Ezért nem készült új Splinter Cell és Prince of Persia játék

Szerző: xoki | 2018. October 02. | hír | 24 hozzászólás

A Ubisoft sok népszerű és sikeres szériával büszkélkedhet, ellenben az utóbbi évek során néhány játékukról szinte semmit sem hallhattunk.

Ott van például a Splinter Cell vagy a Prince of Persia, amelyek népszerűségük ellenére sem kaptak régóta folytatást. A Ubisoft kreatív vezetője, Serge Hascoet mindkét játékot kedveli és harcolnak az erőforrásokért, hogy elkészülhessenek a várva várt folytatások. Hascoet azt is elárulta, hogy a Prince of Persia készítésével az Assassin's Creed miatt hagytak fel, ugyanis annak prototípusában sokkal több lehetőséget láttak. Jordan Mechner, a széria megalkotója még az év elején elmondta, mindent megtesznek, hogy elkészülhessen, és körülbelül ennyiben ki is merül az, amelyet a folytatással kapcsolatban tudni lehet.

A Splinter Cell esetében már nagyobb az esély egy új részre. Az E3 során a Ubisoft vezérigazgatója, Yves Guillemot azt mondta, hogy nagyon szeretnék ha visszatérne a széria. Természetesen ez nem ér fel egy bejelentéssel, viszont kiindulva abból, hogy Sam Fisher felbukkant a Ghost Recon Wildlands-ben, jele lehet annak, hogy a széria hamarosan visszatér.

A Beyond Good and Evil szintén egyike a sokáig szüneteltetett szériáknak, viszont már tudjuk, hogy készül a következő rész. Reméljük a fent említett szériákra is hamarosan sort kerítenek majd. Ti melyik játék folytatását várjátok legjobban?

Prince of Persia: The Forgotten Sands
Prince of Persia: The Forgotten Sands
Prince of Persia: The Forgotten Sands
Megjelenés: 2010. June 08. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Platform
Fejlesztő: Ubisoft Montreal
Hozzászólások: 24
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MaximumGame avatar
Hát ha nem olyan örök életed lesz mint a legrégebbi PoP ban akkor jöhet 😃 amúgy meg felejtsék el a játékot ha megint olyat akarnak 😀
0
0
0
0
💬 2
KalmarErik avatar
@MaximumGame: Miért akad fel mindenki ezen? Komolyan egy jelentéktelen kis játékmeneti dolgon így fennakadni.
0
0
0
0
no avatar
@KalmarErik: Szerintem nagyon nem mindegy, hogy például
- 100/80 hp-val nekimész-e egy mobnak ami lever rólad 75hp-t mire megölöd és reménykedsz hogy találsz hp töltőt a következő mob előtt, vagy gondolkodás nélkül nekimész majd vársz 10 másodpercet mire visszatölt és mész tovább.
- 3 szivecskével nem biztos hogy nekimész egy 5 szivecskés basának, ha nem tudod merre van a következő hp töltő és csak abban bízol, hogy jól tudod blokkolni a hárításait.
0
0
0
0
neuroflex avatar
Akkor röviden soha nem készül el 😞
0
0
0
0
KalmarErik avatar
"Az Assassin's Creed miatt nincs PoP" Kill with fire.

U.I.: Amúgy meg már odáig jutott a dolog, hogy azon kellett felkapjam a fejem hogy az év elején a Shadow and the Flame mobilos változatához érkezett... patch. Mondjuk ha újra egy ilyen Forgotten Sands szerű szörnyszülöttel tudnak újra előrukkolni akkor inkább ne. Amúgy meg 2008 reboot f+ckin perfect.
0
0
0
0
santakigyo avatar
Talán jobb is, hogy nem alázzák szét az összes régi nagy neveket.
0
0
0
0
joshsword avatar
Tudom, h nem ide passzol, de egy Severance: Blade of Darkness folytatás csillapítaná az étvágyam 😀
0
0
0
0
💬 1
foley951 avatar
@joshsword: Hogy az mekkora egy játék volt 😃 A lovaggal imádtam kipörgetni, max páncéllal a végén. Bátyám meg az óriással ment mindig.
0
0
0
0
susguy avatar
Prince of Microtransactions: The Forgotten Scams
0
0
0
0
Unstoppable avatar
The Persian Sand Assassin of Time's Creed. Megjelenés: ~2020

Spoiler!
#KAPPA
0
0
0
0
enslaved avatar
Prince Of Persia, ill. az első három rész remasterelve.
0
0
0
0
no avatar
Prince of persia egyértelműen. Egy olyan rebootnak örülnék mint a resident evil 7 vagy a 2013as tomb raider.
0
0
0
0
AttiS avatar
A jó "öreg" Prince of Persia... milyen jó is volt 😀 12 éve már 😲 Akkoriban pörgött nálam az NFS U2,GTA SA és a PoP.. 😊 Én egy normális remake-el is megelégednék és leginkább a warrior withinből 😎
0
0
0
0
ichigo23619 avatar
még ha nem folytatást csinálnának hanem az első 3 rész remasterjét olyan grafikával mint az átvezetőkben az még f@sza is lenne.
0
0
0
0
odinx avatar
Nekem a 2008-as részt leszámítva mindegyik rész tetszett. Emlékszem mennyit szívtam a Dark Prince részeknél (Prince of Persia: The Two Thrones). Gyorsan kellett öldökölni, mert le ment az életcsík. Sajnos azt a részt csak csalással sikerült végigvinni. De a mai napig a kedvencem. Mondjuk nekem jobban tetszett a vízívás-életvisszatöltés, mint a Forgotten Sandsben. De nem volt rossz játék az sem.😀
0
0
0
0
💬 4
WeKing avatar
@odinx: Ja, a 2008-as rész elég izé volt, bele kezdtem de abba is hagytam..

Dark Prince-el én is sokat szívtam 😃 de nem volt az azért olyan lehetetlen, a Warrior Within szerintem sokkal nehezebb volt 😉
0
0
0
0
no avatar
@WeKing: Szerintem is . Az időben ugrálás és a Amikor kerget a szörnyike az brutálabb volt.
0
0
0
0
odinx avatar
@WeKing: Hát igen, a Dahaka nem volt rossz, párszor újra kellett indítanom a menekülős pályákat.😆
0
0
0
0
KalmarErik avatar
@odinx: Jó a Forgotten Sands-t ne említsük nevén, a 2008-s rész után az egy bűncselekmény. 😃
0
0
0
0
Rocky12 avatar
Nagy kár 😞 "gyerekkoromban" (kb. 9 éve) nagyon szerettem a Prince of Persia-val játszani. Én is elfogadnék egy Perzsiában játszódó AC-t mondjuk. Meglátjuk mit hoz a jövő
0
0
0
0
no avatar
Nesze semmi, fogd meg jól.

Semmi új nincs ebben a "hír"-ben ami hírnek minősülne.

Azt eddig is tudtuk, hogy a PoP utódja az AC, illetve hogy az AC a PoP-ból nőtt ki. Kedveltem a PoP: Sands of Time-ot, pláne a vicces narratívát, de nem nem hiányzik a folytatás. Az éves falmászós adagomat megkaptam az AC-kból, a PoP története meg nem volt akkora wasistdas ami miatt folytatásért kiáltana. Már a sokadik Tomb Raidernél is uncsi volt hogy mindig pont ő bukkan rá valami olyanra ami elpusztíthatja a világot és persze csak ő oldhatja meg a helyzetet.
Extrém esetben egy Perzsiás AC jöhet.

Splinter Cell-t csak az első két részig követtem, utána érdektelen lett részemre. Sokkal jobb karaktereket és történetet is alkotott Tom Clancy, amikből sokkalta jobb játék lenne, mint amiket most a nevével adnak el. Kétségtelen, hogy van fantázia az SC történetében is, még úgy is ha összevonják egy meglévő címmel, ahogy tették a Wildlandsben.
0
0
0
0
💬 1


Elfelejtett jelszóRegisztráció