Ezért kell sokat várnunk a következő Splinter Cell-játékra

Szerző: xoki | 2019. April 09. | hír | 5 hozzászólás

A Splinter Cell Blacklist megjelenése óta már több mint öt év telt el, ezért nem meglepő a rajongók türelmetlenkedése. A játékosok már régóta tudni szeretnék, mikor tér vissza Sam Fisher, és most a Ubisoft vezérigazgatója, Yves Guillemot hajlandó volt magyarázatot adni a hosszú kihagyásra.

Yves Guillemot az IGN-nek mondta el, hogy addig biztosan nem készül el az új rész, amíg valami eredeti ötletet nem sikerül belecsempészniük. Ezenkívül állítása szerint a fejlesztőcsapatok a rajongók által keltett nyomás miatt nem szeretnének a projekten dolgozni. A harmadik ok pedig a Ubisoft más játékainak (például Assassin's Creed) gyors és folyamatosan növekvő népszerűsége, amely ahhoz vezetett, hogy a cég inkább azokra kezdett el fókuszálni a Splinter Cell helyett.

A Ghost Recon Wildlands egy elég erős utalást tartalmazott a következő Splinter Cell-játékkal kapcsolatban, illetve a Far Cry New Dawn egyik easter eggje is utalt a franchise visszatérésére. Ezeken kívül kiderült még, hogy a Splinter Cell eredeti dizájnere, Clint Hocking visszatért a stúdióhoz, aki egy eddig bejelentetlen projekten kezdett el dolgozni, amely sokak szerint a Splinter Cell visszatérését erősítette meg.

A széria biztosan visszatér majd egyszer, és ha a Ubisoft már dolgozik a következő részen, akkor legkorábban valószínűleg az idei E3-on kerülhet sor a bejelentésre.

Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist
Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist
Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist
Megjelenés: 2013. August 20. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Lopakodó
Fejlesztő: Ubisoft Toronto
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
santakigyo avatar
Tök jó.Egyetlen értelmes cím ami még érne is valamit de nem adják ki mert az AC-ről le kell még húzni pár bőrt.
A lényeg majd kiadják akkor ha a nép megunta az AC szériát.Kérdés,hogy az mikor jön el?
0
0
0
0
Csicso avatar
"addig biztosan nem készül el az új rész, amíg valami eredeti ötletet nem sikerül belecsempészniük. Ezenkívül állítása szerint a fejlesztőcsapatok a rajongók által keltett nyomás miatt nem szeretnének a projekten dolgozni. "

Ez korrekt válasz. Ritka az ilyen.
0
0
0
0
Andris18 avatar
Minél később adják ki annál magasabb lesz a mérce. Adjanak ki egy rosszat majd utána bármi jön, jónak lesz elkönyvelve 😂😂
0
0
0
0
no avatar
Szóval akkor aki visszatért a stúdióhoz Ő dolgozik egyedül az "állítólagos" játékon, mert a fejlesztő csapat nem akar a játékhoz nyúlni mert nagyon sokan várják a visszatérését. Az GG.
0
0
0
0
💬 1
enslaved avatar
@LordSzalko: A Blacklist volt az egyik nagy kedvencem, bízom benne hogy lesz folytatása, ami ugyanazt a vonalat követi mint ez a rész.
Ha szimplán csak lopakodni lehet majd benne akkor számomra felejtős eleve, a Blacklist mesterien ötvözte a két stílust. A Hitman esetében sem jött be csak az Absolution.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció