Menu

Erős rajtot vett az Outriders

Szerző: Pafry, 2021. április 05., hír

A People Can Fly új játéka, az Outriders április elsején végül teljes formájában megjelent, és igencsak erősen kezdett a Steam adatai szerint. A kooperatív lövöldével egyidejűleg játszók legmagasabb száma 112 ezer volt, és ez várhatóan tovább növekszik majd, ahogyan egyre többen szerzik be a címet.

Akadtak azonban kisebb-nagyobb problémák is a startnál, többek között a szerverek nem bírták a nagy leterheltséget, és számos játékost egyszerűen csak kidobott magából a játék. Ez elsősorban a cross-play egy bugja miatt történt, ugyanis a játék nem igazán szereti jelenleg, ha konzolos és PC-s játékos akar egymással játszani. Remélhetőleg hamar javítják a hibát a fejlesztők.

Az Outriders egyébként ezzel a kezdéssel a Square Enix játékai közül minden idők legjobb Steames startját tudhatja magáénak.

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 2
King Gizzard avatar
12 napja | 2021. 04. 06. 11:52:43
#
Azoktól akik próbálták: mennyire és mikor indul be igazán a gameplay?

Próbáltam a demót, de fél óra után már fizikai fájdalmaim voltak az unalomtól. A cutscene-eket nagyon hamar elkezdtem skippelgetni mivel nagyon kartonízű volt az egész, de még így is több időt töltöttem cutscene-ben mint gameplay-ben. Ráadásul sokszor csak arra szolgált a gameplay, hogy az egyik cutscene-ből átsétáljak a következőbe. Láttam hogy utólag lehet nehezíteni a játékon, viszont a kezdő nehézség szintén fárasztóan unalmas. Konkrétan semmit nem csináltam azon kívül, hogy megálltam egy nyílt tér közepén, és le sem vettem az ujjam a lövés gombról.

Tudom/elhiszem hogy ez később javulhat, de feleslegesen sokat szenvedni ezek miatt nem vagyok hajlandó (tudom, kereshetek mást is).
no avatar
12 napja | 2021. 04. 06. 11:10:51
#
Steam review-k szerint nem csak a szerverek nem bírták, a matchmaking sem volt a helyzet magaslatán, ami coop esetében több mint gáz. Nem beszélve hogy egyesek szerint a demo sokkalta jobban futott mint a full game (visszatért a demokkal trükközés?) illetve hogy dx12 sem áll a helyzet magaslatán.


Lite versions:
Vírusírtó balVírusírtó jobb