Ezek a játékok lesznek elérhetők a Uplay+ előfizetők számára

Szerző: xoki | 2019. July 19. | hír | 1 hozzászólás

A Uplay+ bejelentésére az E3-on került sor, ahol többek között felfedték a Ubisoft előfizetői szolgáltatásának néhány ütős nyitócímét is. Néhány új játék, mint például a Watch Dogs Legion szintén elérhetővé válik majd az előfizetők számára, de ezenkívül több mint száz jobbnál jobb cím várja majd a felhasználókat.

Már a bejelentéskor is 100+ játékot említettek, és most a Ubisoft végre felfedte a teljes listát, amely alapján 108 játékhoz kaphatunk hozzáférést. Legtöbb esetben csak a Standard Edition áll majd a rendelkezésünkre, de néhány játék DLC-vel együtt is játszható lesz.

A Uplay+ szolgáltatásért havi 15 dollárt kell majd fizetni, de ingyenesen is kipróbálhatjátok, amikor szeptember 3-án elrajtol. Az ingyenes próbalehetőséget a Ubisoft hivatalos oldalán, illetve a Uplay kliens segítségével érhetitek el, ahol nincs más dolgotok, mint a „Try it for Free” gombra kattintva jelezni, hogy ti is igénybe szeretnétek venni ezt a lehetőséget. Ahhoz viszont, hogy hozzáférést kapjatok, mindenképpen valós kártyaadatok megadása szükséges. Ha később nem szeretnétek fizetni, akkor pedig október 1-je előtt le kell mondanotok az előfizetést, ellenkező esetben a Ubisoft automatikusan levonja a következő hónap összegét.

Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
zole54 avatar
Elég jó címek lesznek elérhetők általa és 15 dolcsiért nem is olyan sok szerintem.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció