Epizodikus lesz az új Hitman

2016. January 15. | hír | 17 hozzászólás

Az IO Interactive teljesen megváltoztatja a következő Hitman játékának megjelenési stratégiáját, amely már epizódokban fog megjelenni.
Eredetileg a "Hitman Intro Pack" márciusban jött volna ki 35$-ért, amely Franciaországot, Marokkót és Olaszországot tartalmazta volna, ezenkívül hat küldetést és heti kihívásokat egészen áprilisig. Majd áprilisban, májusban és júniusban Thaiföld, Egyesült Államok és Japán követte volna újabb 30$-ért.
Azonban az IO Interactive most bejelentette, hogy az eredeti tervek megváltoztak és a következő Hitman epizodikus formában fog megjelenni. Eszerint minden hónapban egy új helyszínt fogunk kapni, márciusban a Prológus és Párizs, áprilisban Olaszország, majd májusban Marokkó is elérhetővé válik. Később Thaiföld, Egyesült Államok, majd végül Japán zárja a sort, de ezenkívül a heti kihívásokkal is bővítik a játékot.
Mindennek következtében változik a játék árazása is. A március 11-én megjelenő Intro Pack, amely a Prológust és Párizst tartalmazza, 15$-ba fog kerülni, míg az egyes helyszíneket 10$-ért vásárolhatjuk meg. A teljes játék továbbra is 60$-ért lehet a miénk.

Hitman (2016)
Hitman (2016)
Hitman (2016)
Megjelenés: 2016. March 11. (PC)
Műfaj: Akció, Lopakodó
Fejlesztő: IO Interactive
Hozzászólások: 17
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Snoopy avatar
Megássák a sorozat sírját szép lassan
0
0
0
0
no avatar
Szerintem ebből az epizodikus dologból is lehet jó dolgokat kihozni,de akkor ne csak 3 pálya legyen,hanem alkalmanként vagy 10.
0
0
0
0
no avatar
Ja és akkor hónapokat kell majd várni az új részekre, de hálásak lehetünk mert ha nem így adták ki volna akkor még vagy 2 évet kellene rá várni!
0
0
0
0
davejam avatar
Március 11-én jön ki? 😀 Már minden jo játék március elején jön ki? 😀
0
0
0
0
joshsword avatar
Bud-Fckn-Spencer teljesen egyetértek veled.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
chrono02 szerintem azért döntöttek így mert egyszerűen nem tudják időben befejezni gondolom a kiadó meg nyomást gyakorolt a fejlesztőkre és végül ezen megoldás mellett döntöttek
0
0
0
0
neuroflex avatar
Köszönöm ebből nem kérek😀
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Nem akarok trollkodni, vagy vitázni, de: TellTale Games már a kezdetek óta epizodikusan adja ki a játékait, és egyszer sem mordultak fel a rajongók, hogy miért nem képesek kiadni a játékot 1 csomagban. Most Hitmant kiadják epizodikusan, nem kerül többe mint amúgy, felbolydult az egész internet. Csak én nem értem a logikát ebben?
0
0
0
0
gamerklub2 avatar
Lehet hogy a konzolosoknak hamar jön ki a játék mint a pc-seknek de van egy nagyon nagy különbség.Annyi hogy míg a pcseknek 10000ft a játék addig a konzolosoknak meg 20000ft.Ezért a pc előnybe van.😆
0
0
0
0
Klaas avatar
Undorító komolyan ami a játékiparbn folyik manapság... Kész szégyen az egész úgy ahogy van.
0
0
0
0
winrar avatar
Valahogy a régi játékok sokkal jobbak voltak és nem is voltak ilyen drágák...
0
0
0
0
gamerklub2 avatar
én nem veszem meg az biztos.eddig az összes részt megvettem.de ezt nem mert szemétség már
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Én is egy kicsit túlzásnak tartom.
0
0
0
0
alpacino avatar
ezt a ***ságot😃DDDDDDDDDD
0
0
0
0
Funes avatar
Na jóóóó elmentek ti a büdös p..csába, ezt már az én gyomrom sem tudja bevenni.
Nem elég, hogy a nextgen miatt egy rahedli pénzt elkölthet az ember gépfejlesztésre, sőt új gépre, de lassan már a kedvenc címeit sem kapja meg egészben...
Persze adjatok ki egy demót és kérjetek érte 20 dollárt, aztán ha nem tetszik így jártál...
0
0
0
0
no avatar
Mert amúgy mi a francnak adnátok oda az egész játékot teljes áron ilyen marhaságok nélkül.Az már biztos túl régimódi.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció