki örül majd ennek a hírnek.

Az előfizetői szolgáltatás a Fallout 1st nevet kapta, és havi 15 euróba kerül, de lehetőségünk van egyéves előfizetésre is beruházni. Ebben az esetben 120 eurót kell kicsengetni, vagyis havi 5 eurót spórolhattok. A Fallout 1st előfizetők lehetőséget kapnak „Private World” létrehozására, ahova maximum hét barátot invitálhatnak. Ezenkívül pedig akár egyedül is játszhatnak majd. Erre a lehetőségre már régóta vártak a rajongók, és jelen esetben csak a Private World tulajdonosa kell, hogy Fallout 1st előfizető legyen. Ezekhez a világokhoz hamarosan a mod támogatás is elérhetővé válik. A prémium tagság mellé 1650 Atom is jár minden hónapban, amelyet a játékbeli áruházban tudtok elkölteni. Ezeken felül pedig ott lesz még az úgynevezett Scrapbox, amelybe végtelen mennyiségű alapanyagot pakolhatunk, illetve egy sátor, amely egy újabb gyorsutazási pont is egyben. Természetesen nem maradt ki az egyedi felszerelés és az emote pack sem.

Elég érdekes lépés ez a Bethesda részéről, és ha figyelembe vesszük a megjelenés óta folyamatosan érzékelhető problémákat, érdekes lesz látni, hány játékos él majd az előfizetés lehetőségével. A Fallout 1st-ről bővebb információt a Bethesda bejelentésében találtok, előfizetni pedig itt tudtok.

Fallout 76
Fallout 76
Fallout 76
Megjelenés: 2018. November 14. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Bethesda Game Studios
Hozzászólások: 27
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
xoki avatar
Ebből külön cikket nem készítek, szóval csak itt hagyom a linket 😂😂😂 A bethesda előtt megszerezték az alábbi domaint

[LINK]
0
0
0
0
💬 2
susguy avatar
@xoki: Azon se lepődtem volna meg ha ez az official oldal az update-hez 😆
0
0
0
0
Apor avatar
@xoki: A végén lehet, hogy a Star Wars Battlefront 2 babérjaira törtnek.

A tengely negatív szakaszán.

😆 😆

"Sex tent "

https://giphygifs.s3.amazonaws.com/media/1PgPvWLfXGkCY/giphy.gifhttps://media0.giphy.com/media/O5NyCibf93upy/source.gifhttps://i.pinimg.com/originals/aa/9f/a4/aa9fa4fa15ce1104b2b37c097851933b.gifhttps://media.giphy.com/media/11nMd5cwGTfSTu/giphy.gif
0
0
0
0
Apor avatar
@Napil: Zseniális 😆
0
0
0
0
foley951 avatar
úgy néz ki ez a vault boy, mint egy 19. század végi máv kalauz
0
0
0
0
💬 1
Scorn Face avatar
@foley951: Aki kétes mosollyal az arcán kacsint rád, mert jegy nélkül tartózkodsz a vonaton.
0
0
0
0
no avatar
Akkor valóban ennyire rosszul megy a szekér.. Talán dolgozni kellett volna a játékon és nem félkészen kiadni..
0
0
0
0
pcboy avatar
De ha tegyük fel akkora nagy sikere lenne vagy sokkal jobb mnit a 3 vagy 4 akkor megérteném. De koommentben és videókbna láttam hogy elég buggos és nem hoozza a fallout hangulatot ezért megse vettem. Jobbá kellett volna tenni nem meg előfizetéssé tenni. Bethesdánál lecserélték a fejest vagy mi? Nem feltétlenül kell konkurens hogy tönkremenjenek. Szerintem örülhetnek, hogy a doom meg a fallout 4 hoz még nekik bevételt.

Lehet még se a sw battlefront 2 lesz a legbotrányosabban induló játék😃 Úgy tűnik e téren is kell versengés 😆
0
0
0
0
kimi100 avatar
Ezt szerintem direkt csinálták... a negatív marketing is marketing. (amíg nincs korlátozva a játékipar addig azt csinálnak meg azt hazudnak amit akarnak... )
0
0
0
0
kaland21 avatar
Nem értem a Bethesdát ennyire fos játékot kiadni majd még előfizetésessé tenni amit megveszel teljes áron hát ez kegyetlen nagy szégyen a Bethesda részéről és nem is értem minek erőltetni ennyire ezt a Falloutnak nevezett szarkupacot!!!
0
0
0
0
yericho500 avatar
nekem meg van. még a coop része jó is lenne,ha nem szakadna szét a retkese állandóan szerver hiba miatt,meg társai.
de amúgy egy rakat szar. 😆 todd howard is orálísan leszivattyúzhatja magát szépen. remélem a T.E.O.S. VI. nem *** el.... 😊
0
0
0
0
santakigyo avatar
Lesz erre is vevő. Nem hülyék azt árulni amit nem venne senki.
0
0
0
0
💬 1
susguy avatar
@santakigyo: Nem az a gond hogy ők nem hülyék azt árulni amit nem venne senki; a vásárlók olyan hülyék hogy nem tudnak olyat árulni amire ne venne senki. A következő Fallout szólhatna arról hogy a festéket kell nézni ahogy a szárad falon és akkor is lennének emberek akik védik őket.
0
0
0
0
Kiki4444 avatar
Biztos ennél a játéknál is a növekvő fejlesztési költségek indokolják a micro tranzakció szükségességét...
Resident Evil 7, Remake Resident Evil 2 köszöni szépen hozza a lóvét enélkül is.Capcomnál vagy zseni a gazdasági diri,vagy adót csalnak.Kúva anyjukat.X D
Fizika,szimulációk,sérülésmodellezésbe bő 10 éve nincs előrelépés.Inkább csökkenteni kéne a dinamikus grafika és a statikus grafika közötti különbséget.
Tök jó hogy a leképzés még mindig fejlődik,de mivel évekkel ezelőtt elértük a közel/valós foto realsztikus szintet, a játék élményre nincs hatással.Ugyanazért a játék élményért meg nem vagyok hajlandó többet fizetni.Ghost Recon Wildlands/R6 Siege féle évenként megjelenő Passak jöhetnek, töredék fejlesztési költség árán tudnak újra pénzt kiszedni a játékból, viszont mi playerek is kapunk plusz tartalmat-mindenki jól jár.És itt meg is kell húzni a határt,eddig és nem tovább.Én így látom.
0
0
0
0
susguy avatar
"A Bethesda ismét megszopatja a saját vásárlóit."
https://i.imgur.com/sohWhy9g.png
0
0
0
0
Apor avatar
@lived: 1000% igazsága van.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Teljes árú játék és még előfizetős rendszer is kell bele?
0
0
0
0
bitpork avatar
Ez már szánalmas 😞
0
0
0
0
Apor avatar
Szépen lassan elsüllyed ez a játék is a videojátékipar pöcegödrében.

Komolyan... előfizetés erre a sárkupacra ? A Fallout 4 kiváló rész lett, inkább ahhoz adjanak ki...*köhintés* néhány eurós kiegészítőt, pályát, fegyvereket, de komolyan ezt a 76-ot nagyon nem kéne erőltetni...nagyon nem kéne...
0
0
0
0
💬 3
Rocky12 avatar
@Apor: Teljes mértékben igazad van!
0
0
0
0
susguy avatar
@Apor: Szépen lassan? Bruh, ez a gödör aljáról indult, de nem volt elég nekik ezért tovább mélyítik.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@Apor: Igen lenne még mivel bővíteni a negyedik eresztést bőven...
0
0
0
0
Rocky12 avatar
Loot boxok, ilyen boxok, olyan boxok, skinek, kiegészítők, dlc-k, anyja kínja... Mostmár ez is.. Én furának tartom ezt az egészet. ,,Fallout 76 előfizető vagyok" LOL!
0
0
0
0
gigazte avatar
Eddig is lehúzás volt ez a játék, de a szarnak még adtak egy pofont... 😆
0
0
0
0
TRACERHD avatar
Csoda hogy ez még nem elérhető Play Store-ban 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció