Ezek voltak a gaming világ legjobb áprilisi tréfái 2020-ban

Szerző: xoki | 2020. April 04. | hír | 22 hozzászólás

Mint minden évben, a különböző vállalatok most is előálltak valamilyen tréfával, érdekességgel április 1-jére. A koronavírus okozta helyzet miatt akadtak olyanok is, akik ezúttal inkább komolyra fordították a szót, mint például a Discord. Na de nézzük, idén melyek voltak a gaming világ legjobb tréfái!

Az Overwatch hősei nagy, kikerekedett szemeket kaptak.

Valószínűleg inkább lehet furcsának nevezni, mint viccesnek, de a GTA Online és az RDR2 területeit ellepte a hó. A GTA Online játékosai pedig hógolyót is dobálhattak egymásra.

A Guild Wars 2-t ellepték az óriási macskák, és ha ezen a héten bejelentkeztek, még mindig találkozhattok velük. Ehhez olvassátok el a King of All Cats üzenetét, és igyátok meg az ott található titokzatos bájitalt.

A Pong mostantól egy RPG, ráadásul nem is áprilisi tréfáról van szó, miközben sokan annak hitték.

A Monster Boy fejlesztője bejelentette a DuckTales Quackshots című játékot, 12 órával később pedig felfedte, hogy igazából csak viccnek szánta. Valószínűleg sokan szomorúak lesznek emiatt, amelyet a közzétett képek alatti hozzászólások is bizonyítanak.

A Crytek frissítette a crysis.com oldalt, ahol egy új képet tettek közzé. Sajnos a HTML forráskód az alábbit tartalmazta: Crysis, FPS, Crytek, Video game, April Fool, Launch. Szóval úgy tűnik, egy ideig még biztosan nem kapunk új részt.

A Space Thunder a War Thunder űrben játszódó verziója, ráadásul a tréfa ellenére április 6-ig játszható is.

Minden játékban vannak kisebb-nagyobb bugok, de a Landfall előállt egy új DLC-vel, amely további 11 új bugot hoz magával a játékukba. Íme a Totally Accurate Battle Simulator Bug DLC trailere:

A Star Citizen bolygói laposak lettek.

A Ubisoft bejelentette a For Honor: Mini Editiont, amely elég szórakoztatónak tűnik és ki tudja, egyszer akár valóban meg is jelenhet majd.

Ha esetleg kimaradt volna valami érdekesség, akkor nyugodtan írjátok meg kommentben!

Hozzászólások: 22
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
God of war part 2 kimaradt.
0
0
0
0
Danidulo avatar
A For Honor: Mini Edition végül egy event szerű játék mód lett, kicsi karakterek nagy fegyverekkel, rendkívül vicces és egyedi lett az Ubisoft-ol.
0
0
0
0
cabus26 avatar
Inkább fejlesztenének,mintsem ilyen baromsággal töltik el az idejüket!
0
0
0
0
💬 1
susguy avatar
@cabus26: Mert ezen az 5 percet igénylő poénokon múlik minden.
https://i.imgur.com/aQuxrWb.png
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Crytek "poénja" inkább volt ízetlen, mint jó. Minden Crysis rajongó várja már a folytatást erre ezek meg ilyenekkel viccelődnek.
0
0
0
0
💬 13
RaggaBone avatar
@Tuhajohn: a Crytekes poén nekem sem adta....bár annál egyből leesett hogy apr1 de akkor se volt "vicces".
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
@RaggaBone: Amúgy kinél vannak a jogok? Ea-nél vagy a Crytek-nél?
Amúgy én jobban örülnék egy Crysis 1 és Warhead remasternak, mint egy folytatásnak. Már csak azért is mert elég rosszul vannak optimalizálva. Épp most játszom az egyest és 1440p-ben AA nélkül vannak részek ahol beesik 60 alá az FPS. Árnyékokat és az árnyékolást meg fel se tudom tenni nagyon magasra mert akkor meg 30 fps-em van. Arról nem beszélve, hogy 4k-ban a vsync 30-ra lockol, kétszer sikerült 60-ra fel vinnem, de azóta se jött össze, ezért van 1440p-ben.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@Tuhajohn: A Crysis csak ne álljon be a remasterek sorába. Nem oda való cím véleményem szerint. Ha Crysis akkor csak folytatást adjanak és kész.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
@Scorn Face: Nekem egy optimalizáló update is elég lenne.
0
0
0
0
RaggaBone avatar
@Tuhajohn: Szerintem EA. Én a Warhedbe kezdtem bele 😃 Még a mai vasat is térdre teszi 😃 Egyébként ez a játék szerintem nem hivatalosan a gamerek/tunnerek benchmark-jává nőtte ki magát.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
@RaggaBone: Hát igen, de szerintem csak a rossz optimalizáció miatt teszi térdre a gépeket. Félre értés ne essék: mai napig brutál jól néz ki, csak azért nem reális, hogy egy 2080Ti is beesik 60fps alá 4k-ban.
0
0
0
0
RaggaBone avatar
@Tuhajohn: Ritka rosszul lett megírva ez tény. De nem sok címet tudnék mondani ami ennyire jól öregedett mint ez. (legalábbis látványban) Báááááár így belegondolva asszem 2007 körül jött ki az Unreal Tournament 3 is ami azért szintén elég szép ma is, töredék gépigénnyel. Nagy név a Crysis a pc gamingben az biztos. De lényeg a lényeg, a crytek bekaphatja a hülye vicceivel együtt.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
@RaggaBone: Lehet a fizika miatt van ennek ekkora igénye. Minden szarság mozdítható a pályákon.
Épp ma fejeztem be az egyest és a végén elég sok helyen lement az fps-em, a crasheket nem is mondom. Csak az utolsó pályán valami 5x kilépett.
Aztán pár perce, crashelt ki a Warhead is. De a Warhead fényévekkel jobban fut.
0
0
0
0
RaggaBone avatar
@Tuhajohn: Na a droppokat el is hiszem , szereti nagyon....egyébként a 3.-at te végigtoltad? Minden részt szénné játszottam de a 3at valahogy nem sikerült, egyszerűen ráunok hamar, míg a 2-nél ez nincs így, ott még a kis bizbaszokat is összeszedegedtem. (itt jelezném hogy számomra a második rész volt a csúcspont)
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
@RaggaBone: Én régen végigtoltam mindet (törtben, de erről senkinek egy szót se!). A Crysis 1 régen nem jött be (túl fiatal voltam valószínűleg). A Warhed-et szerettem, de lehet csak a szinkron miatt. A 2-t régen én is imádtam. A 3-mas is tetszett.
De most megvettem mindet a karantén idejére. Eddig az 1-es és a Warhead-et fejeztem be, holnap belekezdek a 2-esbe. De ezúttal az egyes nagyon tetszett. Wathead pedig bebizonyította, hogy nem csak a magyar szinkron miatt tetszett régen. Tényleg jó játékok, de nagyon nagy kár a sok fps droppért és crashelésért.
0
0
0
0
RaggaBone avatar
@Tuhajohn: Meghoztad a kedvet nekem is. Holnap meló után ugrok is neki a kettőnek. Nincsen rózsa tövis nélkül.....már ami a droppokat meg a crash-eket illeti.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
@RaggaBone: Bölcs szavak.
Jó Crysis-ozást!
0
0
0
0
gigazte avatar
Eközben a Borderlands 3-ban Moze Iron Bear -jét, Fl4k állatait, Zane Digi klónját, és drónját lekicsinyítették!
0
0
0
0
Andor1997 avatar
War Thunderesek mindig valami jót találnak ki,kár hogy belőlük egy sem valósul meg. Némelyik ,csak április 1-re összeállított vicc eventjük minősége egy különálló játékot is megérhetne akár...bár a mostani pont nem jött be annyira,ettől függetlenül a többiből 2015-ig visszamenőleg érdemes volna néhány a külön megcsinálásra. 😃 Ha másnem idiótáskodásból funból.
0
0
0
0
Apor avatar
A lapos bolygók valóban ötletes ! 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció