Epic Games Store: úton vannak az achievementek

Szerző: xoki | 2020. August 01. | hír | 18 hozzászólás

Az achievementek bevezetése már régóta az Epic Games tervei között szerepel, és úgy tűnik, hamarosan már nem csak egy ígéret lesz. A cég nemrég felhívta rá a figyelmünket, hogy az Epic Games Store néhány játékánál mostantól felbukkannak majd az első achievementek.

A funkció egyelőre még nagyon korai stádiumban van, tehát különböző változtatásokra kell számítani a véglegesítése előtt. Jelenleg kevés játéknál bukkantak fel ezek a trófeák, de már néhányra azért felfigyeltek a játékosok, például az Ark: Survival Evolved esetében.

Az Epic Games folyamatosan fejleszti az áruházát, de azért jogosan éri őket negatív kritika az ilyen alapfunkciók lassú érkezése miatt. Ugyebár jelenleg azt sem tudni, pontosan mely játékok támogatják ezeket a megszerezhető trófeákat, illetve amelyekről kiderült, hogy igen, azoknál sincs feltüntetve még.

Hozzászólások: 18
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Vorrisath avatar
Azé' na, szegények biztos még nagyon kezdők a dologban aztán azért nem tudnak bele rakni rengeteg alap dolgot. Lehet egy 5-10 év múlva használható lesz az egész mire már senkit nem fog érdekelni. Majd kapjuk 2030-ra a híreket, hogy "Az Epic Games idén véglegesíti az áruház kialakítását és teljesen használható lesz", csak azt nem fogják tudni, hogy kinek, de ez már más téma. 😊
0
0
0
0
💬 1
TheMenkuPocok avatar
@Vorrisath: Egy alap, ingyenes webshop tamplate többet tud mint az Epic Games Store.
0
0
0
0
CseD avatar
a letöltött fájalok (játékok) érzékelése jobb lenne , szerintem
0
0
0
0
Szabcsiadi avatar
Éveket "vártunk" erre és még ígyis alpha 😆 azért ez konkrét
0
0
0
0
Unstoppable avatar
Az első achi-t a kliensnek kéne adnia amikor valaki regisztrál: "Lelkes beszolgáltató: A kommunista kínai kormány köszöni az adataidat. Cserébe itt van néhány szarság ingyen" 😊
0
0
0
0
💬 6
no avatar
@Unstoppable: omg 😆😜
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Unstoppable: Mintha az adataid nem lennének meg már pár helyen. Egyel több vagy kevesebb...
Bár nem tudom én nagyon félek, hogy gépigényes oldalam adatait megkaparinthatják. Jaj meg az e-mailemet, a hirleveleimet elolvashatják.
0
0
0
0
no avatar
@santakigyo: +1, ennyi erovel a netszolgaltato is lekovet es lassa az adataidat..

Meg nem hiszem hogy nekik az en adataim kellenek..
0
0
0
0
Twist avatar
@santakigyo: Az én adataim inkább legyenek egy hirdetésszolgáltatónál akik azon csámcsognak, hogy mit és honnan szoktam rendelni "testreszabott reklámok" címszóval, de tudom, hogy törvény kötelezi őket arra, hogy töröljenek mindent, ha jelzem, mint a kínai kommunista néppártnál, ami nyíltan digitális diktatúra kiépítésén dolgozik.
Persze van akinél ez a kettő ugyan az, de az már csak a saját bizonyítványa.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Twist: Javaslom ne is lépj fel az internetre ha ilyenektől tartasz.
Persze nem vagyunk egyformák, hála az égnek nekem a digitális világ nem az életem része, sőt egyre jobban hagyatkozom a minimális használatra, ami kimerül 1-2 weboldalba meg a szűk családi körrel való kapcsolattartásra, és ennyi. Sőt ha otthol vagyok még a telefon is egyre kevesebbet van nálam.
Felőlem nezhetik amit csinálok.
0
0
0
0
Twist avatar
Oh wow. Ez amúgy valóban egy olyan bonyolult és embert próbáló feladat, hogy nem is csodálom amiért évekig tartott kifejleszteniük.... Nem is emlékszem hol tartanak... a kosarat már feltalálták a shopjukba?
0
0
0
0
💬 1
PatkosXX avatar
@Twist: Korona miatt el lett halasztva az is.
0
0
0
0
19ati93 avatar
jajj végre, hány évbe is telt?😆
0
0
0
0
kellpenzgepre avatar
Ez annyira alap, és csak most tudták ezt megcsinálni?
Bár mondjuk a rocket league-től a workshop-ot ugyanúgy elveszik..
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció