Epic Games Store: végre elérhetővé vált a kívánságlista

Szerző: xoki | 2020. March 12. | hír | 13 hozzászólás

Az Epic Games Store 15 hónapja indult el, de a felhasználók számára csak most vált elérhetővé a kívánságlista, amely mellesleg a Steam egyik leghasznosabb funkciói közé tartozik.

A kívánságlistával tehát az Epic valamennyivel közelebb került riválisához, de a Store még mindig sokkal kevesebb funkcióval rendelkezik a Steamhez képest. A Valve platformján a játékosok listát vezethetnek azokról a játékokról, amelyek az adott felhasználó érdeklődési körébe tartoznak, de ezenfelül a fejlesztők és kiadók is előnyt tudnak kovácsolni belőle. Például, ha egy játékra nagyon sokan kíváncsiak, akkor elég nagy esély van rá, hogy a közeljövőben akcióssá válik.

Az Epic Games a blogbejegyzésében feltüntette, hogy ez a kívánságlistájuk első verziója, és későbbiekben további funkciókkal is kibővítik majd.

Hozzászólások: 13
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
pinkyke avatar
én Steamen se használom ha kell 1 játék akkor meg veszem és nem várok 10 évet hogy lejjebb menjen az ára.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Én abból az "üzletből" soha semmit se fogok venni, szóval engem az a hír érdekelne, hogy bezár. De nem értem eddig miért nem következett ez be. Ilyen jól hoz még mindig a fortnite vagy vannak akik vesznek onnan valamit? Például én még az ingyenes dolgokat se aktiválom be. Lehet ideje lenne az accountomat törölni, amit még a Paragon idején csináltam.
0
0
0
0
💬 5
szilver avatar
@Tuhajohn: Én még Account-ot se csináltam.Hiába a sok ingyen ,,marhaság,,.
0
0
0
0
deadly_cross avatar
@Tuhajohn: es miert is vagy igy az epic store ellen?😀 csak kivancsisag,hogy embereknek mi bajuk van egy storeval. (konkret okot kernek nem azt,h szar )
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
@deadly_cross: Utálom az egész céget mióta lefizettek pár kiadót. Egyszerűen annyi az egész, hogy egy centet nem adok nekik. Ha egy játék érdekel és csak ott elérhető akkor vagy kihagyom vagy virágboltba megyek.
0
0
0
0
deadly_cross avatar
@Tuhajohn: ahh azt hittem,hogy valami Technikai oka van,
Szerintem nevetseges csak ezert nem megvenni vagy nem tamogatni de te tudod 😀 ha sajat launchert keszitenek tuti megprobalnek a legtobb game studiot magamhoz lancolni 😀
0
0
0
0
gigazte avatar
@deadly_cross: Egy szó: Tencent... Még egy: Üzletpolitika...
0
0
0
0
gigazte avatar
Azt a mindenit neki! Az előző nagy funkciók után nem is gondoltam, hogy ilyen gyorsan, ilyen nagy horderejűt fog fejlődni ez a kliens! 😂
0
0
0
0
💬 1
19ati93 avatar
@gigazte: Látod.. nincs megállás. 😎 😲😂
0
0
0
0
susguy avatar
A szomorú az, hogy ezzel nem csak a "riválisához" kerül közelebb. Ez minden mezei, valamire való webshop alapvető funkciója, és még mindig vannak hasonlóan alapvető dolgok amik hiányoznak. Igaz csak pár milliárdot ér a cég, biztos nincs keret fizetni egy kezdő webfejlesztőt napi 8 órában.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció