Menu
Ezért kell sokat várnunk a következő Splinter Cell-játékra
Szerző: xoki, 2019. április 09., hír

A Splinter Cell Blacklist megjelenése óta már több mint öt év telt el, ezért nem meglepő a rajongók türelmetlenkedése. A játékosok már régóta tudni szeretnék, mikor tér vissza Sam Fisher, és most a Ubisoft vezérigazgatója, Yves Guillemot hajlandó volt magyarázatot adni a hosszú kihagyásra.

Yves Guillemot az IGN-nek mondta el, hogy addig biztosan nem készül el az új rész, amíg valami eredeti ötletet nem sikerül belecsempészniük. Ezenkívül állítása szerint a fejlesztőcsapatok a rajongók által keltett nyomás miatt nem szeretnének a projekten dolgozni. A harmadik ok pedig a Ubisoft más játékainak (például Assassin's Creed) gyors és folyamatosan növekvő népszerűsége, amely ahhoz vezetett, hogy a cég inkább azokra kezdett el fókuszálni a Splinter Cell helyett.

A Ghost Recon Wildlands egy elég erős utalást tartalmazott a következő Splinter Cell-játékkal kapcsolatban, illetve a Far Cry New Dawn egyik easter eggje is utalt a franchise visszatérésére. Ezeken kívül kiderült még, hogy a Splinter Cell eredeti dizájnere, Clint Hocking visszatért a stúdióhoz, aki egy eddig bejelentetlen projekten kezdett el dolgozni, amely sokak szerint a Splinter Cell visszatérését erősítette meg.

A széria biztosan visszatér majd egyszer, és ha a Ubisoft már dolgozik a következő részen, akkor legkorábban valószínűleg az idei E3-on kerülhet sor a bejelentésre.

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 5
santakigyo avatar
3 hónapja | 2019. 04. 11. 15:17:49
#
Tök jó.Egyetlen értelmes cím ami még érne is valamit de nem adják ki mert az AC-ről le kell még húzni pár bőrt.
A lényeg majd kiadják akkor ha a nép megunta az AC szériát.Kérdés,hogy az mikor jön el?
Csicso avatar
3 hónapja | 2019. 04. 10. 11:46:23
#
"addig biztosan nem készül el az új rész, amíg valami eredeti ötletet nem sikerül belecsempészniük. Ezenkívül állítása szerint a fejlesztőcsapatok a rajongók által keltett nyomás miatt nem szeretnének a projekten dolgozni. "

Ez korrekt válasz. Ritka az ilyen.
Andris18 avatar
3 hónapja | 2019. 04. 09. 22:08:44
#
Minél később adják ki annál magasabb lesz a mérce. Adjanak ki egy rosszat majd utána bármi jön, jónak lesz elkönyvelve :?:?
LordSzalko avatar
3 hónapja | 2019. 04. 09. 20:12:27
#
Szóval akkor aki visszatért a stúdióhoz Ő dolgozik egyedül az "állítólagos" játékon, mert a fejlesztő csapat nem akar a játékhoz nyúlni mert nagyon sokan várják a visszatérését. Az GG.
enslaved avatar
3 hónapja | 2019. 04. 09. 20:46:32
#
@LordSzalko: A Blacklist volt az egyik nagy kedvencem, bízom benne hogy lesz folytatása, ami ugyanazt a vonalat követi mint ez a rész.
Ha szimplán csak lopakodni lehet majd benne akkor számomra felejtős eleve, a Blacklist mesterien ötvözte a két stílust. A Hitman esetében sem jött be csak az Absolution.


Lite versions: