Ez a Sekiro mod könnyít a játékon és feloldja az fps korlátot

Szerző: xoki | 2019. April 05. | hír | 32 hozzászólás

A FromSoftware a Dark Souls és a Bloodborne után ismét egy remek játékot készítettek, amely természetesen szintén megizzasztja a játékosokat. A fejlesztők a Sekiro: Shadows Die Twice esetében egy új harcrendszerrel és mechanikával álltak elő, így a játék a tapasztalt Dark Souls vagy Bloodborne játékosok számára is új kihívást nyújt.

Valószínűleg valamennyien gyorsan beletanultatok már az irányításba, de ettől függetlenül sokan vannak, akik leragadtak valamelyik nehezebb ellenfélnél, és már irritálónak találják állandóan a 死 (shi), azaz halál kanjijának látványát. Uberhalit új modja segítségével viszont lelassíthatjátok a játékot, miközben az általatok irányított karakter sebessége változatlan marad. A hiányolt nehézségi szintek helyett egyelőre csak ez áll a rendelkezésetekre, ha végig szeretnétek játszani a játékot, de nem tudtok túljutni valamelyik ellenségen. Ha nem akarjátok elrontani a játékélményt, akkor nem érdemes igénybe venni ezt, vagy ha mégis szükségetek van rá, akkor csak az adott főellenség leveréséhez ajánlott a használata. Mellesleg a lassításnak köszönhetően tökéletes alkalmatok nyílik a hárítás gyakorlására is.

A fentiek mellett a mod különböző grafikai opciókat is tartalmaz, illetve az fps korlátot is feloldja. A játék portja elég jól sikerült, de ettől függetlenül van néhány hiányzó eleme, mint például a 21:9-es felbontás támogatása, amelyet a mod szintén elérhetővé tett. A modot innen vagy innen tudjátok letölteni.

Sekiro: Shadows Die Twice
Sekiro: Shadows Die Twice
Sekiro: Shadows Die Twice
Megjelenés: 2019. March 22. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték, TPS
Fejlesztő: FromSoftware
Hozzászólások: 31
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Funes avatar
Nevetséges, hogy a keményvonalas "fanok" hogy védik ezt a szemétkupacot, attól hogy rétegjáték még nem mentesül alapvető elvárások alól, már csak azért sem mert tripla "A"-s áron vesztegetik, kezdve a mechanikai problémákkal, kamera kezeléssel, gyenge hitbox rendszerrel, folyamatos tracking fal mögé bújva amikor már nem látnak akkor is lőnek-csapkodnak vagy megindított mozdulat után lekövetik a mozgásod legyen az levegőben vagy a földön, stb a kedvenc pillanatom amikor a kilőtt golyó leköveti a mozgásod, de ez még semmi taktikázni egyáltalán nem lehet, mert a bossok átütnek a platformokon, tárgyakon, fákon stb ebből a legjobb amikor enyém a "high ground", teljesen mindegy miniboss vagy bigboss simán át üt a falon,sziklán,lépcsőn és még sorolhatnám ezeket az anomáliákat... 😊 ( A legjobb az egészben, hogy tizedmásodperces reakció időt hagy a játék, pl amikor felvillan a piros jel, akkor még nem adja be a mikirit, csak jelez hogy most jön a cumi.. a jel és a mozdulat között annyira kis ablakot hagy hogy sokszor f1-es reflexekre van szükség és még akkor sem garantált a siker, mert ahogy észrevettem itt is vannak érdekes anomáliák és az ütem változhat harc közben)

Tudom mit beszélek már túl vagyok "pár" minibosson és bigbosson is. 😉
0
1
0
0
Memento Mori avatar
Azt mondjátok, hogy könnyíteni a játékon hülyeség, meg "buzis"?! 😃 Szóval szerintetek, ha a játék egy nagyobb réteghez érhet el, vagy ezáltal, olyan is játszhatja akinek nem kedvence, vagy csak most ismerkedik a stílussal, az gond?!
Van baj a fejekben az biztos...
Minél többen játszanak egy játékot annál jobb. A játékosoknak is és a játéknak is!
Én szeretem ezeket a mazochista játékokat, sőt, minden játékkal a legnehezebb fokozaton játszom, mert én úgy gondolom, egy játékba kell a kihívás, (Ráadásul a mai játékok már így is nevetségesen könnyűek, pont ezért szerettem meg ezeket a mazo játékokat.) de attól még nincs semmi rossz abban, ha valaki easy-n játszik, mert mondjuk nem kihívást keres egy játékban, hanem kikapcsolódást, vagy a storyra koncentrálna.
1
0
0
0
💬 1
enslaved avatar
@Memento Mori: Megfogalmaztad a lényeget ahogyan kell.
0
0
0
0
peki15 avatar
Ennél buzisabb dolgot régen hallottam már bocsánat...
0
0
0
0
💬 1
gigazte avatar
Az a játék lényege, hogy ilyen "nehéz" legyen, aki bénának érzi magát az menjen játszani valami mással! Örülök neki, hogy a From Software nem akar nyitni a Casual réteg felé, pont úgy jó a játék ahogy van, nem kell piszkálni!
1
0
0
0
💬 25
enslaved avatar
@gigazte: Szerinted. Nem biztos hogy más is osztja a véleményedet. Sokszor rontanak el egy egyébként jó koncepciót azzal hogy nem teszik bele a nehézségi fokozatokat. Miért lenne ez probléma? Ráérős mazochisták attól még tehetik hardcore fokozatra. A két utolsó AC - t úgysem fogja lekörözni semmi egy darabig, ez a Sekiro meg eleve úgy szar ahogy van, ennél még a Dark Souls 3 is jobb. Ez a játék egy őrült rohanás semmi több. Egyébként meg teljesen felesleges ez a körítés, ott van hozzá a trainer, azt állít be az ember amit akar, de még így így sem jött meg hozzá a kedvem, meguntam hogy többet kerülök földre mint amennyit játszanék😀 A könyvtáramban elfér, hátha valamikor még azért előveszem.
0
1
0
0
wiza avatar
@enslaved: "Ráérős mazochisták attól még tehetik hardcore fokozatra" Ez jó volt majd be sírtam. 😆

Szerintem kell ilyen játék is a készítők egy bizonyos réteget céloznak ezzel. Ők is tudják ezt, így elég sok bevételről mondanak le (megvan rá a lehetőségük és a tudásuk ,hogy egy "zsebmetsző csihi-puhi" játékot csináljanak minden réteget megcélozva, de minek van tucat olyan ) ez hűen tükrözi ezt a kultúrát amit a játék képvisel a szamuráj becsület ,az a kihívás amit egy szamuráj élet jelet. Nekem tetszik ez ,de maga a játék nem az én stilusom .
1
0
0
0
WeKing avatar
@enslaved: Én osztom a véleményét.
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@WeKing: Szerintem meg több nehézségi szint kell és akkor örül mind a 2 réteg 😃
0
0
0
0
WeKing avatar
@YoRHa 2B: Vagy mindenki játsszon olyan játékkal, ami az ő stílusához passzol. 😀
Ez most kb olyan, mintha egy komolyabb repülőszimulátorba akarnál berakatni egy olyan gombot, amit csak benyomsz és már mehetsz is szelni az eget.. holott a játék nem erről szól..
Ezzel csak elveszik az, ami a játék lényege. A kihívás. Sekiro esetében csak egy átlagos hentelde lesz a játékból.
Ha valaki nem szereti az ilyen típusú játékokat akkor keressen az ízlésének megfelelőt.. Sírni és közben fikázni egy játékot mert az baromira nem az ő játékstílusához készült... nettó baromság 😃
Ez egy szűk játékosrétegnek készült, megvan a maga célcsoportja.

És írom ezt mind úgy, hogy se a Sekiro-val, se a Dark Souls-al nem játszottam és nem is fogok. Mert nem az én stílusom. De megértem azt, ha valakinek ez jön be és tiszteletben tartom, hogy ők így szeretik ezeket a játékokat és nincs szükségük könnyebb nehézségi fokozatra. Van millió egy játék, ami nekem való, azokkal elvagyok. A hozzám hasonló noob-ok miért nem tudják elfogadni, hogy bizony bizony vannak olyan játékok, amik nem nekünk valók? Miért kell rinyálni? 😃 (ezt nem rád írom)

Spoiler!
https://i.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/024/703/weakness.jpg
0
0
1
0
enslaved avatar
@WeKing: Nem érted. Maga a játék stílusa nem lenne rossz, sőt, de tegyenek bele nehézségi fokozatokat. Nekem pont az a bajom ezzel a játékkal hogy szeretem az ilyen lopakodós, harcolós témákat, de tönkreteszik ezzel a nehézséggel és elveszik tőle az ember kedvét. Pár napja vettem elő 300 óra AC után a Lords Of The Fallent, hátha jobban fog menni, de nincs annál frusztrálóbb amikor halálnál kezdhetsz mindent elölről. Én az életben szeretem a kihívásokat, de ez csak játék, ami a szórakozásról kell szóljon.
0
1
0
0
enslaved avatar
@YoRHa 2B: Pontosan, vagy marad a mikrotranzakció meg a trainer, ill. hagyja az ember az egészet a fenébe.
0
0
0
0
susguy avatar
@enslaved: Ez pont úgy hangzik mint mikor egy vérpisti azért hisztizik mert béna egy játékhoz. Sajnos ez van, nem minden játékban tud a pénz játszani helyetted.
0
0
0
0
enslaved avatar
@susguy: Továbbra sem érted a lényeget, és ez sem pénz kérdése.
0
1
0
0
vyne avatar
@enslaved: Dehogynem penz kerdese. Legalabbis nalad, es nem szertnek szemelyeskedni, de ahhol eddig mikrotranzakcio volt ott mind megjelentel es orultel neki, hogy van. 😃
Wallhack, aimbot? majdnem ugyan az. 😃
1
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@susguy: És mivan ha valaki béna egy játékhoz, dögöljön meg ?
Attol hogy valaki nem ügyes szeretne játszani a játékkal, csak igy nem is nagyon tud.
0
1
0
0
deadly_cross avatar
@YoRHa 2B: keressen akkor mas jatekot egyszeru amibe nem bena 😀
1
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@deadly_cross: Ha tetszik neki mrg érdekli az meg le van szarva 😂
0
0
0
0
deadly_cross avatar
@YoRHa 2B: igen pontosan mert ha tetszik neki es erdekli akkro belefektet annyi energiat,hogy 1-2 probalkozas utan nem adja fel es belejon😀 nemkell napi 8 orat tolni,h jo legyel benne 😀 csak a jozan eszt kell hasznalni😀
1
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@deadly_cross: Neked. van amit ha minden nap tolsz nem fog jól menni mert nem. jobban fog, de nem feltétlen jól, mert egyszerűen nincs hozzá "adottságod"
0
0
0
0
deadly_cross avatar
@YoRHa 2B: hat de aki tudja magarol,hogy nincs hozza adotsaga akkor nemtudom,hogy annak,hogy tetszedhet az ilyen fajta game.Persze mindenki mas nekem ha valami nemjon be es folyamatosan szarvagyok benne akkor egyszeruen nem jatszok vele es nem sugja egy hang,hogy megis jatszodjak.
Amugyis lehetetlen olyan gamet csinalni,hogy abszolute minden retegnek jo legyen.Hisz ha tol konnyure csinaljak akkor persze mindenki tudja tolni de azok akik a nehezet szeretik vagy amibe van kihivas azoknak elcseszik szal.
1
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@deadly_cross: Mert mondjuk tetszik neki a látvány világ a story stb ? attol még lehet béna 😃
de természetesen az is igaz amit te mondasz.
0
0
0
0
deadly_cross avatar
@YoRHa 2B: hat szerencsere ezeknek az embereknek is van megoldas 😃 streamereket nezni😀 es ugy nemkell lemondjon rola 😜 es meg megsekell vegye 😃 nem ugyan az mintha te jatszanal de b tervnek jo 😜
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@YoRHa 2B: Lehet itt is működne a hesoyam 😊
0
0
0
0
sinis avatar
@SuperPuma: Vagy a le,fel,jobb,fel,bal,select 😃
0
0
0
0
szilver avatar
@YoRHa 2B: Akkor majd idővel,kitartással megtanul játszani vele.Ha nincs elég kitartása akkor pedig valószínű nem is akar annyira játszani ezzel!Ilyen egyszerű.Mondom ezt úgy hogy én sem tudtam a Dark Souls-al semennyire sem anno..mégsem picsogtam hogy jajj ne már milyen szar,hisz én ezzel annyira akarnám tolni úgy hogy haladjak is benne de nem sikerül mindig meghalok..jajjj.És akkor mi van?Ez direkt erről szól!Nem minden játék ,,mindenkinek,, készül ezt el kell fogadni,kész.
0
0
1
0
YoRHa 2B avatar
@szilver: Persze és mindenkinek van ideje és tehetsége hozzá 😂
Nem azt mondom h lehetetlen egy játékkal lehetetlen megtanulni jól játszani csak a játék el is várja.
0
0
0
0
enslaved avatar
@szilver: Ez valóban így van, de ha már megvettem ezt a fost benyomtam neki az örök itemet, így már kevesebbszer halok meg, bár azért sűrűn előfordul mert vagy nincs időm beadni magamnak a gyogyit, vagy a Dark Souls - hoz híven jön valami egy csapásos kivégzés. Lényegében még trainerrel sem könnyű, az ínhüvelygyulladás is garantált, aminek viszont tényleg nincs értelme az az örök élet, mert úgy már érdektelen lenne mint bármelyik játék.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció