Érkezik egy új Alien-játék, a Fireteam

Szerző: Pafry | 2021. March 02. | hír | 18 hozzászólás

Új, az Alien filmek világát alapul vevő játékot jelentettek be, melynek előzetese már elérhető a YouTube platformján. A játék a Fireteam alcímet kapta, és egy third-person nézetű kooperatív túlélő lövöldére számíthatunk, fejlesztője pedig a Cold Iron Studios.

Az Aliens: Fireteamről egyelőre nem sokat tudni. Hasonló játékmenetet kínál, mint a zsáner egyik legnépszerűbb tagja, a Left 4 Dead széria, ám tartalmaz majd magában RPG elemeket, mint például a karakterfejlődés, valamint a különböző skillek elosztása. Különböző karakterek közül választhatunk majd, melyek mindegyikének lesznek majd saját, egyéni képességei. A történetet négy kampányon keresztül mesélik majd el nekünk, melyek mindegyike három-három nagyobb küldetést tartalmaz magában.

Az Aliens: Fireteam 2021 nyarán jelenik majd meg PC-re a Steam platformján, továbbá elérhető lesz PS5, PS4, Xbox Series X/S, valamint Xbox One konzolokra is.

Aliens: Fireteam Elite
Aliens: Fireteam Elite
Aliens: Fireteam Elite
Megjelenés: 2021. August 24. (PC)
Műfaj: Akció, TPS, Túlélő
Fejlesztő: Cold Iron Studios
Hozzászólások: 18
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
boymester avatar
A co-op lövöldék nem összeegyeztethetőek a horror műfajjal, így tehát ismét kapunk egy mázat. Elkészítették a játékot habcsókkal és nem volt feelingje, ezért inkább modelleztek helyettük pár xenomorphot. Nem volt rossz az Isolation, de az AVP óta nem érkezett ***a Alien játék. Ott is a tengerész küldetés az, amiből lehetnek egy parás, harccal is fűszerezett horror klasszik játékot tolni, ha lenne végre hozzá egy tökös csapat. Ha már a Dead Space lopott az Alientől, az Alien is lophatna a Dead Space szériától, mivel játékként minden szempontból lealázza a filmklasszikust.

https://www.youtube.com/watch?v=aeTsNoB-p-I
0
0
0
0
bakerkrekker avatar
halott játék lesz, mint ahogy az acm
0
0
0
0
r2d2 avatar
Hát Nem hiszem hogy az lenne amire várunk, ahogy nagyon sokan mások is vélekednek, de attól még coop-ban nagyon jól el fogunk tudni szórakozni, és röhögni a haverokkal, és a koopnak pont ez lenne a lényegesebb része szerintem.
Ha már sokan úgy vélik, hogy az Alien Isolationt kellene inkább folytatni, én arra meg azt mondom, hogy ha már a marvel megvette a filmes jogokat, akkor már nem játékként kéne folytatni, hanem egy filmként kellene, vagy akár egy kisebb sorozatot lehetne megvalósítani belőle.
Ahogy meg érné könyvből adaptációkat is készíteni pl: Ripley háborújából, akár még sztori játékként is el tudnám képzelni, nem csak filmként.
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Van egy olyan érzésem,hogy vissza fogom sirni a colonial marinest. (Bár szerintem annyira nem lett rossz mint ahogy sokan előadják.)
0
0
0
0
Rodney5832 avatar
Most dobáljatok meg kővel, de szerintem iszony szar az hogy külső nézetű, miéééért, miért jo ez hogy az hogy a képernyő felét eltakarja a karakterünk, miért? hiszen pont akkor lenen jo horrorisztikus élmény mint a 2010 avpben, ahol gyorsan mozog az alien,s gyorsan kell reagálni illetve lőni, szerintem sokkal immersion rombolóbb így külső nézetben mint belsőben, illetve szerintem nincs semmi érdekes az egészben hogy ha nem lesz benne horrorisztikus elem s csak vaktába való lövöldözés lesz.

Illetve a left 4 dead fps, miért kellet ez legyen tps? nincs tapasztalat fps ben vagy mi? mit gondoltak a készítők attól hogy tps lesz a játék egyedibb lesz mint a többi fostos lövölde vagy mi?

Kövezetek meg (megint) de a trailerben levő alien animációk nagyon gagyik, egy egy jelenetnék úgy fut az alien mint egy játék kutya, a 2001 avp2 ben jobb volt az alien animáció 😆
0
0
0
0
TuskenRaider avatar
Egy kis rovar irtás, már rég vártam erre!
0
0
0
0
no avatar
Új világ a horror terén?
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Jó kis coop game lesz remélhetőleg. Haverokkal keresünk ilyesmit, úgy hogy bizom benne hogy jó lesz.
0
0
0
0
Apor avatar
Fordítsuk le magyarra= Aliens - Colonial Marines, Watch my back! REBOOT 😆 😆
0
0
0
0
💬 2
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@Apor: Meg a helyszin van ahol ugyanaz a trailerben! 😂 Az az osszekoto folyoso a kikopott masa annak amit a ACM lattunk, az alienek is hasonloan rusnyak... Ehh, en szerintem most nagyon ala adom a lelkesedesem, ugy kesobb talan csak majd kellemes meglepetes erhet megis. 😂
0
0
0
0
Apor avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: 😀
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
3rd person... Ezek sem tudtak, hogy pontosan milyen jatekot akartak kesziteni... Bar az elozetes alapjan hivhatnak Colonial Marines 2-nek is, mert eddig elegge ugyanugy buktanak nez ki! 😂 Jo kis "cash grab" cim ismet, remeljuk ezt is jo sokan elorendelik majd! 😂
0
0
0
0
💬 5
no avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: Egy alienes-tengerészgyalogosos-kolóniás játékban nehéz új környezetet alkotni, miközben mindenki az Aliens látványvilágát várja. Persze lehetne napfényes tengerparton is a lövölde, de az lehet nem lenne az igazi 😀
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@Palanova: Persze, de neked meg hianyos a memoriad, vagy nem jatszottal akkor a ACM-el, vagy csak tetteted! 😂
0
0
0
0
no avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: Nem játszottam az ACM-el, nem is írtam hogy igen.
Utolsó ilyen témájú az az AVP volt amit játszottam.

De érdekelne milyen környezet lenne számodra elfogadható.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: Kétszer vittem végig az ACM. Jól olvasod.
Lehet átverték a népet, de nagyon hangulatos volt és néhol nagyon jól átjött a film hangulata, főleg amikor a bolygóra leszállnak.
Ettől függetlenül már-már úgy érzem szándékosan nem akarnak jó játékot készíteni a témában.
Külsőnézetes co-op? 😂
0
0
0
0
Rodney5832 avatar
@Palanova: persze, mert nyilván napsütésben, tengerparton nehezebb horrorisztikusabb környezetet alkotni, bár egy kis kreativitással azt is simán meglehet oldani, illetve az alien boly, belseje mindig ugyan úgy néz ki
0
0
0
0
santakigyo avatar
Felcsillant a szemem, de elolvasva miről is van szó hamar annyiba maradt a lelkesedés.
Kár érte.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció