Fallout 76: egy hetet késik a Wastelanders frissítés

Szerző: xoki | 2020. March 26. | hír | 6 hozzászólás

A Bethesda Twitteren kifejtette, hogy a koronavírus miatt kialakult helyzetre való tekintettel ők is távmunkára váltottak át, és amikor csak lehet, limitálni próbálják a személyes interakciókat. Emiatt a munkavégzés sajnos nem folyik olyan gördülékenyen, mint korábban, így a Fallout 76 Wastelanders fontos utolsó teszteléseit sem tudták megfelelően elvégezni.

A tesztek elvégzése nélkül ilyen formában nem jelenhet meg az új frissítés, ezért kénytelenek voltak elhalasztani azt. Szerencsére csak egy héttel kell tovább várnunk, vagyis április 7-e helyett most már április 14-étől válik majd elérhetővé.

A Wastelanders az eddigi legnagyobb frissítés lesz, amelyben rengeteg régóta várt funkció és újdonság (például NPC-k) is helyet kapott. Az új feladatok mellett a főküldetést is átalakították, valamint új frakciók és helyszínek várják a játékosokat. Társakra is szert tehetünk, akiknél a románc lehetősége is megnyílik, mindehhez pedig egy Fallout 3 stílusú párbeszéd rendszer társul majd.

Fallout 76
Fallout 76
Fallout 76
Megjelenés: 2018. November 14. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Bethesda Game Studios
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Gomi87 avatar
ez a game még van? mikor én egy free hétvégén probáltam akkor sem kellet senkinek és még lovét is kérnek érte még mindig?
0
0
0
0
Twist avatar
Oh, nem is gondoltam, hogy tényleges munka van emögött a... khm... játék? mögött 😂
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
yericho500 avatar
játszanak még vele a vér fallout fanatikusok.
én imádtam a sorozatot. day 1 vettem meg .akkora arcon baszás volt.h az nem igaz... 😆
leszedem majd ezzel az updattel.kb tavaly óta nem nyúltam hozzá. 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció