Ezekre a nagyobb változtatásokra számíthatunk a Resident Evil 4 Remake-ben

Szerző: xoki | 2023. February 02. | hír | 2 hozzászólás

Friss részletek láttak napvilágot a márciusban érkező Resident Evil 4 Remake és az eredeti játék közötti különbségek kapcsán. Sajnos nem mindenki fog örülni a változtatásoknak, mivel a felújított játék több klasszikus, de egyben régimódinak ható játékelemet is elhagy.

Mint kiderült, elbúcsúzhatunk a QTE elemektől, illetve Leon elpusztíthatatlan késétől is, cserébe viszont a Capcom vadonatúj mellékküldetésekkel bővíti majd ki a játékot. A Game Informer jelentése szerint a Resident Evil 4 Remake klasszikus, tetris-szerű inventory rendszere mellett a kések tartóssága is további fejfájást okoz majd, mivel a közelharcot preferáló játékosoknál mindig kell lennie tartaléknak.

Ashley - vagyis az a védelemre szoruló NPC, aki a játék nagy részében követni fog - régimódi életerősávját is lecserélték, melynek köszönhetően ezentúl nem fog szinte azonnal elhalálozni, hanem lehetőségünk lesz újra lábra állítani a teljes kudarc előtt.

A Capcom sajnos nem sok információval látott el bennünket az új mellékküldetések kapcsán, de remélhetőleg olyan extra tartalmakról van szó, amelyek valamelyest kibővítik a történetet, illetve a karaktereknek is nagyobb szerepet ad majd.

Resident Evil 4 Remake
Resident Evil 4 Remake
Resident Evil 4 Remake
Megjelenés: 2023. March 24. (PC)
Műfaj: Akció, Túlélő-horror
Fejlesztő: CAPCOM
Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
enslaved avatar
El ne csesszétek az eddigi legjobb Resident játékot! Igazság szerint már a 3. rész felújított verziója sem volt akkora szám (főleg a szenzációsra sikeredett 2. rész után), de ezt a rész elbaltázni szentségtörés lenne.
1
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció